Sitter och sover i soffan... Valborg avslu...

Sitter och sover i soffan... Valborg avslutades med hemmakväll och film.... Jag är helt slut och orkar verkligen inte skriva ikväll.puss


Min valborg består av grillad grill, regn ...

Min valborg består av grillad grill, regn och vatten... Men trevligt har vi :)


Jag fick en smärre chock när jag tittade u...

Jag fick en smärre chock när jag tittade ut genom fönstret och trodde att det jag snö på gatan... Tur att jag även denna gång såg fel :)


Alla dessa sköna filmer låg i paketen... B...

dsc02087 (MMS)

Alla dessa sköna filmer låg i paketen... Båda Twilight-filmerna, American pie 1 o 3, Wild child och Mitt liv som popstjärna... Har redan kollat på den sistnämnda :)


100429 - 19 grader...

Hej på er!

Jag hoppas att ni har haft en bra dag. Visst har det varit ett underligt väder idag. Först moln, sen sol, sen störtskur... Helt galet men också väldigt varmt. Över 19 grader =) Jeeaaa äntligen lite värme. Jag hade verkligen ingen lust att åka hem när jag hade slutat jobba, så jag bestämde mig för att åka hem till mamma och pappa istället. Min farbror och faster kom också dit så det var mycket trevligt. Lite mat och fika =)

Haha jag tappade bort mig totalt, sorry men jag är rätt virrig just nu. Jag kan vara jätteinne på en sak och sen bara tappa bort det jag höll på och skriva om eller prata om... Aja ska nog gå och sova nu istället. Jag lovar att försöka vara mer sammanhängande imorgon =)

Puss


Snacka om att man blir glad när man öppnar...

dsc02086 (MMS)

Snacka om att man blir glad när man öppnar postfacket och möts av detta... Jag öppnar dem och visar er sen vad som var i...


100428 - En bal på slottet...



Nja inte riktigt men vi ska faktiskt till slottet på lördag för att avnjuta en 3-rätters middag tillsammans med mina föräldrar. Det ska bli så himla mysigt. Vi ska alltså till Sundbyholms slott =) Jag har jobbat där ute och jag känner ägarna rätt väl men det är ändå så speciellt att komma ut dit och bara känna tidens vingslag... Dessutom har de gjort om en massa och renoverat och jag har inte sett det än så jag kan kanske få min sambo att åka dit lite tidigare för att spana in den nya inredningen. Ägarinnan har tjatat LÄNGE på mig att jag måste komma ut och hälsa på och det var alldeles för länge sedan som jag gjorde det så jag måste göra det nu. Egentligen är det ju roligast att åka dit en vardag eftersom de flesta jobbar då och men vill ju träffa så många som möjligt. Måste fundera vidare på detta =)

Jag hade tänkt att lägga upp lite fler bilder men deras hemsida vill inte just nu... Gå in och titta själva =)


100428 - Regntunga skyar...

Molnen hänger mörka över huset och snart lär himlen öppna sig. Det är ju så klart eftersom jag varit inne hela dagen när det var fint väder. Åhh vad jag hoppas att det är fint väder i helgen. Det skulle vara riktigt skönt.
 Vi ska göra en jättekul grej i helgen som jag längtar massor till. Jag berättar mer om den sen...
Det värsta är att jag inte vet vad jag ska ha på mig. Om jag är i köket på fredag också så hinner jag kanske ner på stan och shoppa någonting riktigt fint till mig =) Men jag återkommer...

Jag fick ett mess från min syster igår där hon berättade att hon ch svågern hade köpt något till mig när de var på kryssning. Men HALLÅ, det är taskigt att säga så. Jag är ju jättenyfiken ju... Jag vet att om jag hade sagt så till henne hade hon till slut tjatat ihjäl mig för att få veta vad det var. Nej jag måste se till att träffa dem snart, mycket snart så jag får veta vad det är. Sen var det länge sedan vi sågs så vi måste faktiskt ses snart. Jag längtar efter dem, syster och Elsa... Ja Micke också men inte lika mycket hehe =) Nästa fredag slutar jag ju faktiskt 1 så då kanske jag kan åka dit, eller om de vill komma hit...

Nej nu måste jag städa lite. Cic kommer hit om en stund och jag ska färga håret på henne. Sen ska vi även kolla på Gray´s anatomy.

Puss


Ush på dig Helene som fick mig att smaka B...

dsc02082 (MMS)

Ush på dig Helene som fick mig att smaka Ballerina Kladdkaka...jag kan inte sluta äta dem :)


100427 - Varmt sommarregn...

Åh vad underbart det var när jag kom ut från huset på väg till mötet och ner från himlen singlar ett varmt, stilla sommarregn... Ja jag vet att det inte är sommar men dropparna var varma och det luktade blöt sommar =) Åh vad det kändes bra, då känns det verkligen som om vi går mot varmare tider. Jag längtar verkligen till sommaren. Jag gillar inte dessa kalla dagar längre. JAG VILL HA VÄRME!!! Men idag kändes det som om vi snart är där...

Nu blir det sängen, jag måste orka upp imorgon

Puss och godnatt


100427 - Rubrik...

Sorry, men jag kom verkligen inte på någon bra rubrik idag. Det har varit en tuff dag idag, rolig men tuff. Tyvärr har handlederna spökat och nu har jag fruktansvärt ont. Jag måste verkligen ta några tabletter innan jag åker tillbaka till jobbet annars kommer inte mötet att bli så där jätteroligt. Jag vet iaf att det kommer att bli lite gott godis att snaska på under tiden så det gör ju det hela lite mera positivt =)

Inte mycket har hänt idag faktiskt. Jag vill inte gnälla varje dag så jag tänker faktiskt inte göra det. Jag kan bara säga att jag LÄNGTAR efter att få gå till doktorn nu så jag kan få hjälp med smärtan.

Jag återkommer mera när jag kommer hem igen

Puss


100426 - Världens snällaste svärmor =)

Hej på er!

Vet ni vad det mest pinsamma man kan råka ut för...Jag lyckades nämligen med det idag och som tur är var det inte lika jobbigt idag eftersom jag hade turen att min svärmor var där och räddade mig.
Okej så här var det: Jag stannade på Ica på vägen hem för att fylla på kylen lite så jag hade något att äta ikväll. Så jag strosade runt där och korgen fylldes på ganska snabbt. Jag bestämde mig för att göra en ädelostsås med skinka och körsbärstomater så jag fick gå runt och tillbaka lite eftersom jag kom på det i mitten av affären...Men men det är sån jag är =)
Iaf så när jag äntligen var färdig så släpade jag min nu väldigt tunga korg till kassan och träffar då på min kära svärmor. Vi står och pratar lite medan jag packar upp mina varor på bandet. För att förbereda mig lite så stoppar jag ner handen i handväskan för att ta upp plånboken och hittar den inte. . .  Fan fan fan är min första tanke. Jag visste att jag hade lagt över den tillsammans med mynt"påsen" imorse när jag bytte till vardagsväskan så den måste ju bara ligga där... Men nepp ingenstans. Åh jag hatar verkligen när sånt händer, det är ju j***la jobbigt OCH PINSAMT så in i Norden.
Som tur är var ju min kära svärmor där och jag fick låna pengar av henne så jag iaf slapp lägga tillbaka alla varorna igen. Så imorgon ska jag åka förbi blomsteraffären innan jag åker och lämnar tillbaka pengarna och köpa en STOOR bukett till henne =)


Men det har verkligen varit en otursdag där jag har tappat saker, gjort mig illa och hällt saker på glov och på mig själv. Dessutom har jag varit tvungen att ha båda handlederna lindade idag så med alla mina plåster + några sköna blåmärken från min lika illa dag igår så skulle man nästan kunnat tro att jag hade varit i slagsmål eller nåt under helgen... haha det måste ha sett ut =)

Aja idag blir det en lugn hemmakväll med mig själv...

