100228 - En hacker...

Haha jag är nog en liten hacker iaf trots allt. Jag har suttit hela morgonen och förmiddagen och hållt på med datorn för att få den att fungera igen. Nu äntligen är det färdigt. På något sätt så blev det fel förra gången jag uppdaterade mitt antivirusprogram så det hade slutat att fungera. Men nu så är allt fixat och allt fungerar som det ska. Så j***a skönt rent utsagt för jag gillar inte att vara utan dator. Man blir liksom beroende av den =)

Nu måste jag visste ner i tvättstugan för sambon tyckte att det var min tur att ta den. Trots att det alltid är jag som går upp varje söndagsmorgon och sätter igång allt medan han lugnt sover vidare...Men men =(

Hörs snart
Puss


Min dator har fuckat sig så det bl

19e57537a872c681d6fccee38e84839f.png

Min dator har fuckat sig så det blir inget bloggande på ett par dagar...


100227 - Bokrean...

Idag var vi ner på bokrean och tittade lite. Sambon var egentligen lite orolig för att han skulle vara tvungen att vara där inne väldigt länge för som ni vet så ÄLSKAR jag böcker och kan titta väldigt länge. Denna gång var jag på jakt efter lite kokböcker och jag hade faktiskt tittat i katalogen på jobbet om de skulle ha någon bra kokbok med på rean. Så gissa om han var förvånad när jag bara gick in hämtade de två böcker jag hade tittat ut, sökte snabbt över resten av utbudet och sen gick till kassan. På vägen hann jag snappa åt mig Sophie Kinsellas nya bok "Flickan från tjugotalet" innan det var dags att betala. Sen gick vi och fikade.
På vägen hem stack jag in och pratade lite med Elin på PoP. Hon ska på hippiefest ikväll och jag väntar på en snygg bild på dem. De lär vara toksnygga =)

Måste säga att jag återigen känner mig sjukt konstig i kroppen. Jag vet inte vad det är men jag har varit totalt orkeslös idag och nästan kännt mig svimfärdig. De svarta prickarna framför ögonen har återkommit ett par gånger idag. Det är inge kul att vara 23 och känns sig typ 30 år äldre. Är det verkligen meningen att man ska må så här eller finns det ett botemedel för mig??

Jag har även sysselsatt mig med att göra en massa tester för vad jag skulle passa för att bli när jag blir stor. Hehe. Det är lite kul att se men det är jobbigt när testen visar olika arbetsområden. Jag måste verkligen ta itu med sökandet av utbildningar snart. Jag fick ett arbetstips idag som jag ska titta vidare på.

Nu blir det snart att ge sig iväg till lite vänner för en lugn och mysig kväll.
Puss


Melodifestival 2010 - Tippningen för kvällen...


Jag lyssnade igenom låtarna för kvällens deltävling redan tidigare i veckan men jag var faktiskt tvungen att låta låtarna smälta in. Vissa av dem visste jag inte riktigt vad jag tyckte om. Jag var faktiskt tvungen att lyssna på dem flera gånger innan jag bestämde mig för vad jag tyckte. Men det fanns många låtar som kan passa bra i melodifestivalen...


Jag måste säga att jag var lite besviken på Sibels låt från första början, men nu börjar jag nog gilla den. Det är en upptempolåt med lite Beoncé/Brittney feeling. Om hon håller ihop låten hela vägen med mycket energi kan hon bli farlig ikväll.


NEO är låter lite som Mika med sin speciella låt, krulliga hår och falsetten. Jag tror att svenska folket/unga tjejer kommer att gilla honom.


Egentligen gillar jag inte Pernilla Wahlgren. Hon är alldeles för käck och barnslig för min smak men jag tror att många andra kommer att gilla låten. Det är en riktig schlagerdänga som lär sätta sig i huvudet på folk ute i Sverige.


Anna Bergendahl, som var med i Idol äntrar u schlagerscenen med en låt som verkligen passar hennes röst. Hon har nu hittat sitt sound och med hennes potential kommer hon att kunna gå långt. Jag hoppas bara att de som röstar ser det som jag ser...


Även Lovestoneds låt fastnade hos mig och jag hoppas att det går bra för dem idag...


Sist men inte minst har vi Peter Jöback som jag verkligen har ÄLSKAT sen jag såg honom i Kristina från Duvemåla.(En hemlis, jag tänkte faktiskt söka till Småstjärnorna som honom och sjunga Guldet blev till sand när jag var liten...) Han är nu tillbaka i dessa sammanhang med en ballad som jag tror och hoppas ska få följa med till finalen. Jag gillar verkligen det lilla jag har hört och han är så proffisionell, så hur ska det kunna gå fel?

Sätt er bänkade för sista deltävlingen ikväll i SVT 1 kl.20.00!!!


Grattis till de svenska tjejerna t

0-7fa260582108939cfc8149fa2a8e3af8.png

Grattis till de svenska tjejerna till curlingguldet :)


100227 - Lördag

Godmorgon!
Inte mycket till fredagsmys det blev igår. Jag somnade innan 8 så ingen middag hann jag med (trots att jag var skithungrig) och ingen film hann jag med heller... Men men så kan det gå. Vaknade vid 7-tiden och var jättepigg. Vad är man inte efter 11 timmars sömn. Sedan dess har det blivit vänner och lite godis. Sambon däremot har sovit 3 timmar inatt eftersom han har tittat på OS hela natten. Så han snarkar här bredvid mig i soffan.

Idag ska vi iväg och fira lite kompisar som fyller år. Det ska bli riktigt trevligt. Det blir lite fika och så tror jag.

Nu måste jag äta nåt.
Puss


Någon mer än jag som leker med god

0-5ed69ed8165133d335cfd383d13e88c8.png

Någon mer än jag som leker med godiset?


100226 - Fredagsmys...

Hej på er!
Jag kom hem här för en liten stund sen och har suttit och tittat en del på hemnet. Det kommer ju alltid ut massor med nya objekt på fredagar och lördagar så det blir lagom lång tid tills de ska ha visningarna. Det är alltid lika kul att titta. Idag hade det kommit ganska många objekt, mer eller mindre intressanta. Vi hittade väl någon som vi ska titta närmare på nästa helg.
Idag blir det nog lite fredagsmys för både jag och sambon är rätt trötta. Får väl se om det blir lite gott att äta och kanske någon bra film.

Puss


100226 - Frukost...

Just nu sitter jag och äter frukost, betalar räkningarna och tittar på vakn med the voice. Ibland är det skönt att ha lite sovmorgon. Man hinner med så mycket saker innan börjar jobba.
Jag hade den sjukaste drömmen precis innan jag vaknade. Jag vill inte riktigt berätta om den just nu. Den var riktigt jobbig faktiskt så jag vill hinna smälta den en stund...

Oj, nu måste jag hoppa in i duschen så jag hinner iväg till jobbet.
Hörs sen
Puss


100225 - Tunga ögonlock...

Hej hej!
Nu är det med tunga ögonlock jag skriver detta. Jag känner mig riktigt trött och helt slut i kroppen. Jag kom hem för en stund sen från stallet och det gick verkligen toppen bra att rida. Som vanligt fick jag byta häst även idag. Det är inte många gånger som jag har samma häst 2 ggr i rad men men jag tycker att det är rätt kul. Jag ska förresten tävla på lördag nästa vecka. Jag har blivit övertalad att tävla Chessire i dressyr så vi får väl se hur det går. Han känns mycket fin just nu iaf så det ska faktiskt bli riktigt roligt. Det var typ 1 ½ år sedan jag tävlade sist så det kanske är dags nu igen =)

Det är iaf skönt att slippa gnälet nu varje gång jag kör min bil. Den var ju in på verkstaden idag och bla bytte de generatorremmen så nu skricker den ingenting. Det är så himla skönt faktiskt =) Tyvärr hittade lite saker som skulle kunna gå sönder, saker som kostar ganska mycket att byta. Det kostar nog mer än bilen är värd är jag rädd så jag hoppas att den håller ett litet tag till. Annars blir det till att börja leta ny bil...

Nu blir det brons-matchen mellan Sverige och Finland i damhockeyn, sen väntar sängen.



