2011.06.11 - STUDENTEN

Godmorgon godmorgon!
Idag är det stundentdag här i Tuna och det är faktiskt exakt samma datum som jag tog studenten och jag kan verkligen inte fatta att det är 6 år sedan som vi nu var på väh tillbaka ner till skolan för träff i klassrummet, lunch med alla studenter, avslutning i aulan och sedan utspring kl.14. Efter det var det bara fest och glädje på flaket, hemma, förfest och sedan tokfest på stadshotellet Statt. Alltså det var en av den bästa dagarna någonsin. Vi hade det så kul och kunde verkligen njuta av dagen. Det var lite sorgligt att gå ut ur aulan och gå förbi alla lärare som grät och vinkade. Då brast det för mig och det brast för min kompis så vi stod ute i korridoren och grät lite innan vi fick springa ut =)








Lite bilder från min student och idag är det allstå dags igen för´årets studenter att springa ut. Jag, sambon och några kompisar ska ner och sätta oss på stan med lite picknick och titta på alla studentflak. Bäst att jag smörjer in mig idag för det kommer nog att bli sjukt varmt i solen och sist brände jag mig lite på axlarna.

Ikväll har vi nog inga direkta planer. Eventuellt var vi inne på att dra ut och dansa lite men vi får väl se vad det blir. Man vet aldrig =)

Ha en bra dag.
Puss


2011.06.08 - JOGGING

Godmorgon på er!

Hur har ni det där ute? Är ni ens vakna? Själv har jag redan hunnit vara ute och sprungit en runda. Jag var ute igår också och då orkade jag springa mer än jag trodde att jag skulle göra men idag orkade jag springa ännu längre =) Det känns så skönt att äntligen kunna komma igång med löpningen utan att få ont i varenda del av kroppen. Det har nog varit bra att ladda upp med långa power walks under våren för kondisen har funnits där i väntan på löpningen =)

Så imorse var det dags för ytterligare en löparrunda och imorgon tror jag att det blir en långtur på cykeln. Jag försöker att göra något varje dag så här i början för att maxa motivationen. Jag har nämligen två veckor nu som jag vet att jag kan träna varje dag och sen blir det nog hårdträning varannan dag och långpromenad varannan dag. Till detta har jag slutat äta onyttiga saker och försöker äta regelbundet. Så nu är det frukost igen som gäller. Ni som har hängt med ett tag vet hur dålig jag är på just frukost så jag måste verkligen anstränga mig för att kunna äta frukost varje dag...

Om en stund ska jag ner och klippa luggen, sen blir det stallet och efter det blir det möte på mitt kommande sommarjobb. Ikväll blir det after work med bästaste tjejerna =) Åh vad det är härligt att alla börjar komma hemåt igen =)

Nu ska jag in i duschen.
Puss


2011.06.07 - SOMMARLOV

Godmorgon godmorgon!

Jag lever, jag lovar. Här har det varit fullt upp kan jag lova. I måndags förra veckan lämnade jag in min sista hemtenta och sen var det 2 dagars jobb i köket innan jag fick pusta ut. Så under helgen har jag bara njutit av att få vara ledig och att det varit soligt och varmt. Igår var det så varmt i vår lägenhet att vi hade alla fönster öppna och det var ändå helt vindstilla. Vi satte igång fläkten men det hjälpte knappt. Jag klagar inte på att det är varmt och soligt för jag älskar det, men igår var det olidligt här hemma. Vi satt och smälte bort allihopa =)

Så vad händer nu då?? Jo jag är ledig i 2 veckor och dessa veckor kommer jag bara att ta det lugnt och njuta av livet =) Jag har beställt strålande sol och varmt under dessa veckor så jag blir jättebrun tills jag ska börja jobba hehe

Sen kommer jag att jobba i 8 veckor, ha 2-3 veckor ledigt och sen börjar skolan igen =) Det går bara runt, runt, runt och aldrig tar det slut. Hehe nej jag får slappna av i oktober sen när vi åker till Mallis med familjen.

Men jag klagar inte, det ska bli superkul att börja jobba igen. Att få vara ledig på kvällarna och inte ha dåligt samvete för att man inte pluggar. Det gör ganska mycket för avslappningen av hjärnan kan jag ju säga. Att "bara" få jobba med kroppen kommer inte alls att vara lika ansträngande i längden...

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen sticka iväg till en kompis och hänga på hennes balkong. Nice =)

Puss puss


RSS 2.0