Puss


Jag har världens värsta otursdag idag... E...

dsc02081 (MMS)

Jag har världens värsta otursdag idag... En av många incidenter... Berättar mer sen


100426 - Soldag...

Jiippii idag är det sol igen. Gud vad härligt =) Men jag ville verkligen inte gå upp ur sängen imorse. Ush jag vill inte, vill inte, vill inte... Jag är så himla trött och sliten. Vet egentligen inte varför för det HAR varit en lugn helg i helgen så jag borde inte få vara trött. men men

Det kommer nog att bli en tuff dag för mina stackars fötter idag eftersom vi ska vara i skogen hela dagen. Så ni kan nästan räkna med att mera gnäll ikväll när jag kommer hem...hehe skoja bara men jag ska ladda upp med plåster som jag kan ha md mig.

Åh jag fick världens underbaraste mess av min mamma igår. Jag var jättetrött och halvsov i soffan. Då sa det "pip" från telefonen och ett mess där det står "Vill du dela en tremos O´boy med mig imorgon, jag gör iordning" JAAAAAAAA skrek jag nästan och blev superglad. Så nu har jag något mycket trevligt att se fram emot.

Oj nu måste jag hoppa in i duschen för nu har klockan runnit iväg.
Ha en bra dag
Puss


100425 - Rookie...

Hej på er!

Idag har det varit en riktig myssöndag med sambon och goda vänner. Tvättning som vanligt imorse, men sen höll vi oss vakna båda två så sambon spelade lite och jag läste bok. Sen blev det lite film och pizza och jag somnade till en stund på soffan. Mycket skönt =) Sen stack vi ner på stan och fikade med Jimmie och Sandra. Det var riktigt länge sen vi träffade Sandra så det var ett mycket trevligt återseende. Det är nog 1½ år sedan deras butik blev uppbränd och vi saknar den massor. Man kunde gå dit när man inte hade något bättre för sig och bara stå och snacka i ett par timmar =)

Aja trevligt hade vi iaf. Efter att jag handlat lite småsaker så gick jag hem. Sen har jag nästan bara legat och läst hela eftermiddagen och kvällen. Jag har inte orkat så mycket annat. Så en riktigt härlig söndag har det varit. Jag har bara njutit av att vara ledig...


Jag gjorde världens rookiegrej idag. Det var ju soligt och fint ute så jag tyckte att det var dags att inviga mina nya sommarskor som jag fick av min svärmor för ett tag sen. Hon tyckte att vi kunde ta med dem till jobbet så barnen kunde ha dem att klä ut sig med (hon hade betalat 49:- för dem) men jag tyckte att de var så snygga så jag behöll dem. Så idag tyckte jag iaf att det var dags att inviga dem. De har en typ av kilklack och ett smalt band runt fotleden, jättesöta i läder. Jag hann nog inte mer än att gå 500 meter innan banden hande skavt av halva hälsenan typ, men jag var tvungen att fortsätta hela vägen ner på stan innan jag kunde inspektera skadorna.

Så när vi satt och fikade så tog jag bort banden, tänkte att de måste ju funka utan så slapp jag mer skav =) Hehe eller inte. Eftersom skorna var 1-2 storkekar för stora egentligen så glappade de massor utan banden, ibland tappade jag nästan skorna och eftersom jag glömde att ta på min nylonstrumpor i så blev friktionen för stor för mina stackars vinterfötter... När jag väl kom hem fick det bli omplåstring på hög nivå och halva plåsterpaketet gick nog åt innan jag kände mig nöjd. Vet inte hur jag ska klara en heldag i skogen imorgon med mina stackars fötter men jag får se till att bylsa in dem ordentligt i gummistövlarna...

Nej nu ska jag ta och sova. Får se om jag kan få ihop lite bilder och lägga upp imorgon.

Sov gott
Puss


100424 - Sol i sinnet, sol inne...

Hej på er!

Åh vilken underbar lördag det är. Det är soligt och härligt ute, jag har hunnit vara upp ett par timmar och kollar på Pirates of the Caribbian (eller hur det nu stavas). Hade tänkt att äta lite snart för jag börjar bli riktigt hungrig. Sambon stack ivär till Åker idag för att fiska med några kompisar så jag stämde träff med Cic för en fika hos henne. Tur att jag har henne för hon erbjöd sig att baka =) Hehe mycket trevligt för jag är riktigt fikasugen. Jag går kanske förbi ICA och handlar några Ballerina kladdkaka också. De är ju så himla goda =)
Cic har iaf lovat att hänga med mig på en visning sen eftersom sambon är borta hela dagen. Jag har stora förhoppningar på den här lägenheten. Den ligger på ett bra ställe (nära till Elin och Anna), är fin och fixad och lagom dyr...
Vi har en visning till imorgon på ytterligare en lägenhet så vi får väl se vilken vi gillar mest. Nu börjar det rulla på med några intressanta.

Jag tror att jag ska ta och bege mig ut på en liten promenad och njuta av det underbara vädret. Allt regn och snö har verkligen varit deprimerande för mitt psyke (och min kropp) Men nu är det sol och jag behöver verkligen sörpla i mig allt jag kan av den. Jag har förresten ringt och bokat tid nu så jag äntligen kan få svar på vad det är för fel på mina händer och leder. Äntligen tog jag tag i det...

Nej nu blir det mat...

Puss


Äntligen lite sol i vårt liv... Nu blir de...

Äntligen lite sol i vårt liv... Nu blir det jobbet puss


Det där med att gå och lägga sig vid 9 gic...

dsc02078 (MMS)

Det där med att gå och lägga sig vid 9 gick ju så där måste jag säga... Det blir nog lite läsning också innan ljuset släcks


Godnatt världen...

dsc02076 (MMS)

Godnatt världen...


100422 - Storstädning....

Hej på er!

Jag råkade sova lite mera än jag egentligen borde imorse, men jag hann både duscha och tvätta håret och sminka mig =) Men jag hann inte blogga innan jag stack iväg till jobbet, tyvärr.

Sen jag kom hem från jobbet har jag faktiskt gjort något som verkligen behövdes.... STORSTÄDAT!!!! Jag har plockat undan, dammsugit, diskat, fixat och fejat. Jag tänkte faktiskt överraska sambon, att han får komma hem till en städad och fin lägenhet. När han åkte iväg igår morse såg det verkligen ut som ett bombnedslag. Hehe men nu börjar det bli riktigt fint faktiskt. Jag hoppas bara att sambon ser det när han kommer hem imorgon.

Som ni kanske märkt så är jag inte i stallet och rider idag som jag brukar vara på Torsdagar. Mina händer klarar inte det idag. Jag märkte igår när jag red Chessire att jag knappt kunde hålla i tyglarna eller rida lätt (ni som kan hästar fattar) och när jag inte ens kan sånt (väldigt basic) då är det illa. Så jag kände att det nog inte ens var någon idé att prova ideg när det var lektion. Tyvärr =( Jag måste nu ringa till min läkare och titta upp var det är för fel, eftersom även vänsterhanden nu börjar bli lika dålig som höger...

Nu är snart Sveriges värsta bilförare finalen slut och sen blir det nog kanske till att sova.

Puss och godnatt


100421 - HELLO KITTY-VIN...

Alltså jag hittade en länk till en helt underbar hemsida. Alltså finns det något mera härligt än att sätta sig ner vid middagsbordet och öppna en flaska med Hello Kitty-vin?? Det finns dessutom 4 olika sorter, ett vitt vin, ett rött, ett mousserande vin och ett rosévin. Jag skulle vilja ha 2 flaskor av varje så jag kan dricka upp en flaska av varje sort och så att jag kan spara en faska av varje =)

Här hittar ni alla viner...



1 Maj börjar de säljas och jag kommer garranterat att köpa. Kommer du???


100421 - KRASCH....