Sov gott
Puss


Vi fick med oss världens största b

175ad1f3caeb6c2292386662c43c91df.png

Vi fick med oss världens största bullar hem från Sylvias igår...


100225 - Uppe med tuppen...

Godmorgon på er!
Nu är jag uppe igen. Jag gick och la mig ganska tidigt igår men innan dess hann vi med en mycket mysig middag på Sylvias. Jag åt en helt fantastisk ljummen äppel- och kanelpaj med vaniljglass. Den var så sjuktgod att smaklökarna bara dansade i munnen på mig.
På vägen hem stannade vi till och hyrde med oss en film, the Proposal. Den var riktigt bra och rolig. Så där lite halvgalen och småpinsam som Sandra Bullocks filmer gärna är men samtidigt rolig och romantisk.

Nu ska jag snart iväg och lämna in min bil på verkstaden. Det är lite små saker som behöver fixas.

Ha en trevlig dag
Puss


100224 - Onsdagsmys med sambon...

När sambon nu hade kommit började vi fundera på vad vi ska äta ikväll. Jag hade tagit fram fläsk från frysen men eftersom vi inte har någon potatis hemma kändes det inte lika kul. Jag fick i uppdrag att komma på vad vi skulle äta istället. Om vi skulle gå och handla och laga nåt hemma eller om vi skulle gå någonstans för att äta... Åhh, jag vill gå till Sylvias!!, kom jag på och det blev bestämt. Jättemysigt skulle det bli...

Ända tills jag gick in på deras hemsida och fick se att de har Raw comedy club där ikväll. Fan också, det var inte direkt vad jag hade lust med.... Men sambon tyckte ändå att jag skulle gå in och kolla vad inträdet skulle vara och då fick jag en mycket glad överraskning =) De hade flyttat kvällarna från Café Sylvia till Raw bar... Så skönt så nu blir det Sylvias iaf =) Myspys blir det...


Melodifestivalen 2010 - Deltävling 4


På lördag är det flera av artisterna som har varit med förut och är välkända bla. är Pernilla Wahlgren tillbaka, i år med en upptempolåt.

Lördagens startande är:

1. Sibel - Stop


2. Py Bäckman - Magisk stjärna


3. NEO - Human Frontier


4. Lovestoned - Thursdays


5. Anna Bergendahl - This is my life


6. Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar


7. Noll disciplin - Idiot


8. Peter Jöback - Hollow

Detta är denna veckas startande och så fort jag har lyssnat på alla låtarna får ni en förhandstippning. Just nu tror jag att Pernilla, Peter och Sibel har stora chanser eftersom de är så pass kända, men vi får väl se. Jag återkommer =)


 


Melodifestivalen 2010 - Tjuvlyssna på bidragen omg 4...


Som jag skrev tidigare så går det att lyssna på bidragen redan nu... Dessa hittar ni här...


Melodifestivalen 2010 - Diskvalifisering??



Denna vecka har det varit diskvalifiseringshot bland bidragen som ska tävla i Malmö på lördag. Någon på SVT har gjort fel och lagt ut bidragen på internet. Det hotades med diskvalifisering av dessa 2 bidrag innan felet upptäcktes hos SVT. För att det ska bli rättvist för alla bidragen så lades alla bidragen ut för tjuvlyssning redan i måndags. Ett mycket bra beslut av SVT tycker ja. Det är ju inte artisternas fel att SVT har gjort fel...


Peter Jöbacks var en av de som hade lagts ut


Sibels låt var den andra... 


Mer att läsa om detta hittar du här...


100224 - Underbar dag...

Soliga hälsningar till er alla!
Här är det hur härligt som helst. Det har varit soligt och varmt hela dagen och det var så underbart att vi knappt ville gå in. Dessutom klättrade vi i all snö som är och på de djupaste ställerna var det upp till skrevet djupt... Men så himla roligt =)



Idag var det inget stall för min del så det var bara at åka direkt hem efter jobbet. Det kändes lite konstigt men ganska skönt att få komma hem vid 3 ibland. Det är lite roligt för när man väl kommer hem så där tidigt, då vet man knappt vad man ska hitta på. Det finns iof jättemycket att göra här hemma med disk och städning men jag orkar inte det just nu. Jag skulle vilja gå ut på en låång promenad eller ge mig ut och åka lite skidor. Synd bara att jag inte har några. Man skulle kanske ta och skaffa sig ett par till mig och ett par till sambon så vi kan åka ihop. Det är ju jättekul att ha hemma så det bara är att ge sig ut när tillfälle ges. Vi vill ju börja hitta på mera saker på helgerna också...

Nu får det bli lite konståkning fårn OS och sen börja med maten.

Hörs mera sen
Puss


100223 - Snöiga tisdag...

Godmorgon på er allihopa!
Är det lika snöigt hos er som det är hos mig? Och KALLT... Igår var det över 30 grader kallt ute på jobbet. Idag vet jag faktiskt inte för jag har inte kollat på termometern ännu. Men det känns i vardagsrummet att det är kallt ute för då drar det lite extra mycket...

Åh jag gjorde världens godaste middag till sambon igår. Han fyllde ju år och det var egentligen det ända han önskade sig, att jag skulle laga mat till honom. Så det fick bli kyclingfilé med tacoost och pasta. Så himla sjukt gott. Jag kan lägga ut receptet senare om ni vill. Rauken fick också smaka när de var över och fikade och han gillade det också.

Nej nu måste jag verkligen göra mig iordning för jag ser att jag måste lämna tillbaka filmen som vi hyrde igår. Snuten i varuhuset, den var så himla rolig =) Hörs mera sen

Puss


Melodifestivalen 2010 - Resultat omg 3


Svt.se
Jag vet att jag missade förhandssnacket och tjuvlyssningen denna vecka. Så blir det när det finns alldeles för mycket att göra. Men resultatet kan jag ju vara duktig att få medf iaf.

Till final:

Precis som jag trodde på förhand så gick Darin såklart vidare till final. Hans låt var helt underbar och han gjorde ett superbra framträdande.

 Att även den unga tjejgruppen Timotej gick vidare till final kändes jätteroligt. Jag diggade deras låt som kändes något inspirerad av fjolårets vinnare Alexander Rybacks låt.

Till andra chansen:

Alcazar
Det kommer att bli en mycket tuff omgång i andra chansen mellan Alcazar och Jessica Andersson där jag faktiskt hoppas at Jessica vinner. Sorry Alcazar, jag gillar er massor men Jessicas låt är mycket bättre...


Crucified Barbara
Jag gillade verkligen att Crucified Barbara gick vidare för det behövs lite hårdare musik i melodifestivalen. Jag tror att de kan ha stor chans mot Pauline i andra chansen...

Utslagna:
Elin Lanto, Eric Linder, Getty Domein, Johannes Bah Kuhnke


100221- Grattis till mig på halvårsdagen!!!!

Hej på er!
Gårdagen var helt galet stressig med bakning, städning och fixande från det att vi gick upp. Vi hann inte ens med att äta frukost eller lunch så lagom tills de första gästerna anlände kurrade våra magar rejält mycket. Det är ett under att ingen klagade på ljudnivån =) Mycket trevligt hade vi iaf och mellan bjudningarna hann vi peta i oss lite pizza så även magen höll sig glad.

Jag är just nu väldigt trött. Det var en tuff natt där sambon inte kunde ta sig hem och jag skulle försöka ta mig ut dit med bilen. Det hade nog kommit en halvmeter ny snö ungefär och det vräkte fortfarande ner. Jag sopade, grävde och försökte men gång på gång körde jag fast. Efter att försökt en timme med hjälp av en av grannarna gav jag upp och gick in igen. Imorse fick sambon hjälpa mig att gräva fram bilen igen och flytta på den så den inte skulle stå ivägen för garageplatserna. Fy fan vad jag slet och nu behöver jag nog sova lite. Jag bloggar mera sen...

Puss


Grattis Marcus Hellner till guldet

52c550c233280bab41969618b81e6bb3.png

Grattis Marcus Hellner till guldet och Johan Olsson till bronset i dubbeljakten...


