100901 - Pluggardag...

Hej på er!
Har ni haft en bra dag?? Själv har jag faktiskt hunnit med en hel del. Jag har hunnit få in alla mina kläder i garderoberna (hälften kommer att packas hem igen ifall jag vill använda dem i helgen). Jag har hängt upp allt som fick plats på galgarna och resten är fint sorterat i facken. Så här fint har jag det inte hemma i garderoben kan jag lova. Iof är det typ 3 ggr så mycket kläder där och det mesta ska få plats i en byrå... Ja, ni kan nog själva se problemet. Jag har även packat in mina saker i bedrummskåpet och i skafferiet. Jag fick ju en jätteväska med en massa bra saker från arbetskamraterna när jag slutade och större delen upptogs av diverse mat, makaroner, pastasåser, riskakor, kex, godis, chips, ostbågar, nudlar (studentens bästa vän?) bla. Jag har faktiskt varit duktig och inte rört något av allt detta fören nu när jag har flyttat hit. Så idag blev det hjulmakaroner med pastasås till lunch. Smakade riktigt bra om jag får säga det själv =)

Sen har jag även hunnit plugga en hel del. Jag har hunnit 2 kapitel i ena boken och 1 kapitel i den andra boken. Vår huvudbok är på engelska så den tar lite längre tid att läsa än den på svenska. Men än så länge fattar jag allt så står så det känns ju bra. Imorgon är det dags för föreläsning igen så jag ska läsa in mig på materialet som läraren skickat under morgondagen.
Som ni såg förut så hade jag en katt som försökte sno min uppmärksamhet medans jag försökte plugga. Hon började med att sticka upp sin nos i ansiktet på mig. När inte det funkade så la hon sig över hela min bok istället så jag verkligen inte kunde ignorera henne =) Hon var så söt. Tillslut kompromissade vi och hon fick ligga i mitt knä och bli klappad på medan jag kunde fortsätta läsa...

Nu blir det lite How I met your mother och sen sängen.

Sov så gott
Puss


Jag försöker att plugga men lägenhetens ka...

dsc02480 (MMS)

Jag försöker att plugga men lägenhetens katt är rätt gosig och vill ha uppmärksamhet. Antingen lägger hon sig över hela boken eller sticker upp nosen i mitt ansikte :) så himla söt!


100831 - Sista Augusti redan...

Ja, kan ni fatta att det redan är slut på sommaren. Från och med imorgon är det officiellt höst eftersim September börjar då. Precis som Tomas Ledin sjunger så är sommaren kort. Man hinner knappt fatta att den är här innan den är slut igen. Jag älskar ju sommaren och värmen och jag passar mig riktigt noga för att klaga på för varma dagar och så för jag vet hur mycket jag kommer att frysa resten av året. Jag är en sån människa som fryser jämnt så jag njuter hellre av när solens strålar träffar min kropp och jag sakta börjar värmas upp.

Nu ska de ju hinnas med ganska mycket under hösten. Jag har 4 kurser som jag ska hinna läsa, en ny stad att upptäcka och en massa nya människor att lära känna.
Min första natt här har gått bra att sova. Sängen är skön (inte min egen) och jag har fått lugn och ro. Idag har jag inga föreläsningar så jag struntade i att ställa klockan. Vaknade av mig själv vid 9 (hade då sovit i 12 timmar) och har sedan dess bara tagit det lugnt, ätit lite frukost. Snart ska jag sätta mig och plugga lite och sen hänga in alla kläder i garderoberna. Jag börjar deffinitivt sakna den där dagliga kontakten med alla på jobbet. Det känns konstigt att inte gå upp tidigt för att spendera hela dagarna med härliga jobbarkompisar och underbara barn. Det har ju varit en rutin för mig i 3 år så det vore konstigt om jag inte kände något alls för att det har brutits.
Jag kommer ju iaf inte att känna samma behöv för att få sova ut på helgerna. Förut började jag som senast 9. Nu börjar inte föreläsningarna fören 10 eller som oftast 12/14. Jag måste börja skapa mig lite rutiner här så jag får dagarna uppsrukturerade ordentligt. Annars kommer jag att bli knäpp. Jag måste även laga min cykel i helgen så jag kan få med mig den hit. Det blir bra mycket lättare att ta sig överallt då. Just nu går jag och att gå från lägenheten till skolan tar drygt en halvtimme. Men med cykel tar det ju halva tiden...

Nej nu ska jag kanske ta och sätta igång med dagens uppgifter och sen börja läsa in mig på morgondgens föreläsning.

Ha en bra dag
Puss


100830 - Dålig start...

Hej på er!
Det har varit dåligt med uppdaterande här under helgen men det har verkligen varit fullt upp. I fredags och lördagsmorgon hann jag packa färdigt det sista innan flyttlasset gick igår morse. Det var inte jättemycket saker som skulle med eftersom jag får låna säng och skrivbord av dem jag hyr av, men en soffa, bokhylla, några kartonger med saker och resväskan med alla kläder + några lampor hände med iaf. Det gick riktigt snabbt att flytta allting, ra mycket snabbare än jag hade trott. Medan mamma, pappa och S skruvade ihop bokhyllan passade jag på att bäda iordning sängen så den skulle vara klar. Sedan gjorde vi inte så mycket mera utan åkte hemåt igen. Jag och S passade på att bara vara vi eftersom vi knappt hade fått en stund för oss själva på hela helgen (tjejkväll i fredags och födelsedagsfirande i lördags). Vi hyrde några filmer och köpte pizza och myste ner oss i soffan. Det var riktigt skönt att bara få vara. Dessutom passade vi på att röja vår skrubb uppe i lägenheten, kasta sånt som skulle bort och bära ner en massa saker till källaren som vi inte vill ha kvar uppe i lägenheten.
Det kändes som om vi fick riktigt mycket gjort och bra blev det också =)