Oj, jag tror att en bomb har exploderat här hemma ellerockså har det varit någon här medan jag var på jobbet och farit omkring och stökat till en massa... Vad tror ni?? Jag tror att det kom in en tornado här och blöåste runt allt =) Alltså helt ärligt så är det så sjuukt stökigt här hemma att tom jag tycket att det är jobbigt. Och då är det illa. Ibland kan sambon säga att vi måste hem och plocka för det är saker överallt och jag kan verkligen inte se vart alla dessa saker är och jag förstår verkligen inte varför han hetsar upp sig så mycket. Men nu är det verkligen saker ÖVERALLT!!!! Nästan iaf så jag skulle alrig ta hem någon hit för det ä'r knappt så att jag vill vara här... Jag måste verkligen städa här imorgon. Idag orkar jag verkligen inte men imorgon ska jag ta hand om det. Jag hoppas att jag hinner färdigt till på fredag så det känns lite roligare när sambon kommer hem igen =)

Aja nu sitter jag och väntar på att pasta vattnet ska koka upp så jag får i mig lite mat. Jag har egentligen ingen lust alls att laga mat, min kropp mår verkligen skit idag, men magen säger ifrån. Den vill ha mat, så jag måste väl kanske lyssna på den för en gångs skull...

Sen blir det en lååång dusch för att värma upp min lilla frusna kropp. Jag har ridit ute i regnet idag och det var inte skönt vill jag lova. Att det dessutom blåste nästan storm gjorde att det blev ilningar rätt in märgen. Därför lär jag behöva värmas upp ordentligt för att inte ligga och huttra hela natten...

Nu blir det lite mat och sen vet jag inte. Kanske lite spel =)

Puss


100422 - Tillbaka...

Hej hej!

Igår var det en fullsmäckad dag med knappt någon tid över till annat än jobb, köra en massa ärender och sova. Men nu hoppas jag att det ska bli lugnare. Vet inte riktigt om det blir det men man kan ju alltid hoppas...

Helene har fått mig att bli beroende om en sak. Hon fick mig att testa Ballerina Kladdkaka igår och nu har jag ett eget paket här hemma som jag sitter och knapar på. Ni MÅSTE doppa dem för då blir de verkligen kladkaka =)

Oj, nu måste jag göra mig iordning. Klockan har blivit mycket.

Puss


100419 - Sängen väntar

Hej hej!

Jag kom hem för en timme sen och har egentligen bara blipat lite på datorn innan jag hamnade här. Jag har nog egentligen inget vettigt att skriva idag. Känner mig rätt nere faktiskt och jag orkr inte ta upp det. Så kan det vara ibland... Nu är det sängen som väntar för det är en tidig dag som väntar imorgon.

Puss


100419 - Tröött...

Godmorgon alla vänner!

Idag var det riktigt kämpigt att ta sig upp ur sängen. Tänk att det alltid är så på Måndagar =)
Skönt att kunna sova lite till, men nepp nu var det dags att gå upp. Så nu sitter jag här och äter frukost (läs:den var slut för en halvtimme sen) och tittar på En natt på museet. Jag vet också att jag börjar få lite bråttom för klockan börjar bli mycket. Kanske måste ta och sätta lite fart...

Hörs senare, jag har styrelsemöte ikväll så jag kommer nog hem sent.

Puss


100418 - X-BOX....

Ska bara ner i tvättstugan och hämta tvätten...1 min =)

Så där, hej!
Har ni haft en trevlig söndag? Själv har det varit en lugn och skön söndag faktiskt. Vi har gjort lite lagom mycket saker. Vi har hunnit med att fika, ätit på Slagsta glass (första för säsongen) och köpt pizza på ett nytt ställe. Dessutom lånade vi med oss lite filmer hem från Linda så vi passade på att titta på the Waterboy med Adam Sandler direkt när vi kom hem. Den var riktigt rolig faktiskt. Jag har inte sett den tidigare men den var bra. Jag tror inte att Sandler gör några dåliga filmer... Tyvärr var min pizza inge vidare. Botten var jättefin och smaken lika så men det rann verkligen fett om den. Värre än en Billy´s panpizza så hela jag var nergeggad med fett tillslut. Tror att jag ska ta en annan sort nästa gång från det stället. Ush illamåendet slog till nästan på en gång och även magen gjorde uppror...

Aja sen har vi mest suttit och spelat. Jag börjar bli helt okej nu om jag får säga så. Det är riktigt roligt så vi får väl se hur mycket spelande det blir i veckan när sambon är borta. Haha alla blev rätt förvånade igår när sambon var hos Jocke och spelade och han helt plötsligt loggade in på x-boxlive... En som de spelade med sa då: Ah, nu kom loggade han in, ska vi invita? Och Jocke vänder sig mot sambon och säger till micken: Men han är ju häär ju...??
2 sekunder senare ringer sambon till mig för att kolla om det är jag som har loggat in. Haha vem skulle det annars ha varit?? Frågar jag då tillbaka...

Nu blir det iaf sängen för min del. Jag behöver nog all sömn jag kan få inför denna arbetsvecka...

Sov gott, puss


100418 - Jävla Idiot....

Det är lugnt Lina, jag tyckte att de hade kunnat sagt till innan jag gick in på banan. Då hade jag kunnat rida fram lite till istället för att ladda upp honom =)

Hej på er!

Jag är bara jävligt irriterad just nu men lovar att inte ta ut det på er. Det är inte ert fel, men jag kanske låter arg iaf. Jävla människor att inte kunna bete sig som folk. Man gör inte så där, faktiskt!!! Men de är utskällda så jag ska försöka släppa det...

Hade ni en trevlig kväll igår?? Min såg först ut att bli rätt värdelös, men sen kom sambon och 2  3 vänner över och vi spelade lite innan vi stack iväg till rudan och tog en öl. Riktigt trevligt och skön kväll som avslutades rätt tidigt. Jag bad även sambon om att jag skulle få sovmorgon idag så han skulle gå upp och ta tvätten. Först vaknade jag såklart av att han gick upp och prasslade och höll på. Jag låg där och kände mig skitirriterad dels för att jag ska vara så lättväckt och dels för att han förde sånt ljud (tyckte jag). Men jag lyckades tvinga mig själv till att ligga kvar i sängen och till slut somnade jag om för nästa gång jag slog upp ögonen och tittade på klockan var hon 9. Ritkigt skönt att få sova lite extra. Min kropp behöver verkligen det just nu efter denna veckan. Den är verkligen heelt förstörd och jag vet att det kommer att bli rätt mycket även denna vecka som kommer. Man kan ju hoppas att alla är på plats igen så det blir lite lugnare iaf =)

Snart blir det fika i Timmie och Lindas nya hus.

Puss puss


100417 - Samlar kraft...

Hej på er!
Jag kom hem här för ett par timmar sen och har hunnit duscha, äta och spela lite. Jag passade på att spela när inte sambon var hemma och det gick väl okej. Jag är bara så himla kassa på att styra ordentligt men det tar sig iaf. Så jag kan kanske också bli bra tillslut =)

Det gick iaf bra i stallet idag. Vår grupp vann och jag tror att jag fick de högsta poängen för dagen så det kändes ju bra. Synd bara att han hann bli så himla seg bara för att jag var tvungen att vänta på en som hade blivit försenad. Hade jag vetat att jag behövde invänta henne så hade jag inte släppt spöet och gått in på banan så tidigt. Men men det gick ju vägen iaf =) Tur att jag har min lilla skrutt som jag kan tävla på. Snart kanske det inte blir så många fler tävlingar så det gäller väl att passa på så länge jag kan...