Nu har vi bakat, städat och fixat

0-6e2bb4e77d0ec5dd0aef32618bdb9921.png

Nu har vi bakat, städat och fixat hela förmiddagen för nu är det snart fika...


Grattis Anna Haag till OS-silvret.

0-3f97b0802f71f7ec8deb96e7c58d11de.png

Grattis Anna Haag till OS-silvret...


100219 - Tack och godnatt...

Är nu hemma sen en liten stund från årsmötet. Vi har haft skitkul rent utsagt, men det är ett himla roligt gäng jag satt med. Ni är fan bäst =) Att vi sen också vann musiktävlingen gjorde ju bara det hela ännu bättre. Att vi dessutom slog Lottas lag (eller lag team Lavrell haha) gör att segersötman smakar ännu bättre ;) Haha skämt åsido, mycket trevligt har vi haft och vi har verkligen världens bästa klubb (iaf Sveriges för det vet vi säkert...) NTRK 

*Jag har fått senaste nyheterna om Patrik Järbyn och han har fått en hjärnskakning och har lättare minnesförluster från fallet och så. Annars tror jag att han mår ganska bra efter omständigheterna. Krya på dig Patrik =)

Nu är det snart dags att säga tack och godnatt och gå vidare in  sovrummet. Vi har mycket att stå i imorgon så det blir till att gå upp tidigt för att hinna med allt.

Puss och godnatt


Inte en krasch till....

Neeejjjjjj, inte en gång till. Denna gång är det Patrik Järbyns skull att krasch och det såg riktigt läskigt ut. Han fastnade i en käpp och slungades runt, slåt i huvudet 2 gånger och blir troligtvis medvetslös för en stund. Han håller just nu på och tas om hand om av sjukvårdspersonalen. En helikopter har startats så troligtvis kommer han att flygas ner till sjukhuset... Hur det har gått vet jag inte än men tecken på att han är vid medvetande har vi fått sett iaf när han lyfte en aning på huvudet...


Läs mera på aftonbladet...

Det kändes som om det räckte med Anjas krasch och den här känns nästan värre eftersom han landar så pass illa som han gjorde. Åhh vad jag hoppas att det ändå har gått ganska bra för Patrik....



Ny info... Helikoptern har stängts av och Patrik sitter nu upp. Han får åka en släde ner för back mot målet och han får varma applåder av publiken....


100219 - Skotta, skotta liten fotbollsplan...

Hej på er!
Nu är jag tillbaka efter mycket bokläsning. Den var så sjukt spännande att jag bara inte kunde göra annat än att läsa färdigt den. Jag blev lite besviken på slutet men annars var den toppen. Har ni inte läst den än, så måste ni göra det... (Liza Marklunds nya bok Postcards killers)

Idag är jag helt slut faktiskt. Jag har haft ett riktigt ordentligt träningspass idag utan dess like, vi skulle bara skotta lite...hehe eller rätt mycket. Tur att vi är envisa så vi blev färdiga. Helt dyngsur var jag efteråt iaf på hela kroppen. Tur att jag hade lite extrakläder i skåpet så jag kunde byta om. Jag tror att de hade klagat på mig annars =) Nu känner jag mig totalt utmattad och frusen och att sitta på årsmöte ikväll kommer inte vaa det roligaste direkt. Jag hoppas att jag lyckas hålla mig vaken genom hela årsmöteshandlingarna...

Imorgon blir det till att fira sambon som snart fyller år så morgondagen kommer att bestå av bakning, bakning och åter bakning. En liten lägenhetsvisning hinner vi klämma in också innan gästerna kommer. Jag kan lova att jag kommer somna gott imorgon. Förhoppningsvis hinner jag se klart melodifestivalen innan jag somnar helt. En förhandtippning och presentation av artisterna kommer senare, jag hinner inte det nu...

Nu måste jag ta och byta om och sticka iväg.
Puss


Ursäkta den dåliga uppdateringen i

635fa1c901ea3062be1fcfb8ae87aa85.png

Ursäkta den dåliga uppdateringen idag men jag är totalt fast i boken...


Hitta mig på bloggportalen...



Här
hittar ni mig hos Bloggportalen. Lägg till mig som favorit så får ni uppdateringar om när det händer något här på bloggen =)


Fyy faaan vilken krasch...

Var det någon mer än jag som såg Anjas krasch nyss. Jag sitter fortfarande med andan i halsen och tårarna i ögonen och är riktigt skakad...
Hon låg jättebra till för ett silver eller eventuellt ett guld och kommer i sista svängen innan sista hoppet in mot mål. Hon får en komrition precis innan hoppet, trycks ihop och hinner inte räta upp sig innan hoppet utan flyger rätt ut i luften. 60 meter senare landar hon och slungas igenom en flagga och vidare 20 meter innan hon till slut stannar och kan få hjälp...


Läs mera på aftonbladet...


Det verkar som om det ändå har gått bra för Anja för hon kan gå men troligtvis har hon skadat knäet en aning. Men fy fan vad jag är ledsen för hennes skull. Som hon satsade genom hela sitt åk. Hon hade verkligen varit värd en medalj....

Krya på dej Anja =) 


100217 - Znaaaark...

Ja, inte jag men sambon. Han har snarkar här i soffan bredvid mig i ett par timmar nu. Stackarn är helt slutkörd. Jag somnade kvart över 8 igårkväll så jag känner mig rätt utvilad faktiskt. Jag vet att det har varit dåligt med uppdateringar idag men jag började tidigt idag, åkte direkt till stallet efter jobbet och kom hem och lagade lite mat och tittade på en så sjukt bra film att jag bara inte kunde göra någonting annat alls förens den var slut... Så nu är jag äntligen här igen =)

Jag hoppas att ni har haft en bra dag för det har jag haft. Det gick superbra att rida idag. Han är så duktig min lilla kille och när jag rider så kämpar han på även om han börjar bli lite trött. Det måste vara världens bästa häst faktiskt. Det finns ingen annan häst som är så snäll och som jag litar så mycket på. Jag skulle kunna sätta upp precis vem som helst (liten som lagom stor, nybörjare som rutinerad) på honom och han skulle göra precis det du ber honom om...

Just nu följer jag störtloppet för damer och starx är det Anjas tur. Det är riktigt spännande!!!

Puss


100216 - Fettisdagen idag...

Idag är det så äntligen dags för alla semelälskare att frossa i dessa fettisdagsbullar eller semlor som de också kallas.


Bilden lånade jag från...

Jag kommer inte att äta någon. Jag gillar verkligen inte semlor så när jag var liten så fick jag alltid något annat bakverk när familjen skulle frossa. Ibland kom inte pappa ihåg att jag inte åt dem så då fick mamma baka nåt istället. Men för det mesta köpte han en chokladkub eller nåt annat gott =)

Puss


100216 - Äntligen...

Hej på er!
Nu äntligen kommer jag in på bloggen men jag måste säga att jag blev mycket glad för alla kommentarer som ni skrivit till mig. Det värmde verkligen =) Tack alla fina läsare!

Idag är det lite dubbelt äntligen här på bloggen. Dels för att jag nu kommer in på den och dels för att vi äntligen har fått vårat nya fasta internet. Det är så skönt att man slipper logga in varje gång man ska in på internet och att det går så fort. Det tar en halv seknud att ladda upp en sida och så...

Nu har jag ätit lite mat som min kära sambo lagade medan jag fixade med internetet och installerade det och så... Snart fortsätter finalen av Biggest Loser och sen House...

Det blir nog tyvärr lite dåligt med uppdateringar idag, men man vet aldrig =)
Puss


Kommer inte in på bloggen....

0-63a3e888c1c7a57aaa5b7899e8015bf4.png

Kommer inte in på bloggen....


Ytterligare en bild från i somras.

0-15420dca5301a1433f4e178bae3126d9.png

Ytterligare en bild från i somras...


Visst är bilden helt underbar! Hit

47cb6700307f3fadd39091cf08b08fa2.png

Visst är bilden helt underbar! Hittade den i mobilen,den är från i somras på Nåtarö...


100215 - Ljusare tider...