Nu sitter jag har på min nya favoritplats, spelfotöljen och inväntar lite energi. Jag hade hoppats på att den skulle hoppa på mig så jag hade kommit igång igen men icke sa nicke, den vill inte komma hit så jag fick byta strategi. Nu samlar jag ihop tillräckligt med energi för att orka ta mig till Jocke där resten av gänget håller hus. Vet inte hur det ska gå men vi hoppas på det bästa. Jag önskar mig iaf en ordentlig sovmorgon imorgon och jag tänkte flörta lite med sambon så han går upp och tar tvättstugan. Det värsta är ju att jag vaknar av klockorna men jag slipper gå upp då. Jag ska se om jag kan få honom på samma tankar som jag =)

Ha en trevlig kväll

Puss


Ytterligare en vinst med lillskrutten :)

dsc02075 (MMS)

Ytterligare en vinst med lillskrutten :)


100417 - Stallet strax...

Hej på er!

Long time no see. Nu har jag äntligen fått sova ut och känner mig lite mera som en människa igen. Har verkligen varit heelt slut den här veckan. Oj, jag är nog det fortfarande, jag fastnade lite i tankarna =)

Aja idag är det tävlingsdags igen. Det är lektionsgruppsmästerskap i stallet och vår grupp ska vara med. Vi får väl se hur det går men Marie har räknat med en vinst så vi får väl göra vårt bästa för att inte göra henne besviken =) hehe Snart ska jag göra mig iordning för att sticka iväg till stallet. Jag måste hinna knoppa Chessire och brukar ta sin lilla tid. Han har nämligen tjockare man än Elisabet Höglund if you see what I meen =)

Whish me luck =)

Puss


100415 - Såå trött...

Hej hej!

Även idag är jag så sjuukt trött och orkar inget annat än att kura ner mig i soffan under ett täcke. Jag ska iväg och rida lektion om en liten stund och egentligen har jag ingen lust alls. Jag är alldeles för trött och utsliten men jag vet att jag kommer att tycka att det är kul när jag väl kommer dit och kommer igång.

Sen kommer jag nog att sova gott när jag väl kommer hem...

Puss och godnatt (säger det redan nu för jag kommer inte orka blogga något mera idag)


100414 - Ingen koll på dagarna...

Heej på er!

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men jag orkar verkligen inte skriva så himla mycket heller. Jag är heelt slut och min kropp bokstavligen skriker efter vila. Jag har så ont överallt så idag blir det bara en kväll med mys i soffan. Jag är ledsen om det blir tråkigt här på bloggen ett par dagar men jag kan inte göra så mycket åt det =)

Puss


100413 - Hoppas allt är OK...

Nu har näsan stillat sig så jag slipper tussarna, tröjorna som klarade sig utan bestående fläckar hänger på tork och ögonlocken börjar bli väldigt tunga efter en jobbig dag så jag ska ta och packa ihop mig och gå och sova snart. Även morgondagen kommer att bli sjukt tuff så jag behöver all vila jag kan få...

Sov gott mina vänner

Puss


100413 - Blev inte riktigt som planerat...

Ja som ni kunde se på förra inlägget så blev inte riktigt min kväll som jag hade planerat. Jag kom hem för drygt en timme sedan och satte igång datorn för att börja blogga. Internet ville inte riktigt komma igång som det skulle så jag fick börja mecka med det. Efter en stund blev jag irriterad på det och slog huvudet i väggen så näsan började spruta blod...

Eller, okej inte riktigt så men det lät roligare än den riktiga storyn. Aja så här var det: Internet krånglade och jag hade någonting i näsan som irriterade så jag gick och snöt mig. När jag snöt mig kom det blod blandat med snor så jag skulle bara kollan vilken näsborre som blödde och då började blodet forsa. Ner över hela min favorittröja.... och dessutom gick det igenom på min favoritt-shirt.... Har jag lärt mig nårot av detta?? HA ALDRIG PÅ DIG DINA 2 FAVORITTRÖJOR SAMTIDIGT!!!! Det tog ett tag innan blodbadet ville sluta och jag kan ova att badrummet inte var så fint när jag var klar =S
Aja när jag väl fått stopp på blodet, stoppat in en tuss papper i varje näsborre så sprang jag ner i tvättstugan för att se om det var ledigt. En granne hade tvättiden men maskinerna var tomma. Så med mina gigantiska tussar fick jag springa upp längst upp till grannen för att fråga om jag kundelåna en maskin så jag kunde tvätta tröjorna på en gång (de var dessutom vita/grå). Jag tror att jag skrämde slag på henne när hon öppnade dörren och möttes av mig utanför =) Sorry
Hon hade iaf tvättat färdigt så jag sprang hela vägen ner till källaren och kunde slänga in tröjorna i en maskin. Jag hoppas verkligen att det inte blir några fläckar på dem, men jag sköljde dem med kallt vatten direkt och gnuggade så det borde inte vara någon fara...

Sen var det bara att gå upp i lägenheten och fortsätta mecka med internetanslutningen... 45 minuter senare kom den äntligen igång och jag vet egentligen inte vad felet var. Jag drog ur varenda sladd och satte i dem igen, en vände jag på och sen kom det igång...

Nu blir det till att sitta och ta det lugnt en stund, huvudet har börjat dunka något fruktansvärt så jag behöver nog dricka lite.

Ha en trevlig kväll ni andra
Puss


Uppdatering: Jag vet inte om bilden på mig har kommit in så jag lägger upp den igen...


100413 - Inkallad

Godmorgon på er!

Det blir ett kort inlägg idag för jag blev precis inkallad att börja jobba tidigare så jag måste snabbt hoppa i kläderna och sticka iväg. Så morgonpromenaden med mamsen får vänta till nästa vecka =)

Ha en bra dag
Puss


100412 - Mitt största vårtecken...

Jag och en kollega började prata om just det här idag när vi var ute och njöt i solen och det här är verkligen mitt absolut största vårtecken och jag såg det för första gången för två veckor sedan när jag skulle öppna på jobbet, så jag var med andra ord ute riktigt tidigt...

Är det en blomma???

Bildkälla 1, Bildkälla 2, Bildkälla 3

Är det solens strålar??


Nepp, inget av dem...



Ska jag avslöja??
Okej, mitt absoluta favoritvårtecken är när man kommer körandes tidigt en morgon och på gatan framför dig så kan du se de blöta avtrycken efter sopar-maskinen som har sopat rent gatan från vinterns grus och smuts så gatan bli härligt vårren...


www.horby.se

Är jag konstig?? Neee, jag gillar bara lite annorlunda saker...

Vilket är ert favoritvårtecken???


100412 - En rubrik...

Aja jag kom inte på något bättre att skriva som rubrik. Men så kan det vara ibland...

Nu har jag ställt in maten i ugnen och dofterna börjar redan sprida sig hit ut i vardagsrummet. Jag hade egentligen tänkt att göra ungsstekt falukorv och potatismos. Sen kom jag på att det skulle ta alldeles för lång tid för potatismoset att bli klart eftersom jag precis kommit innanför dörren. Så då tänkte jag göra makaroner istället. När jag sedan tittade in i kylskåpet så var vår bostongurka bara försvunnen. Jag var heelt säker på att vi köpte en stor burk för ett tag sen och det borde finnas en massa kvar... Men icke sa nicke så då fick jag tänka om. Jag hittade istället lite blåmögelost, potatis och morrötter som jag började fundera på hur jag skulle kunna få ihop med falukorven. Så det fick bli ungsstekt potatis och morrötter med ungstekt falukorv med en fyllning av blåmögelost och vanlig ost... Jag hoppas att det blir gott för annars får jag väl handla pizza istället =) Hehe

Jag var förbi Ostra och red Martell idag efter jobbet. Åhh vad han är mysig att rida. Det gick riktigt bra också så vi hoppas att det fortsätter så. Det känns som att det går framåt för var gång som jag rider och det är ju positivt =)

Det blir nog en lugn hemma kväll ikväll med lite Top model och Svenska Hollywoodfruar =)

Puss puss


Vad tycker ni om mitt nya diadem s

0-7024ba14d0405527a1316ecf58db8513.png

Vad tycker ni om mitt nya diadem som jag köpte igår? Fint va...


Ska dessa verkligen kunna göra und

3a9b90a2098dd7ec33977ddb1b50d9d4.png

Ska dessa verkligen kunna göra under på mina lockar? Vi får väl se...


100412 - Sparade nästan 1000 kr...

Godmorgon på er allihopa!

Har ni sovit gott?? Jag gick och la mig vid 10-tiden igår men känner mig fortfarande riktigt trött. Jag var så mosig under gårdagen också så det blir nog rikitgt skönt att få börja jobba igen efter 3 dagar "ledigt". Jag hoppas att jag har hunnit vakna till innan eftermiddagen för då ska jag rida Martell.

Jo, jag glömde bort att berätta om mina fynd igår när jag var och shoppade... Först var vi in på Lindex och jag köpte ett shampoo och balsam för lockigt hår, halva priset så där sparade jag 100 kr.... Sen gick vi förbi Triumpf som ska lägga ner sin butik i 21:an. Först hade jag inte tänkt att köpa nåt men efter lite tittande så hittade jag 2 behåar och 5 par trosor som jag betalade 298kr för. Vet ni vad jag sparade på dessa plagg??? 805kr... Det skulle ha kostat 1103 :- egentligen.Haha ibland är det bra med utförsäljningsrea =)

Aja nu blir det frukost och dusch.

Puss


Från Citychick till bilmeck...

Idag kände jag mig lite kluven när jag gick från city-chick till bilmekaniker på 1 minut...Kändes lite skumt...


City-chick


VS.

Bilmek



City-chick


VS.


Bilmeck



Vilken stil tycker ni passar mig bäst???


100411 - Härlig dag - Dåligt bloggande...

Hej på er!

Jag lovar att jag lever men idag har jag verkligen inte orkat bloga fören nu. Jag har passat på att ta vara på solen och njuta av härliga människors sällskap. Det behövdes efter pärsen igår. Jag somnade nämligen om efter att jag hade slängt in första maskinerna imorse och var så pass borta att jag inte ens märkte att sambon sprang ner dit ett par gånger utan mig. Skönt att man har honom =)
 Jag hann precis vakna till så jag hann göra mig iordning innan jag och Cic gick och mötte upp Elin för fika på Sylvias. Åh vad jag älskar det stället. Där finns verkligen allt, en massa god mat, underbara bakverk, gott kaffe i många olika varianter och härlig stämning. De är lite roliga där för eftersom jag inte tål lök så beställer jag alltid tex min toast utan rödlöken. För det mesta är de duktiga på att komma ihåg att inte lägga i rödlök i toasten men det lägger ALLTID lök i slladen... Alltså om jag inte vill ha den i mackan vill jag väl inte ha den i salladen heller, eller??? Aja tur att man inte är jättepetig =)

Idag kände jag nästan för att ha sommarskorna eftersom det var så fint väder som jag har fått av min kära svärmor, men jag fick lite bråttom imorse så jag hann inte ta bort alla lappar som fortfarande sitter kvar överallt...


Det fick bli skinnjacka, långskjorta, jeans, ljusrosa "converse" och halsduk istället.

Efter fikat blev det lite shopping på stan innan jag var tvungen att sticka hem, byta om och åka ut till päronen för middag och byte av däck på min bil. Ni fär tro vad ni vill men jag byter faktiskt mina däck helt själv. Sambon fick vara förste domkraftsskötare =) hehe Det kommer lite fler roliga bilder från dagen snart...


Snyggt va???

Puss


100410 - Äntligen över...

Så var det äntligen över för denna gång =) Högskoleprovet är verkligen en riktig pärs för hjärnan. Man blir så psykiskt urpumpad att man knappt orkar röra sig efteråt... Men nu har jag kommit hem och jag ska snart gå in och kolla facit för att se hur bra/illa det har gått... Jag hoppas att jag får minst 1,3 för det var vad som behövdes förra året för att komma in på programmet som jag skulle vilja gå...

Jag var ju jättesur igår (egentligen för en struntsak) så jag hade iaf köpt en á la gratäng för att ta med mig till lunch. Jätteglada går Anna och jag till kårens matsal när det äntligen var dags för lunch medan Elin springer iväg och ska handla mat... Av någon anledning så funkar inte Annas kort just idag så vi kunde inte komma in till micron =( buhuu och min mat går verkligen inte att äta kall. Så det blev till att springa efter Elin till Subway och handla en macka till mig också hehe

Nej, nu blir det till att rätta, vi får väl se om jag verkar glad eller ledsen sen

Puss


Halvtid och lunchdags... Än så län

0-305a1a58683f0cbe479f9662768e2ddc.png

Halvtid och lunchdags... Än så länge har jag överlevt :)


100410 - NU ÄR DET DAGS!!!

Nu sitter jag och äter frukost och skriver ut sista pappret som jag behöver ha med mig. Snart ska jag klä på mig och börja min vandring ner till MDH för att skriva Högskoleprovet hela dagen. Matsäcken är packad och lika så pennskrinet...(Det kommer att bli dålig uppdatering här på bloggen under dagen men jag lovar att jag berättar hur det har gått när jag kommer hem)

WHISH ME LUCK =)

Puss


Detta shoppade jag idag... Nya pen

0-429b01cdbc2902d931ad8e589dcd2dff.png

Detta shoppade jag idag... Nya pennor,ett sudd, en linjal, ett nytt pennskrin...


100409 - Jävla skitfredag...

Ja jag är skitirriterad och assur... Andra skulle säker tycka att det var jättetöntigt men för mig var det viktigt... Nej jag kommer inte berätta varför jag är sur, det har säkert gått över tills imorgon...

Jag tänker gå och lägga mig nu så jag är pigg och glad imorgon inför högskoleprovet...

Godnatt och sov gott

Puss


Har varit och shoppat.... Kom till

6eb3847e29113997d5e826206a5e6b88.png

Har varit och shoppat.... Kom tillbaka senare för att se vad det blev


100409 - Snabbträning...

Någon som vet ett bra sätt att snabbbträna in ord och matte?? Kanske lite engenska också?? Det var nämligen de delarna som jag fick dåligt på på träningsproven. Svenskan var nästan alla rätt och tabeller/statistik var också riktigt bra. Engelskan var väl också rätt okej men inte orden och matten. De drog ner mitt resultat sjuukt mycket tyvär. Det varierar absolut beroende på vilka ord som är med, om de hamnar inom ens intresseområde som det gjorde vid ett tillfälle (också en av delarna som de sedan tog bort...).

Aja jag får väl förlita mig till turen sen när jag söker då =)

Nu blir det till att göra sig iordning och sen sticka ner på stan

Puss


Lunchdags... Min sambo har förstör

0-18342a9a15484ac1199e29194426ce80.png

Lunchdags... Min sambo har förstört mig,innan vi träffades hade jag aldrig någonsin kunnat tänka mig att äta mat ur en djup tallrik med sked.... :)


100409 - Gahh Pluggar högskleprov...

Hej på er!


Bilden är lånad från hvs.se

Jag tror att jag någonstans i mitt undermedvetna har förträngt hur jobbigt det faktiskt är att göra högskoleprovet. Jag har gjort det vid 2 eller 3 gånger tidigare, flera gånger som träning inför det riktiga, och jag måste säga att det var ett uppvaknande för mig nu när jag än en gång sitter och övar inför provet som är imorgon. Jag älskar att läsa men jag kom verkligen inte ihåg hur ansträngande de svenska texterna var för hjärnan. Det är inga lättsmälta roliga artiklar de har tagit med utan djupa, tunga redogörelser/avhandlingar om det ena jobbigare ämnet efter det andra.
Jag vet bara med mig att det har varit med roliga artiklar vid ett tillfälle och då kändes denna del som pice of kaka. På den tiden fick man göra en del 2 gånger(ex. 2 st svenska delar av olika karraktär), den ena räknades in i resultatte och den andra var bara en provdel som räknades bort. Man visste inte innan vilken som var vilken så man gjorde alltid sitt bästa på alla delar. Efteråt fick man veta vilken utav delarna som skulle bort och tror ni inte att det alltid var den delen som hade passat mig som ALLTID togs bort. Inte så himla kul när man verkligen hade lagt ner så mycket energi på den.
Nuförtiden är provdelen ett hopplock från alla delar så man vet på förhand att den delen ska bort. Därför behöver man ju inte lägga lika mycket krut på den delen längre utan passa på att vila upp sig lite inför resterande delar. Inte så smart av dem som gör provet som vill testa frågor innan de tas med i riktiga provet. De kan ju omöjligt få ett rättvisande resultat eftersom folk inte gör sitt bästa på dessa frågor men skönt för oss som ska göra provet...