Känner ni också att vi faktiskt går mot ljusare tider? Jag tycker att det är helt underbart att slippa detta mörker. Jag blir så himla deprimerad när det är så här mörka jämnt men idag började det inte mörkna fören vid 5. Så himla trevligt =) Solen går nu upp 07.30 på morgnarna och ner 16.45 på eftermiddagarna. Snart kommer det vara ljust till långt in på kvällarna =)

Kom hem här för ett tag sen och har hunnit äta lite och tittar nu på finalen av Biggest Loser. Det känns inte riktigt bra att sitta och äta några kakor under tiden. Det är bara för att de står kvar på bordet och då kan jag verklige inte låta bli...

På lördag ska vi fira sambon som fyller år om en vecka och jag har tänkt att baka en hel del tills dess. Vet inte riktigt när jag ska hinna det men det får nog bli på onsdag och lördag, kanske även fredag. Jag vet ännu inte vad jag ska baka förutom Hermankakan. Kanske en kladdkaka av något slag och lite bullar skulle jag tro. Sen får det bli lite småkakor också. Om jag bakar allt vet jag inte men det mesta hade jag tänt... Ojdå, jag kom just på att jag och sambon hade pratat om att vi skulle baka tårtorna själva. Hehe undrar hur det ska bli =) Får se vad vi hittar på. Gärna någon typ av chokladtårta för det är fruktansvärt gott...

Puss


Min frukost blev några ostmackor o

2c99424cfa0f41ad1a865a9cddc1805f.png

Min frukost blev några ostmackor och o'boy. Jag är så barnsligt förtjust i o'boy...


100215 - Måndagsmorgon...

Godmorgon på er!
Vet ni, jag gick och la mig vid 23.30 igårkväll för jag hittade en film som jag ville titta färdigt på. Catch and releese hette den och Jennifer Garner spelar huvudrollen. Den handlade om att hennes fästman dog precis innan deras bröllop och efter hans död får hon veta massa hemligheter om honom. Den är riktigt bra faktiskt.
Iaf det var inte det jag skulle berätta om, det stra var ju att jag hade varit uppe så sent. Jag kände att eftersom jag inte börjar förren 9 idag så kunde jag vara uppe lite längre. Vet ni vad som hände?? Jag vaknade tidigare än jag brukar på måndagar och jag känner mig lite piggare... Hur konstigt är inte det??? Mår min kropp bättre av att sova lite när jag är så trött? Jag har ingen aning men det känns så.
Efter jobbet idag blir det eventuellt en visning på en lägenhet borta på Söder. Det beror på om sambon kommer hen ikväll eller inte. Annars har vi en visning på lördag på en lägethet som jag verkligen älskar. Den är lite att göra med för jag tror att det har bott en tant där men den har väldigt mycket potential...

Nu ska jag äta lite frukost.
Puss


100214 - Dags att sova...

Det har varit en mycket mysig, lugn dag med sambon. Vi har mest mysit i soffan med några bra filmer, lite pizza och nu lite söndagsfika. Jag har knappt varit utanför lägenheten idag trots att det har varit så fint väder men det gör ingenting.
Nej, nu ska jag snart ta och bädda ner mig i sängen och sova för natten så det blir mer bloggande imorron.

Godnatt och sov gott
Puss


Uppladdat för söndagsfika...

0-1a1f7d15dc7cab1fdfff59533833ebec.png

Uppladdat för söndagsfika...


Melodifestivalen 2010 - Resultatet...


Jag tittade på deltävling 2 i Sandviken idag på förmiddagen denna vecka också. Det är rätt bra att göra det för då kan jag få sambon lite involverad i det hela också. Men jag lovar att finalen kommer jag att se live i år...

Iaf så kändes det som om jag hade sett i stjärnorna hur det skulle bli. Direkt till finalen gick Eric Saade och Andreas Johnson, till andra chansen gick Kalle Moreus och orsaspelmän och Pauline. Jag gillade inte riktigt Paulines låt, inte riktigt min smak utan jag hade hellre hoppats på Hanna Lindbald av de som gick vidare till omgång 2. Men men mig spelar det egentligen ingen större roll. Mina 3 favoriter gick ju vidare iaf =)

Resultatlistan:
Till final:
 
Andreas Johnson


Eric Saade

Till andra chansen:

Kalle Moreus och Orsa spelmän


Pauline

Utslagna:

Hanna Lindblad


Highlights and MiSt


Anna Maria Espinosa


Jag måste bara säga att det var mycket trevligt att se Glada Hudik teatern uppträda i Melodifestivalen. Glada Hudik består av utvecklingsstörda och normalstörda människor som tillsammans vill spela teater och ha roligt. Deras nuvarande uppsättning heter Elvis och handlar om The King =) Ännu roligae var det när Måns var med och sjöng med dem. Mitt hjärta smälte =)


100214 - Allahjärtansdag =)

Glad alla hjärtansdag på er allihopa 

Vi hade en toppen kväll igår med så mycket god mat på Akropolis. Jag måste säga att jag blev positivt överraskad. Det är ju alltid mysigt att gå ut och äta ihop med sin älskade och vi fick ett riktigt mysigt bord med inte så många runt omkring, även fast restaurangen var helt full. Jag åt toast skagen till förrätt, hjortfilé med jäägermaistersås till varmrätt och Italiensk glassbakelse med citronöverdrag på hallonspegel till efterrätt. Till det drack jag ett mycket gott vitt vin. Sambon åt sniglar till förrätt (de var heelt otroligt utsökta, jag testade en), filé mingon black and white till varmrätt och samma efterrätt som jag. Mten var helt underbart god och om ni inte har provat sniglar än så bara måste ni göra det. De var så goda och tillagade med vitlök och smör.
Haha en sjuktrolig sak hände. Ni vet alla i komidier som man har sett att de har ätit sniglar, pretty women och en prinsessas dagbok bla, så är sniglarna hela och flyger iväg... Haha nästan det samma hände sambon. Han tappade taget om en utav dem och den flög rätt ner på golvet... Jag höll på att skratta ihjäl mig, sambon skämdes massor och tanten bakom honom höll på att dö av skratt (fast hon försökte att inte visa det). Det gjorde bara att jag skrattade ännu mera... Haha så himla kul =)


Lånade bilden härifrån

Efter middagen gick vi tillbaka till klubben och firade Danne. Mycket trevligt det också. Jag måste säga att det här var en av de bästa alla hjärtansdagsfiranden på många år. Nu har vi hela dagen idag också för att fira lite =)

Puss


Har provat öronljusen och de var r

0-7c5cffb25ee8a56f75187d8e86343290.png

Har provat öronljusen och de var riktigt häftiga. Ni måste bara prova den :)


Tittar på melodifestivalen när Mån

2d7b9811cd7746b8b23acf24d74bee71.png

Tittar på melodifestivalen när Måns uppträder med Glada Hudik teatern...


100213 - Hittat restauang...



Nu har jag äntligen hittat en rastaurang som vi kan äta på ikväll. Vi ska till Akropolis och käka. Jag har inte varit något jättefan av det stället förut men det känns som om de har blivit bättre. Jag är redo att ge dem en chans till och hoppas på en mycket mysig och trevlig kväll tillsammans med min sambo....


100213 - Lördag...

Idag är det lördag och det har varit ganska lugnt. Jag hade tänkt att få sova ut och vakna av mig själv idag och det gjorde jag... eller inte, jag vaknade iof av mig själv men klockan var då 08.00. Känns väl kanske inte riktigt så kul men då har man mycket av dagen kvar och man har tid att hitta på mycket. Tror ni att vi har gjort det?? Nepp, det har varit rätt lugnt. Vi har hunnit titta på reprisen av invigningen av OS och det var kul. Jag älskar ju allt som har med stora sportevents att göra och toppen är ju såklart OS-veckorna. Då kan man titta på OS nästan dygnet runt i drygt 2 veckor.

Men tyvärr har OS redan drabbats av ett bakslag och en otroligt tragisk händelse redan innan invigningen. En rodelåkare från Georgien, Nodar Kumaritasjvili flyger ur rodeln och kraschar utanför banan under ett träningslopp. Hans liv gick inte att rädda utan han avled strax innan invigningen.


Det var en dämpad stämning under invigningen och Georgiens lag hyllades med stående ovationer under deras inmarsch för att visa deltagande i deras otroliga sorg. Även under inladningstalen hyllades den 21-åriga Georgien av IOK:s president, Jacques Rogge....

Det finns en film av kraschen på Aftonbladet men den är så hemsk att jag inte vill lägga ut den här. Ni får gå in och titta på den själv om ni vill men jag måste varna er för mycket hemska scener...



Vi hade tänkt att fira våran alla hjärtansdag ikväll men fler än oss hade nog den tanken för än så länge har vi inte hittat någon restaurang med plats för oss. Det känns som om hela stan är fullbokad...

Sen blir det till att fira kompisen på klubben senare ikväll.

Nu måste jag äta lite.
Puss


Melodifestivalen 2010 - Tjuvlyssna på kvällens startfält..


Här kan ni tjuvlyssna på kvällens startfält...


Melodifestivalen 2010 - Deltävling 2


Härifrån kommer alla bilder...
Nu är det Lördag igen och det är dags för deltävling 2, denna vecka i Sandviken. Jag måste säga att denna veckas starfält är mycket sämre än förra veckan men det är också vid dessa veckor som det verkligen kommer fram nya, oväntade artister. De som inte skulle ha någon chans om det fanns flera stora, etablerade artister med. 
 
Andra generationen + Dogge - "Hippare Hoppare"


Andreas Johnson - "We can work it out"


Anna Maria Espinosa - "Innan alla ljusen brunnit ut"


Eric Saade - "Manboy"


Hanna Lindblad - "Manipulated"


Kalle Moreus och Orsaspelmän - "Underbart"


Highlights & MiSt - "Come and get me now"


Pauline - "Sucker for love"

Denna vecka är Andreas Johnson med igen och han är säkerligen sugen på revanch efter totalfloppen ihop med Carola för 2 år sedan. I år tävlar han med en ballad som jag faktiskt gillar ganska mycket. Det är mycket mera Andreas/Glorious över den och det gillar jag. Jag tror att han kommer att bli svårslagen ikväll eftersom resten av startfältet är så pass dåligt.


Som startnummer 1 kommer Molly Sandéns pojkvänn Eric Saade tävla. Jag gillade inte alls hans låt, men det är ju Fredik Kempe som har skrivit den och han brukar skriva väldigt udda låtar. Att han sjunger om en manboy om och om igen känns inte så upphetsande tycker jag. Känns ganska töntigt... Eric är iaf rätt bra och jag tror att många unga tjejer kommer att rösta på honom bara för att han är ung och snygg. Ett varnande finger för honom alltså!!


Sen måste jag ju bara höja ett varnande finger för Kalle Moreus och Orsaspelmän också. De är absolut inte schlager men det är så genuint svenskt att jag ändå blir varm i hjärtat av deras låt Underbart. Jag tror att de kommer att locka till sig många äldre röster (om de kommer ihåg att rösta denna vecka)...


Köpte öronljus på vägen hem. Jag s

0-2829cdeb4f0eabd09a72c49f1fb56bd5.png

Köpte öronljus på vägen hem. Jag ska testa dem imorron så får ni höra om det fungerar :)


100212 - Tråk, tråkig...

Ja, jag är jättetråkig idag. Jag gick hem efter Innovation. Jag är inne i en riktig tröttperiod just nu och jag tycker ju att det är så himla jobbigt. Jag orkar ju ingenting då. Jag får dessutom så ont i kroppen under de här perioderna... Jag orkar inte göra så mycket på kvällarna för jag tar ut mig så mycket på jobbet, jag har ingen energi knappt och jag känner mig inte lika glad som vanligt. Jag tycker så synd om alla andra runt omkring mig också =) Men jag vet att ni älskar mig iaf... =)

Nu blir det lite Vänner och somna i soffan.

Puss


100211 - Innovation...

Hej hej på er!
Efter jobbet idag var vi till banken och pratade lite och det kändes jättebra. Hon var supertrevlig och vi fick massor med hjälp på det vi undrade.
Sen köpte jag öronljus på vägen hem och sen somnade jag i soffan...
Nu är sambon och hämtar Robban och vi ska till Innovation och äta lite. Sista gången på länge(med Robban iaf) eftersom han ska till Thailand...

Puss


100211 - mätt...

Mums vad gott det var med lite pannkaka. Jag var så sjukt hungrig och jag tackar gudarna att min sambo gör världens godaste pannkakor =) Det blir rätt dåligt med uppdatering idag, sorry för det men jag lovar att det blir bättre =)

Nu är det Made in Sweden och sen sova... Imorron börjar jag tidigt och efter jobbet är det banken som gäller =)


100211 - Fredag...??

Hej på er!
Tror att jag var rätt borta i natt. För det första gick jag och la mig 9 igår efter att legat i soffan hela kvällen. När klockan sen ringde imorse så hade jag absolut ingen aning om vad det var för dag. Jag var tvungen att dividera med mig själv rätt länge fram och tillbaka. Är det Torsdag? Eller är det Fredag?? Hmm...Efter mycket övervägande bestämde jag mig för att självklart var det fredag och jag hade lite bråttom och gick upp för att göra mig iordning. När jag var i badrummet började jga tänka på min sambo och vad vi hade pratat om igår.
"Jag tänkte äta frukost med min sambo innan hon åker till jobbet och sen kommer jag över till dig" Sa sambon till Jocke
"Det går inte imorron", svarade jag "Jag ska äta på jobbet"
"Jaha vad tråkigt, men vilken tid börjar du då??", frågade han mig
"07.30...."
07.30...ekade i mitt huvud. Om det hade varit fredag hade jag svarat 06.30...Men är det verkligen fredag då eller är det egentligen torsdag... Fan vad snurrigt det blev igen.
Fan jag var tvungen att ta mig till mobilen och kolla in dagens datum. Jag visste att det är den 14:d på söndag vilket betyder att det borde vara den 12:e om det är fredag. Den visade 11...Haha bara att gå och lägga sig en stund till innan jag gick upp och stack iväg till jobbet....

Nu blir det pannkaka
Puss


100210 - Tror jag är sjuuk...

Hej på er!
Jag kom hem för ett par timmar senmen har bara legat i soffan och läst min bok. Sambon kom hem tidigare idag och de har suttit och spelat. Me jag mår verkligen inget bra. Det går magsjuka på jobbet och runt i bekantskapskretsen så jag känner mig rätt utsatt. Nu har jag gått och känt mig illamående, rumlig i magen, ont i huvudet och allmänt trött och enegrilös...Så vi får väl se hur det artar sig elle rhur man nu säger... Vill verkligen inte bli magsjuk för det är nog en av de värsta sjukdomarna man kan ha...

Blir nog rätt lugnt för mig ikväll. Sambon vill hitta på en massa saker men jag orkar verkligen inte. Behöver vila!


100209 - Alla hjärtansdag???

Ja så var man då hemma igen. "Firade" det med lite kakor som fortfarande finns kvar sen i söndags. Jag är riktigt trött ikväll igen så jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att vara pigg när jag kommer hem. Jag forstår verkligen min mamma varför hon somnade i soffan direkt hon satte sig där hemma när man var yngre. Jag är nog lika trött jag. Jag kan verkligen titta på klockan och somna efter hur mycket den är =) Något som min sambo och mina vänner alltis trackar mig för men jag är verkligen ingen som kan vara uppe hela nätterna. Det funkar liksom inte för mig.

På söndag är det alla hjärtansdag och jag vet inte vad jag ska hitta på till min sambo. Någon som har något förslag?? Vi var lite inne på om vi skulle fira det på lördag så vi kan vara ute lite längre än vad vi skulle kunna vara om vi firade på söndag, men vi vet inte vad vi ska göra. Jag försökte få min sambo att komma med något förslag men det gick väl så där måste jag säga. Jag skulle verkligen vilja komma på något riktigt mysigt och trevligt att göra men det står helt stilla tyvärr... Får försöka fundera lite till...

Nu är det dags för House, sen sova.
Godnatt puss


100209 - Tisdag...