Aja just nu har jag tagit en liten paus i det prvet som jag håller på med. Det är högskoleprovet från 2004 som jag gör just nu och jag har klarat av 3 delar av 5, ord, matte och svenska. Jag har alltså tabeller/statistik och engelska kvar...

När jag är klar med detta prov blir det lite lunch innan jag hoppar på nästa prov. Jag måste ta mig ner på stan också för att inhandla lite nya pennor, sudd och annat som kan vara bra att ha till imorgon. Lite frukt och något att dricka måste jag också köpa så man har att tanka på med mellan de olika delmomenten, annars blir man helt fucked up i hjärnan...

 
Bildkälla 1, bildkälla 2

Hörs mera sen
Puss


100408 - Hopp-proffs...

Hehe nästan iaf =) Det gick skitbra att rida idag. Jag hade en av mina pärlor, Falexander ak. Lilla Gubben och han hoppade super fint. Både jag och min tränare var supernöjda =)

Nu blir det lite Bella & Tyra show, om min uppkoppling klarar det för jag brukar ha nätverkskabeln i vanliga fall. Idag är sambon hemma och hen spelar och måste då ha den så jag får nöja mig med det mobila internetet. Tur att vi har två möjligheter =)

Ha en trevlig kväll

Puss


100408 - Helg...

Hej på er!

Har ni haft en trevlig dag?? Jag har varit ute och njutit av skolskenet. Så himla varmt och skönt. Synd bara att det började renga nu på eftermiddagen, men jag antar att vi inte kan ha sol jämnt. Då skulle vi kanske tröttna på solen =) Hehe inte jag men iaf...

Jag har iaf gått på helgledigt from idag. Imorgon har jag ju semester och jag ska börja den dagen med en skön sovmorgon och/långpromenad beroende på hur vädret tänker bli. Ibland kan det vara skönt att gå upp rätt tidigt, ut och röra på sig och sen sätta sig pch plugga. Man blir så full av liv då och energin flödar att man får så mycket mera gjort =)

Idag blir det till att ge sig iväg till stallet igen, för 3:e dagen den här veckan. Denna gång är det hopplektion så det ska bli kul. Jag älskar att hoppa även om jag är kass på att tävla i hoppning. Men träna går alltid superbra... Vi får väl se vad jag tycker om ungefär 2 timmar =)

Nu måste jag byta om och sticka iväg.

Puss


Nu sticker jag till jobbet... Hörs i em.

dsc02053 (MMS)

Nu sticker jag till jobbet... Hörs i em.


100407 - Högskoleprovet 3 dagar kvar...

När man anmäler sig känns det som om det är sjukt lång tid kvar men nu är det snart dags. Om 3 dagar så är det dags (eller egentligen över redan) för högskoleprovet. Det är alltid lika nervöst för att se hur det går. Bara att vara där OCH koncentrera sig så länge är ju rätt jobbigt.

08.30: Legitimationskoll (ta med kallelsen)
09.00: Första provdelen börjar
----> ca. 16.20: Sista provdelen avslutas och man får äntligen gå hem

Sen väntar bara ett antal veckor på helspänn innan provresultatet dimper ner i brevlådan, antingen förbannar man sig då eller pustar ut...

Det är lika jobbigt varje gång, så varför utsätter man sig då för detta gång på gång?? För att man helt enkelt måste. Om man inte har 20.0 från gymnasiet för då kan man nog hoppa över det (om det inte är en poppis-linje där det kan vara bra att kvala in på två grupper), men har man som jag medelmåttiga betyg, då måste man försöka iaf. Det säga ju att man förbättrar sitt resultat ju fler gånger man gör det. Och ju äldre du blir, dessto bättre blir du på orddelen och så, så kanske att jag har en chans i år.

Jag har till och med tagit ledigt på fredag för att verkligen ladda upp och plugga på det sista =)


Nu blir det till att sova.
Puss och godnatt

Matlagning på G...

35e419b52ad2860576c076e0351a3563.png

Matlagning på G...


100407 - Ny dag, nya tag...

Hej på er allihopa!

Idag är jag på mycket bättre humör, kan vara för att jag slipper tillbringa kvällen själv =) Iaf så har dte varit en mycket bra dag trots att jag gick upp tidigt. Efter jobbet stack jag iväg till stallet och red Chessire. Min lilla lugna(pigga?) pensionär som alltid jobbar på och gör det han ska. Han är verkligen världens gulligaste och jag hoppas verkligen på att han håller många år till. Han är ju trots allt 18(19?) men är ibland piggare än unghästar =)


Chessire =)

Jag hade tänkt att åka ut till Ostra-stallet och titta på när Sara red lektion på Martell också men eftersom sambon kom hem idag så åkte jag hem till honom istället. Annars blir det så få timmar med honom och man vill ju passa på när han väl är här. Att umgås med honom när han är i Stockholm är så himla knöligt (typiskt Sörmländskt ord?)...

Iaf så ska vi laga lite mat och jag måste dusch eftersom man inte luktar blomsteräng när man varit i stallet. Senare kommer Cic över hit med serranoskinka och ost för att titta på Gray´s Anatomy med mig. Ska bli mycket trevligt =) Det är så skönt att ha henne boendes så nära tycker jag. Det är så enkelt att titta över till varandra för att titta på ett tv-program och sen gå hem igen eller så. Fatta vad mysigt om vi alla tjejer bodde så här nära varandra allihopa. Då kanske vi skaulle kunna sammanköra våra scheman oftare =)


(Bara Elin som saknas...)

Nu måste jag iaf laga mat. Magen börjar skrika....

Puss


100406 - Uttråååkad....

Hej på er!

Jag vet inte om det är någon som kommer ihåg när jag bara för några dagar sedan skrev om hur tråkigt jag tycker det är att ha en ensam hemmakväll utan något planerat?? En sådan kväll har jag ikväll...Jag är till och med så uttråkad att jag inte ens orkar laga mat. När sambon är hemma så har man ju sällskap. Även om han sitter och spelar och jag bloggar så har man ändå sällskap. Frö det mesta är jag ju med i spelet och letar fiender och snackar med grabbarna och så men nu är det alldeles tyst. Fan vad tråkigt det här är...

Nu är det iaf House och pastavattnet är på värmning så det känns lite bättre nu =) Fick ett gulligt meddeande från Cic som bad mig komma över till henne och titta på House så jag slapp vara ensam och ha tråkigt. Tack gumman, du är för söt =)

Inlägget kanske inte blev det roligaste idag, jag blev avbruten ett par gånger medan jag skrev det. Blev rätt irriterad över ett par saker som jag inte orkar ta här på bloggen.

Nu blir det lite mat och sen sova.

Jag lovar att det blir roligare imorgon

Puss och godnatt


100406 - Så mycket saker, så lite tid...

Goodmorning folks!!!

Har ni sovit gått?? Det har jag gjort och kanske lite för gott för jag vaknade inte fören vid 7... Tur att man inte börjar fören 9. Efter att sambon hade stuckit vid 04.00 så la jag mig raklång över sängen på hans kuddar och somnade om så gött =) Jag tror nog inte att det finns något som är bättre än att få sova. Vad tror ni??

Idag är det ett fullspäckat schema och egentligen borde jag vara på flera saker samtidigt.. Hehe hur tror ni att det går??? Direkt efter jobbet ska jag iväg och rida Martell och samtidigt så är det visning på en av lägenheterna som vi är intresserade av. Kan bli knepigt men eftersom jag hade bestämt med Martell och Sara först så får visningen vara. Sen är det visning på en annan lägenhet som jag måste åka på direkt efter stallet så jag får komma dit stinkandes av svett och stallukt...Men men det kanske skrämmer bort några intressenter =)

Är det någon mera än jag som har världens största godispåse kvar från helgen?? Jag vet inte riktigt vad jag ska göra av den, det blir kanske inte jättepoppis att ta med den till jobbet. Jag kan tänka mig att alla har moffat järnet under helgen =) Aja vi får väl se...

Nu måste jag göra mig iordning

Puss puss


100405 - Blöögg.se

Heej!!

Ush jag är såååå mätt just nu att jag knappt orkade gå hem igen. När vi gick ner mot O´learys så hade jag ju Runda kiosken som backup om O´learys skulle vara stängt. Papas Tapas var ju det (de kollade på handboll tydligen) så lite orolig var jag allt. Men runda kiosken är ju ALLTID öppen så jag kände mig lugn. Ända tills vi går över torget och ser att BÅDE Kebabhuset OCH runda kiosken (!?!) var stängda. Min nervositet började bubbla igen och snabbt som ögat spanade in alla andra ställen i närheten som skulle kunna ha något att äta. Jag tänkte att jag som sista utväg skulle kunna knapra på några löv, men inte ens det fanns....

När vi svängde runt hörnet vid Myrorna för sista upploppssträckan till O´learys så var jag så spänd (och hungrig) att jag knappt kunde gå ordentligt. Jag ville liksom springa... Åhh vilken skön känsla jag fick i kroppen när dörren gled upp och en servitör mötte oss i dörren och frågade om vi ville äta... JAAAAAA, hade jag lust att skrika då, men för husefridens skull så höll jag mig passiv och satte mig snällt vid bordet och beställde....


Bildkälla

Änglarna började sjunga när jag ser hur servitrisen som ska servera vår dricka även har med sig någonting annat, någonting salt med smörsmak, varma poppade....POPPCORN!!!!! Äntligen, skrek min mage och trots att jag försökte behärska mig så försvann alla popcorn lika snabbt som en droppe vatten i Sahara...


Bildkälla

När de väl var slut och maten kom in hade ett stilla lugn spridit sig i hela kroppen på mig och jag kunde äntligen få njuta av den goda pastan, den krämiga Alfredo-såsen, den möra kycklingen och det knapriga vitlöksbrödet =) Mmums!!!

Nöjd, mätt och glad kunde vi sedan vanka hemåt igen. Jag tog inte ens någon efterrätt. Jag är inte sjuk jag lovar, bara fruktansvärt mätt....

Puss och godnatt


100405 - Inget Papas Tapas...

Buhuu Papas Tapas var stängt idag så det blir ingen god mat därifrån... Det får bli O´learys istället och hoppas på att de har öppet. Annars stannar jag vid Runda kiosken på torget eller nåt för jag är skithungrig nu... Jag har inte ätit (annat än godis) sen frukost vid 11-tiden.

Ska göra mig iordning nu så vi kan gå när jag är färdig =)

Ha en trevlig kväll

Puss


Vad tycker ni om kvalitén på mitt nagellac...

dsc02051 (MMS)

Vad tycker ni om kvalitén på mitt nagellack när man kan dra bort hela "nageln"... .


Kom med mat till mig...

0-284c33629fe41d54632f67414bebdb0a.png

Kom med mat till mig...


100405 - Uttråkad!!!!

Hej på er!

Jag är fruktansvärt uttråkad och vill verkligen hitta på något. Jag är inte jättepigg och det är inte sambon heller så han vill inte hitta på så mycket och det ska jag kanske inte göra heller... Men det börjar bli tråkigt att bara sitta hemma. Fan vad jag är dålig på att ta det lugnt hehe. När man har det som mest så önskar man alltid att man fick en lugn stund. När man väl har lugna stunder då börjar det krypa i kroppen på mig och jag bara måste ha någonting att göra... Så himla typiskt =)

Aja nu sitter jag iaf här och är hungrig och uttråkad och hoppas att det bara kan flya förbi en liten fågel med en massa god mat och en bra film eller spel så min kväll blir räddad. Någon som har något tips??? Jag orkar inte laga nåt själv, jag är absolut inte sugen på det som finns i närheten (pizza, kebab, thaimat), så vad ska man då hitta på?????HJÄLP MIG!!!!!!!



Mmmums vad gott....



Hahahaha min sambo påminde just mig om att vi hade bestämt med Jocke att sticka till Papas Tapas och äta...De brukar spela ihop med en av ägarna till stället.... Hehehe minnet är bra men kort =)


100405 - Äkta aprilväder...

Hej på er!

Idag blev det en låång sovmorgon och det behövdes kan jag lova. Jag har inte hostat så mycket under natten tack vare cocillianan (stark hostmedicin) men jag var tvungen att sova på soffan till en början så sambon kunde hålla lite koll på mig. Tydligen får man inte blanda Cocillianan med alkohol för det kan ge andningsbesvär och jga hade druckit en liten kaffe-bailey´s hos päronen. Det skulle inte vara någon fara eftersom det hade gått många timmar imellan men för säkerhetsskull så höll han extra koll på mig medan han spelade. SÅ jag fick mig a good nights sleep =) Mycket trevligt, fast jag har haft så sjuka drömmar bara.
Vi vaknade iaf vid 10-tiden och drog oss ett bra tag i sängen innan vi gick upp och Jocke kom över och åt lite frukost. Nu tittar vi på vår favoritserie, Band of Brothers och både jag och sambon längtar tills the Pacific ska börja sändas. Det är uppföljaren på BoB och utspelar sig under andra världskriget i Japan. Den lär vara grym!!!!


Bildkälla

När vi kom upp blev vi båda rätt deppade när vi tittade ut genom fönstret och såg snön som yrde utanför. Snacka om äkta aprilväder... Alltid lika överraskande och nedslående tyvärr. Man vet att det alltid kommer men det känns alltid lika illa när det väl gör det =( Aja det gjorde iaf att vi ställde in planerna på att mecka och byta däck på Saaben. Det är inget kul att göra UTE i sånt här väder... Så det får vänta till nästa helg.

Nu blir det mera slappa i soffan, hosta lungorna av mig och knapra lite godis =)

Puss


100404 - Host host...

Är det någon där ute i vårt avlånga land som har ett bra tips på hur man får bort hosta??? Jag hostar just nu nästan så att jag kvävs OCH kräks och jag börjar känna mig rikigt sliten... Jag tror att jag fick vara utan hostan typ 4 dagar innan den nu är tillbaka med dubbelt eller trippelt kraft. Det är fan inget roligt och jag är fruktansvärt trött på det här nu. Jag fasar verkligen för natten och hur dålig jag kommer at känna mig imorgon bitti =(
Jag hoppas verkligen att jag hinner bli bättre till på Tisdag så man kan jobba iaf. Jag aksyr att vara hemma från jobbet...

Jag blir glad för alla tips jag kan få....


100404 - Boys will always be boys...

Hehe jag måste ju bara  berätta om en rolig sak som hände på vägen hem. Jag bad min sambo köra en annan väg hem för att få lit omväxling. Bakom oss, ser han då i backspegeln, kommer en vit Skyline. Alltså en rätt snabb, sportig bil. Till storyn hör att vi har en Saab 9-5 aero som också är väldigt pigg, mycket hästar och bra mycket snabbare än vanliga bilar så den är ingen slö gammal Volvo eller nåt...
Iaf så blir min sambo lite underlägsen Skylinen och måste gasa lite extra i varje start, ifall den nu skulle vilja köra om bara för att hävda sig =) Skylinen brydde sig inte ett dugg, men framför oss låg det en Volvo V50 som började känna sig underlägsen våran bil så HAN började gasa en massa för att köra ifrån OSS....HAHAHAHA

  
Bildkälla

VS.