Godmorgon på er!
Hoppas ni nar sovit gott. Jag sitter nu ocg håller på med datorn innan jag ska göra mig iordning och sticka iväg till jobbet. Det kommer nog bli ganska dåligt med bloggande idag eftersom vi har möte ikväll. Jag måste komma ihåg att ta med mig matlådan så slipper jag lir så sjukt hungrig. Jag sitter här och tittar ut genom fönstret och ser istapparna som hänger ner från taket på grannhuset och det är helt galet vad stora de är. Fatta om någon skulle gå under dem när de väljer att ramla ner. Jag kan lova att det kommer att bli ett ordentligt blodbad då för de är så gigantiska. Jag ska se om jag kan få en bild på dem så får ni se. Jag kan bara såga så här att den längsta är typ 2 meter lång...

Jaja nu måste jag iaf göra mig iordning och sticka till jobbet.
Puss puss


Det är farligt att köpa hem fika b

6b0a8baf6e9cbd2f7b5d64c05a17d1b8.png

Det är farligt att köpa hem fika bröd och folk inte kommer och äter upp det. Då måste ju jag äta upp det,annars blir de ju dåliga...


100208 - Spårlöst sova...

Jag hade skrivit värsta inlägget om mina måndagskvällar osv osv men det bara försvann... Skittråkigt och jag orkar inte ens försöka att återskapa det. Dessutom är jag jättetrött och tänker starx gå och lägga mig. Jag tittar lite på Spårlöst just nu, sen blir det kudden.

Godnatt på er och sov gott
Puss


100208 - Biggest Loser...

Nu sitter jag mätt och glad och tittar på Biggest Loser och kan inte annat än tycka att de är otroliga. Idag håller de på med ett triathlon-lopp med simning, cykling och löpning. När de sprungit klart ska de även ta sig upp för 40 våningar i trappor innan de är i mål... Helt galet jobbigt...Men jag tycker att de är skitduktiga och jag hoppas verkligen att jag nångång i mitt liv ska kunna klara av en sån tävling. Jag tycker att det är skitkul att tävla och även om jag inte är toktränad så går jag in med inställningen att vinna (fast jag verkligen inte har någon chans alls...) Jaja det blir nog till att anmäla sig till någon härlig löpartävling under våren eller sommaren så man har ett mål att träna mot...


Kvällens middag :)

0-5bfec8ee5ab91b4404a4cc59f49c42ce.png

Kvällens middag :)


100208 - Yeeessss!!

Vi har nu äntligen fått ett positivt svar från banken!!! Så nu kan man leta lite mera seriöst än tidigare. Fortfarande tar vi det lugnt och inväntar drömboendet =)

Nu blir det till att laga mat...
Puss


Köpte Liza Marklunds nya bok så nu

0-21d05b3cfb0dcca4be71f74e71e709fe.png

Köpte Liza Marklunds nya bok så nu är det läsning som gäller...


100208 - Måndag morgon...

Godmorgon!
Så var det måndag igen *Gääsp*. Tänk att det alltid är skitjobbigt att gå upp på måndagar. Min stackars sambo går ju alltid upp 03.45 på måndagar och det är jag glad att jag slipper. Jag börjar ju inte jobba förren 9 på måndgar så lite sovmorgon brukar det få bli men idag måste jag handla lite innan jag börjar så jag ska sticka starx. Måste bara hitta lite kläder och fixa håret så är jag klar sen.
Kort uppdatering idag men det kommer mera efter jobbet =)

Puss


100207 - Inte mycket till söndagsfika...

Hej hej!
Här sitter vi, tre tappra själar som alltid är här på söndagsfikat. Jag och sambon så klart och så Jocke. Killarna spelar och jag blippar på datorn. Alla andra dissade oss ikväll. Tur att jag inte ställde mig och bakade som jag var på väg att göra. Det ända som stoppade mig var att vi inte hade något ströbröd hemma och tur var väl det. Flera hade sagt att de faktiskt skulle komma eller hörde inte av sig alls, så det är klart att vi hade laddat upp för ett helt gäng. Men ju längre tiden gick dessto fler hoppade av. Till slut blev det då bara vi kvar. Jävligt tur att jag inte hade bakat som sagt. Då hade jag varit måttligt road...

Vi har iaf varit och kollat på en lägenhet idag. Den var jättfin, låg på ett bra ställe och med lagom pris. Synd bara att den var något liten. Det var en trea på 60 kvm (bara 5 kvm större än våran) men den var sjukt bra planerad. De hade verkligen utnyttjat kvm bra till skillnad från en annan lägenhet som vi kollade på får 2 veckor sedan som var på 74kvm men kändes mindre än våran. Iaf så kändes det som om den här lägenheten skulle kunna känns lite liten efter ett tag och det var ont om förvaringsmöjligheter tyvärr. Vi har ju tänkt att köpa nåt för att få lite större så vi vill bo kvar där många år till, inte behöva flytta efter nåt år igen... Så vi letar vidare och hoppas på att banken ringer imorgon.

Puss


100207 - Grattis min älskling!

Idag känner jag mig verkligen som världens bästa sambo. Jag gick upp och tog all tvätt själv imorse. Sen gick jag till affären och införskaffade diverse saker och gick hem och bakade bröd till min sambo. Stekpannegröd blev det, så himla gott. Kokade kaffe och dukade fram inna jag väckte honom. Han har ju trots allt namnsdag idag och då måste man ju fixa lite extra åt honom =)

Sen blev det till att titta på reprisen av Melodifestivalen och tyvärr måste jag säga att det fanns många bidrag som kändes väldigt tråkiga. Ola, Jenny Silver, Anders Ekborg, Pain of Salvation var de som kändes tråkiga, Frispråkarn var en skön hip-hoplåt men inget för schlagern och Salem al Fakir var mysig men även den var inget för schlagern. Så vad blev då kvar??? Jessica Andersson och Linda Prichard var mina favoriter. Tyvärr åkte Linda ut och Jessica kom bara till andra chansen. Ola gick till finalen (som väntat) och Salem al Fakir gick också direkt till finalen. Lite kul att han kom dit faktiskt eftersom man absolut inte hade förväntat sig det. Inte jag iaf. Pain of Salvation gick även de till andra chansen men deras låt var väldigt tråkig. Dessutom var det ju bara sångaren och en pianist som gjorde nåt. De andra killarna i bandet fick sitta eller stå med sina instrument i bakgrunden, halvt i mörkret och bara vara. Kändes fruktansvärt fel för men väntade hela tiden på att låten skulla komma igång och de skulle tända upp för de andra... Men men Måns var ju super bra iaf så jag får fortsätta att njuta av honom varje vecka...

Nu blir det "The Hangover" och sen lite visningar...

Puss


Bakar frukostbröd till sambon på h

0-44a880aa0df1dc76bd06cfe51efa0ffe.png

Bakar frukostbröd till sambon på hans namnsdag!


100206 - Ja jag lever...

Hej på er!
Det har varit dåligt med uppdateringar idag men jag lever och har precis kommit hem från Nykvarn. Har varit där och firat kusinen och kusinbarnet som fyller år imorgon. Så tyvärr har jag ingen aning om hur det har gått i Melodifestivalen och jag vill inte veta just nu heller. Jag har tänkt att titta på reprisen imorgon och då är det inget kul att veta hur det går. Så snälla, alla ni som läser detta: skicka inga sms om tävlingen idag!!! Eller imorron fm heller!!!!

Ska snart gå och lägga mig eller iaf gosa ner mig i soffan och kanske somna lite =)
Hörs mera imorgon
Puss


Dricker bratzdricka, ros'e och zin

331d7ef4ce2615e83fd71cf668e23df3.png

Dricker bratzdricka, ros'e och zingo...


Melodifestival 2010 - Tjuvlyssna på deltävling 1


Här kan ni gå in och tjuvlyssna på morgondagens tävlande i deltävling av melodifestivalen. Min favorit är fortfarande Anders Ekborg. Men efter att ha lyssnat igenom alla bidragen så gillar jag faktiskt Jessica Andersson riktigt mycket också... Lyssna själva och avgör =)


100205 - Buzz, vin, ost och kex...