 
Bildkälla

VS.


Bildkälla


Snacka om att pojkar aldig växer upp utan måste tuppa sig med sina leksaker för att känns sig lite bättre =)

Vad tror ni, vem hade egentligen vunnit racet om alla hade varit med på det???


100404 - Klättrar på listorna...

Personligt 

Jag måste bara berätta en mycket rolig sak. Sen jag anmälde mig på Blogtoplist så har jag klättrat ungefär 400 placeringar =) Jag låg strax över 1000 ibörjan och sist jag tittade låg jag på plats 953...

Tack så jättemycket alla ni som läser min blogg. Det är superkul att läsa era fina kommentarer =)


100404 - Tvättning...

Gomorgon på er!

Är ni vakna än?? Själv har jag varit vaken över två timmar för det måste ju tvättas idag igen. För en gångs skull gick det ganske lätt att ta sig upp imorse, trots att det blev sent igår... Att hostan har blivit värre igen gör att dte blir ännu lättare att komma upp. Det är lättare att andas om man sitter upp än om man ligger ner.

Jag har suttit och kollat bostäder i Uppsala och fyy vad dyra de är. Det bästa skulle vara om man bara kunde hyra in sig på ett rum i en större lägenhet eller så eftersom jag bara kommer att vara där i veckorna oftast eftersom jag vill hem till sambon på helgerna. Någon som har några kontakter??? Som inte är allt för dyrt??? Jag mottager alla förslag med glädje... =)

Nu har sambo äntligen vaknat och det blir frukost. Han har varit och handlat lite färskt bröd, det är så gott att få färskt bröd på morgonen =) Sen blir det till att åka ut till mamma och pappa och äta i eftermiddag.

Ha en mycket trevlig dag och gå ut i det underbara vädret vet ja!!!

Puss


Vi fick visst med oss kebab hem... Hehe Mu...

dsc02045 (MMS)

Vi fick visst med oss kebab hem... Hehe Mums :)


100403 - Letar 2:or...

Hej på er!

Har ni haft en trevlig påskafton? Det har iaf jag haft. Det har varit god mat, trevligt sällskap och lugnt och skönt. Om en liten stund ska vi ner till Bishop arms och ta något gött att dricka =) Det blir till att avsluta hyfsat tidigt eftersom vi ska upp och tvätta imorgon.

Just nu sitter jag och tittar på 2:or. Vi har kommit på att det är bättre att hitta en billig 2:a om jag nu eventuellt ska börja plugga till hösten. Det är inget bestämt ännu men titta kan man ju göra. Jag hittade en superfin vid Rinmansparken som jag verkligen skulle vilja. Den är perfekt för oss och mycket bra pris på =) Vi hoppas på att få svar från mäklaren på tisdag för det har inte kommit in några bud på lägenheten ännu så man kan ju alltid hoppas =)

Nu ska vi dra...

Puss puss


Blindtest på Öl...



Blind-test på öl... Vissa säger att det är skillnad på att dricka ur grön och brun flaska. När de provsmakade direkt ur flaskorna så märkte de en skillnad. Då protesterade jag och menade att det var psykoligiskt för att de kunde se vilken som var vilken. Därför gick jag ut i köket och hällde upp ölen i två glas och sen fick de smaka igen... Killarna tog faktiskt rätt på vilken som kom från vilken flaska så lite skillnad är det kanske...


100403 - GLAD PÅSK

Glad påsk på er allihopa =)


Här

Det blev en skön sovmorgon idag oc det kändes som om det behövdes faktiskt. Nacken känns som om den blivit överkörd eftersom jag har sovit på soffan hela natten. Jag trodde nämligen att sambon skulle väcka mig när han kom hem så vi kunde lägga oss i sängen istället, precis som han brukar göra... Haha vet ni vad han gjorde istället. Han lät mig sova och bäddade ner sig i den andra sofan =) Där sover han nu fortfarande trots att jag har försökt att väcka honom ett x antal gånger. Jag tror att han är lika sliten som jag är, men vi måste börja göra iordning oss snart för vi ska vara kl.2 hemma hos svärmor och vi måste hinna köpa blommor innan. Hoppas bara att dte finns något som är öppet =) Annars får det bli blommor från Ica. De hade en massa fina blommor där igår så det funkar också.

Imorgon ska vi till min päron och äta och igår passade jag på att köpa en liten påskpresent till Elsa också. Den ska kompleteras lite men eftersom hon inte får äta godis (vilket jag tycker är bra) så måste man ju hitta på andra saker att stoppa i påskägget. Det fick bli en liten utmaning, men jag hoppas att hon gillar den. En av sakerna kan jag tänka mig att hennes föräldrar inte kommer att gilla men den vara så söt så jag var bara tvungen...hehe sorry syrran =)

Här hemma syns det verkligen inte att det är påsk utanför dörren. Vi har absolut inget påskpynt alls, förutom blomman som jag fick från jobbet. Det känns inte som om det är det viktigaste här i livet, iaf så länge vi inte har egna barn för då blir det skillnad. Jag vill att de ska märka av storhelgerna och att de får fina minnen från dem och så. Nu är det ju inte säkert att det blir så för jag aknske inte alls har tid att pynta och fixa då men det är min förhoppning iaf. Det tar ju egentligen inte så himla lång tid och det gör en sådan skillnad =) Vi får väl se när den stunden kommer...


Här

Nu måste jag få upp sambon och komma igång med allt vi ska göra idag.

Glad Påsk på er =)


Ush, jag börjar känna mig sjuk igen... Det...

Ush, jag börjar känna mig sjuk igen... Det blev till att avsluta kvällen tidigt igen och bädda ner sig i soffan istället...


Köpte bullar imorse när jag ändå köpte fru...

dsc02040 (MMS)

Köpte bullar imorse när jag ändå köpte frukostbröd... Man blir så sugen när det luktar nybakat


100402 - Låångfredag...

Hej på er!

Hoppas ni hade en trevlig kväll igår för det hade jag. Det blev godis, filmer, snacks och mys. Jag somnade till en stund under andra filmen men sen blev det till att testa vighet och stretching =) Hehe det låter mera kinky än vad det var, tro mig. Aja mycket trevligt var det iaf så väntar vi alla med spänning över vad Elin ska komma på för helkväll eftersom hon missade gårdagen...

Jag kom hem för ett par timmar sen och har hunnit med att leka frisör i vardagsrummet. Cissi blev mycket fin (och nöjd hoppas jag) men det var några bitar som bråkade med mig. Tillslut fick jag nog till även dem och de kunde åka för att träffa Eric Saade på travet.

Nu blir det nog till att sova en stund innan vi går ut på en promenad. Sen får vi se vad dagen har att ge.

Puss


Let the sleepover begin...

dsc02037 (MMS)

Let the sleepover begin...


100401 - Så sjuukt trött....

Hej på er!

Jag säger bara SUCK!!! Jag är så himla slut i min kropp efter dagens arbete... man är ju inte stilla många studer under dagen utan springer mest omkring och fixar allt. Men jag tycker att det är kul =) Vi har varit ungefär lika virriga och trötta idag så vi har fått skratta mycket =)

Ska iväg till Anna om en stund för sleepover. Det ska bli mycket mysigt med prat, godis och bra film. Jag ska ta och sova lite nu innan så jag håller mig vaken ikväll.

SNAAARRRK....

(puss)


Jag slog på stort idag och kokade havregry...

Jag slog på stort idag och kokade havregrynsgröt till frukost...


RSS 2.0