Hej på er!
Nu är jag laddad för helkväll med tjejerna. Det blir lite buzz, ost, kex och vin. Och så klart mycket tjejsnack =) Det är jättekul att vi lyckas få till kvällar med oss allihopa. Alla vi vänner är rätt fullbokade till vardags så när vi väl får ihop kvällar är det alltid skitkul. Just nu försöker vi att träffas minst en dag i veckan.
 Ska starx ta och byta om och gå ner till Cic. Man luktar ju inte så himla gott efter en hel dag på jobbet. Så jag måste nog ta och hitta lite andra kläder att ta på mig..

Vi hörs mera sen
Puss

Ps: Inget nytt från banken än...


Fick med mig Herman hem från jobbe

290ee61de73eda47e6b42ae6d5742575.png

Fick med mig Herman hem från jobbet så han inte dör över helgen...


100205 - Godmorgon...

Godmorgon på er!
Sovit gott? Jag har nästan precis gått upp, jag har lite sovmorgon idag.
Vi har inget frukostbröd hemma så jag hade tänkt att gå upp lite tidigare för att baka stekpannebröd (special från barndomen) för att överraska sambon. Men jag vaknade ju inte förren 7 och då hann jag inte riktigt tyvärr. Så det får vi spara till imorgon där vi inte har stress för att komma iväg på nånting.

Tyvärr blir det inte roligare uppdatering just nu. Jag måste göra mig iordning.
Puss


100204 - Hyfsat okej iaf...

Hej hej!
Jag tror jag somnade strax innan 9 i soffan igårkväll. Min sambo ringde och väckte mig efter en stund så jag iaf kunde förflytta mig till sängen. Sen toksov jag till halv7 imorse. Då fick jag verkligen masa mig upp och snabbt göra mig iordning för jag skulle strax därefter iväg till jobbet. Det var riktigt sönt att få sova ut ordentligt. Det kändes som om det verkligen behövdes. Bilen tog en stund att få fram eftersom det hade hunnit komma ganska mycket snö under natten...

Nu har jag ätit mat och ska sticka iväg på hoppträning.
Hörs sen
Puss

Ps: Han faktiskt städa iordning riktigt bra innan sambon kom hem =)


100203 - Det blev nog inget...

Nej det blev nog inget med att överraska med garderoben färdig. Jag är så sjukttrött att jag har stor lust att gå och lägga mig redan nu. Måste väl tvinga mig själv att hålla mig uppe en liten stund till men sen blir det sängen som gäller. Det känns som om jag nog behöver gå upp lite extra tidigt imorgon så jag har tid att skotta fram bilen i ett par timmar =)

God natt på er så hörs vi imorron
Puss


100203 - Jag vill så himla gärna...

...att min sambo ska få komma hem till e totalt nystädad och fräsh lägenhet men jag är verkligen inget städ freak av mig. Jag är kass på att städa och jag kan hitta på miljoner ursäkter föa att slippa... Han är så himla dukitg på att städa, plocka och fixa och jag önskar verkligen att jag kunde ta efter honom men det går verkligen inte. Därför skäller jag inte allt för mycket på honom när han inte orkar gå upp på söndags morgnarna för att tvätta. Det skulle vara så skönt att slippa ha dåligt samvete. Därför måste jag verkligen få färdigt garderoben ikväll så jag kan stryka det från listan och känna mig lite bättre till mods =)
Nån som har lust att hjälpa mig???


100203 - Bög Mamma Kines

Jag vet att den är rätt töntig och så men på nåt sätt så gillar jag den... Tyck till själva =)



DOMENICER! Bög Mamma Kines


100203 - Vaniljglass med o'boy...

Hej på er i snöstormen!
Snöar det lika mycket hos er som det gör här?? Här är det helt galet och det har blåsit storm hela dagen så varenda väg är igenblåst. Det var många på jobbet som hade svårt att komma fram eller ens komma ut hemifrån alls. Faktiskt kände jag lite likadant när jag skulle åka hem idag. Jag åkte så tidigt till jobbet imorse att det bara hade hunnit börja blåsa och inte snöa. Men under dagen har det bara tilltagit mer och mer. Så när jag skulle åka hem heda halva vägarna hunnit bli igenblåsta eller översnöade så det bara skrapade i underredet på bilen. Inge kul alls... Vi får väl se hur det går att ta sig till jobbet imorgon när det har hunnit hålla på hela natten också. Jag hoppas att det avtar snart så gubbarna hinner ploga undan så mycket som möjligt innan alla ska ut på vägarna...

Det fick bli lite glass med o'boy när jag kom hem. Egentligen skulle det varit gott med något lite varmare men det fick gå. Ska snart äta mat så då hoppas jag att jag blir lite varmare. Annars får jag sätta mig i duschen en låång stund så värmen kan sprida sig ut i varje cm av min kropp.
Jag har nämligen varit i stallet och där är det inte varmt någonstans vill jag lova. Förutom när jag satt på hästryggen. Jag red nämligen barbacka och det var så himla mysigt. Det var så sjuukt länge sedan och när jag ända bara skulle skritta så passade jag på. Det är riktigt bra för min balans också. Man har liksom inget att hålla balansen i så man måste sitta mitt på hela tiden för att inte glida av... Kan vara bra träning till hoppningen imorgon där jag troligtvis ska hoppa ett riktigt krutpaket...

Nu blir det lite makaroner att koka och köttbullar att steka. När vi fick kålpuddingen av min faster så fick jag även en ny laddning av köttbullar. Mmmm så goda.

Puss


100202 - God natt världen...

Haha, låter lite väl dramatiskt men jag går och slaggar dierkt efter att House är slut. Jag ska ju upp tidigt imorgon och öppna. Så nu är det läggdags som gäller...



Sov så gott nu
Puss


100202- Firar med en godsak....

Efter duschen och träningen kände jag verkligen för nånting sött så nu firar jag med en liten godsak...


Finns det egentligen nåt godare när man är sötsugen???


100202 - Nästa punkt struken...

Nu har jag kämpat järnet på motionscykeln i 20 minuter. Jag glömde bort att kolla hur långt jag lyckades komma idag men jag höll ungefär samma fart som sist om inte lite snabbare ibland så runt 9-10 km skulle jag tro. Kändes riktigt bra =)
Sen blev det 50 situps, 20 sekunder stående på fötter och armar (kommer inte ihåg vad det kallas) och 10 armhävningar. Känns som en bra start iaf även om jag har tänkt att utöka det ganska ordentligt under de kommande dagarna. Men jag måste säga att det är skönt att ha kommit igång nu iaf...

Dags att hoppa in i duschen så jag hinner ut till House börjar...
Puss


100202 - This is goeing to be me...

Jag satar på att det här är jag om 6 månader lagom till bikinisäsongen...


Egentligen är det från Alessandra men jag satsar på nåt liknande iaf...Sjuukt snygg kropp =)


100202 - Första etappen avklarad...

Nu är iaf första etappen av denna kväll färdig. Disken är klar och köket ser fint ut. Det hjälper verkligen att ha lite bra musik på och med min ultimata spellista bland gamla godingar så går jobbet mycket fortare. Kvar att göra för kvällen är:

• Börja rensa i garderoberna

• Cykla minst 20 minuter

• Duscha efter cyklingen

• Kanske unna mig lite glass, annars blir det ett äpple...

Jag tänkte att jag skulle sortera lite kläder medans jag tittar på Biggest Loser. Jag är riktigt impad över de människorna och önskar att jag kunde vara lika duktiga som dem. Visst, de har typ 50 kilo mer än jag att gå ner och de är på en ranch där de inte har så mycket annat att göra än att träna men iaf. Jag är glad över att jag har kommit igång med cyklingen iaf. Dessutom tänker jag mig lite extra för att äta nyttigare än vad jag gjorde tidigare samtidigt som jag faktiskt unnar mig vissa små gottämnen då och då. Annars hade jag nog lagt av för länge sedan, sån stor gottegris är jag faktiskt. Dessutom rider jag ju alltid 2 ggr i veckan och det håller mig ändå hyfsat i form faktiskt...

Dags att börja med nästa steg då =)
Puss


Nu är iaf disken och köket färdigt

1b853d291b4787c954515aef48f610ea.png

Nu är iaf disken och köket färdigt...


100202 - Dags att städa...

Hej på er!
Har det gått bra för er idag?? Jag vet inte vad det är med mig men jag blir bara snurrigare och snurrigare för var dag som går. Om jag är så här snurrig nu som 23åring, hur ska det då bli när jag blir äldre och man faktiskt blir snurrig och glömsk??? De skrattar bara åt mig på jobbet men jag börjar verkligen tycka att det är jobbigt nu. Jag vill inte känna mig som en 60-åring i huvudet längre...

Jag har lovat mig själv att jag ska ta tag i lägenheten den här veckan och försöka att storstäda den tills sambon kommer hem på fredag. Så jag har tänkt mig att ta en liten bit i taget och idag ska jag börja med köket och lite i garderoberna... Jag hoppas att sambon ser någon skillnad när han kommer hem. Jag håller er uppdaterade =)

Nu ska jag gå och diska och lyssna på musik...

Puss


100202 - Trötter hälsar på...

Godmorgon godmorgon!!!
Fy fan vad jag är trött idag. Jag sover ju inget vidare när sambon är borta. Han tyckte att det var lite gulligt när jag pratade med honom nyss. Mmm jättegulligt när han är borta hela veckan och jag inte sover ordentligt på fyra nätter...Jo men visst då är jag säkert jättegullig. Då kanske det inte är så konstigt att man är så himla trött på fredagskvällen och vill gå och lägga sig vid 8 =)

Idag blir det jobb och sen blir det nog att åka hem och lägga sig igen. Jag hade tänkt att börja städa garderoberna så de var klara till på fredag när sambon kommer hem. Får se om jag kan hitta lite eneregi under dagen så jag blir som en liten duracellkanin, städar garderoberna OCH cykla en halvtimme... Jag återkommer med resultatet senare ikväll...

Nu måste jag äta lite frukost.
Puss


Fick hem en ny katalog från HM så

53f84ebfe381350c31f1f499d31bb8ad.png

Fick hem en ny katalog från HM så det blir lite läsning innan jag släcker...


100201 - Dags att lägga sig...

Nu mina kära vänner är det nog dags att släcka ner datorn och krypa ner i sängen så jag orkar upp imorron. Det känns som det har varit en lång dag men jag hoppas på goda nyheter från banken imorron =)

Puss och godnatt


100201 - Kristina från Duvemåla...

När jag skrev om Anders Ekborg så kom jag och tänka på hans medverkan i Kristina från duvemåla, min första riktigta musikalupplevelse. Så himla mäktigt kan jag lova. Jag blev tokkär i Karl-Oskar a.k Anders för att han var så grymt bra och hela musikalen och låtarna var så fruktansvärt genomarbetade och berörande att jag dansade på moln i flera veckor efteråt. Här kommer lite smakprover från denna superupplevelse...

Du måste finnas... - Helene Sjöholm


Guldet blev till sand - Peter Jöback

Min absoluta favorit från hela musikalen... (så klart med Anders)

Stanna - Anders Ekborg


Melodifestivalen deltävling 1...


Som jag sa tidigare i dag så drar Melodifestivalen igång på lördag med Måns Zelmerlöv, Christine Meltzer och Dolph Lundgren som programledare. Det ska bli spännande att se även om jag inte har allt för höga tankar om Dolph direkt. Christin är ju bra och Måns är ju bäst så de kan det nog bli riktigt bra ihop.



Deltagare under första deltävlingen är Anders Ekborg, Frispråkanr, Jenny Silver, Jessica Andersson, Linda Pritchard, Ola, Pain of Salvation och Salem al Fakir. Jag älskar ju Anders Ekborg och det ska bli riktigt intressant att se honom i melodifestivalsammanhang och hur han står sig i konkurrensen. Annars lär väl Ola och Jessica Andersson säkert lyckas bra eftersom de är välkända och gammla i gemet...


Se upp för Anders, han är grymt duktig!!!


100201 - Mmmm kålpudding...

Hej på er!
Har ni haft en bra dag på jobbet/ i skolan/ eller vad ni nu har gjort?? Jag har jobbat hela dagen och eftersom sambon satt och spelade med en kompis till 11 så är jag rätt trött. Jag lyckades somna rätt bra igårkväll men efter en stund vaknade jag av att det lät vääldigt högt från spelet...Det var rätt skönt när de väl slutade faktiskt. Dessutom fick jag ju gosa ner mig hos sambon och njuta av hans sista natt hemma. Jag avskyr verkligen att sova ensam när han är borta. Om vi hade haft en bekvämare soffa hade jag nog sovit där förjämnan när han inte är hemma, men just nu är den rätt nersutten så man får ont i ryggen om man sover där för mycket... Dessutom har vi ju en alldeles underbar säng så varför inte sova där... Den är så tom bara =(

Idag ringde banken till sambon och vi ska ner dit på ett möte snart. Inget bokat än för hon var tvungen att kolla upp kreditdugligheten för oss (som de alltid måste göra om man ansöker om lån) sen skulle hon höra av sig. Vore riktigt kul om vi kunde få ett löfte så man kunde börja leta ännu mera seriöst.

Visst är det härligt att hjälpa folk när man får god mat som tack! När vi hjälpte min faster med hennes bil så sa hon att som tack hade hon stått och bemödat sig hela förmiddagen med att koka bruna bönor till sambon eftersom han var snäll och hjäåpte henne med bilen. Haha jag höll på att döööö. Han verkligen hatar bruna bönor och jag visste inte vad jag skulle säga... Han var ju ärlig och sa att han inte gillade bruna bönor men tack ändå...Rätt skämmigt, ända tills faster börjar skratta och sägar: nej jag vet, de är till mig. Till er har jag gjort kålpudding... Hahaha fy fan vad lättad jag kände mig. Det hade kunnat blivit rätt jobbigt, men som tur var skojade hon ju bara. Dessutom är ju kålpudding så sjuukt gott så idag när jag kom hem från jobbet kokade jag lite potatis och sås och värmde på kålpuddingen...Mmmmm såå gott! Tack så jättemycket allra käraste faster =)

Nu blir det lite Biggest loser och slappa.
Puss


100102 - Schlagerfestivalen....

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, så var det änligen dags igen!!!! Som jag har längtat i ett år nu och nu är det på G igen!!! På lördag är det så dags för första deltävlingen i melodifestivalen. Det bästa med hela tävlingen i år är ju att Måns Zelmerlöv vara en av programledarna så honom får jag se vare vecka =)
Mer om detta kommer garanterat under veckan...



Puss


100201 - Första februari...

Så var vi då redan inne i februari och våren närmar sig med stormsteg. Från och med nästa månad så är det ju faktiskt vårmånad enligt kalendern så vi får väl se om vädret håller med...

Igår blev det pannkaksfest här hemma. Vi var ute hos en kompis och fikade lite och de stekte pannkakor där. Vi blev så sjuuktsugna så vi åkte hem och stekte pannkakor till oss också. Pannkaka för 4 pers blev ett riktigt berg men som tur var blev det 4 över så jag kunde få lite mumsig frukost idag =) Alltså pannkaka är bland det godaste som finns men jag orkar alltid bara 4 st. Kanske 5 om jag vilar lite mellan...

Förkylningen blir nu bara värre och värre igen. Ni får ursäkta om jag tjatar om mina sjukdomar men de upptar alldeles för mycket av mitt liv. Jag önskar att jag nu skulle få bli frisk så man kunde få bli pigg och glad igen. Hela veckorna släpar man sig igenom för orken är så långt ner i botten och på helgerna sover man mest hela tiden. Det är fan inget kul. Jag vill ochså vara pigg och orka hitta på massor med saker med mina vänner och dessutom vågar jag inte riktigt åka och hälsa på min syster och systerdotter eftersom jag inte vet vad det är för jävla bacill jag bär på. Hur kan mitt immunförsvar vara såå dåligt att det inte förstärks av en förkylning...? Nån som har nåt förslag???

Nu ska jag ta och göra mig iordning och ta mig iväg till jobbet.
Ha en bra dag
Puss


Mums,pannkaka till frukost...

-7ac17a6ea6f1c4083d4f769a1b0cb3f.png

Mums,pannkaka till frukost...


RSS 2.0