Idag skulle jag så till Uppsala igen och denna gång på riktigt kan man säga eftersom föreläsningarna börjar idag. Eftersom jag skulle börja 10 och jag ville hinna förbi lägenheten och dumpa lite saker innan var jag tvungen att ta tåget som gick 05.42. Det var riktigt kämpigt att gå upp vid kvart i 4 när jag nästan precis hade gått och lagt mig. Men men när jag hade beställt/betalt tågbiljetten på nätet kom jag mig för att titta i min kalender. Då upptäckte jag det värsta tänkbara (nästan)!!! Jag skulle inte börja 10.00 utan 16.00... Nu var ju biljetten redan betald och klar så det var ju bara att ta sig iväg iaf så tidigt och ta det där tåget.
Jag kom fram vi 8-tiden till lägenheten och hade då gott om tid på mig att packa upp det mesta av mina saker, läsa ut min bok som jag började med i fredags osv.

Nu smattrar regnet utanför och jag håller alla tummar jag kan för att det ska sluta innan jag ska iväg för jag glömde paraplyet hemma i hallen. Så himla typiskt. Jag får gå förbi en affärpå vägen till skolan sen och införskaffa ett nytt.


Jag måste säga att känslan jag har i magen överraskar mig. Jag har nog inte riktigt fattat än att detta faktiskt är mitt andra hem nu och det känns jättekonstigt. Iof har jag ju inte varit här så många timmar men det känns ändå som om jag bara hälsar på. Alla möblerna är ju inte mina från början utan ett hopplock från snälla människor som inte behövde dem längre så där finns inget igenkännande. Jag börjar redan sakna S och vår lägnhet något fruktansvärt mycket. JAg vet att det kommer att bli bättre, det känns bara så konstigt just nu. Jag ska bara vänja mig lite först...

Puss


100827 - Lite lugnare...

Godmorgon på er!
Har ni sovit gott?? Själv somnade jag väldigt sent i natt någon gång. Ändå känner jag mig inte jättetrött idag så jag ska kanske sluta sova så mycket... Tror inte att jag skulle orka det i längden men vi får väl se.

Idag känner jag mig lite lugnare faktiskt. Jag tror att det beror på att jag bestämde mig för att inte åka till Uppsala idag och jag blev färdig med alla kläder igårkväll. Idag ska jag börja packa ner allting i lådor och sen städa grundligt här hemma. Det känns som om det kan behövas. Det är alltid trevligt när det är rent och snyggt när sambon kommer hem. Jag vet ju själva hur det är när man har varit borta och man kommer hem till ett snyggt hem. Då slipper man känna att det första man måste göra är att städa. Så i framtiden kommer vi att behöva städa på söndagarna så det är fint när vi komer hem på fredagarna =) Sambon kommer säkert att vara hemma en del under veckorna.

Nej nu måste jag sätta igång och kanske äta lite också.

Puss


100826 - Får jag säga panik...?

Hej på er!
Egentligen borde jag ligga och sova nu för jag är sjukt trött men det känns inte som om jag har tid för det. Jag har hållit på hela dagen med min gaderob och sorterat upp alla kläder (även sambon btw) och funderat på hur jag ska göra inför söndagen. Jag vet inte om jag ska ta med mig större delen av garderoben till Uppsala eftersom det är där jag kommer att vara större delen av veckorna eller om större delen ska vara kvar här hemma och jag bara tar med mig en resväska varje vecka med kläder jag tror att jag ska använda. Fan jag har verkligen inte tänkt på det här förut eftersom jag inte ska flytta helt men jag kommer ju att vara borta en hel del. Varför skulle jag då ha kvar allting här hemma?? Fan jag vet verkligen inte hur jag ska göra...

Därför blir det inget Uppsala imorron. Jag hinner bara inte. Det skulle vara nollning och välkomstmottagning imorron men jag har verkligen ingen tid till att åka dit. Då försvinner ytterligare en dag, en dag som jag verkligen behöver för att hinna packa färdigt. Eftersom vi ska till Enköping på lördag för att fira mig och Elsa så "försvinner" ju den dagen också på sätt och vis. Nej jag måste göra det imorgon.
Dessutom har inte min present till Elsa kommit än heller trots att jag beställde den för typ 2 veckor sedan så det blir till att gå ner på stan imorron och hitta en annan present. Den som inte har kommit får hon nog i julklapp istället... Bara detta gör att jag stressar upp mig ännu mera =S

Nepp nu ska jag ta och lägga mig i sängen, läsa en stund och försöka varva ner så jag kan få sova lite... Imorgon blir det alltså mera packning, städning och tvättning.

Puss


100826 - Går så där...

Hej på er!
Jag kan lova att jag inte har gett mig in på något som är roligt direkt. Just nu sitter jag och sorterar alla mina kläder och sambons kläder. Fy fan vilket sömnpiller =) När jag hade ätit lunch så var jag tvungen att lägga mig och sova middag för jag orkade knappt hålla ögonen öppna. Typ 1½ timme senare orkade jag öppna ögonen igen. Så nu blir det till att göra sig iordning, åka förbi Ica och hämta mina böcker som har kommit och sen åka till stallet för att rida Martell. Efter stallet blir det hem och fortsätta med alla kläder.

Uch jag tror att jag håller på och dra på mig någonting för jag har jätteont i halsen, nyser hela tiden och är megatrött hela tiden. Tur att jag har en lugn period framför mig då...Hehe eller inte

Kom precis på att jag måste åka förbi och köpa nya handskar för jag har tappat bort mina andra så jag måste sticka nu.

Puss


100826 - Packning/städning...

Godmorgon på er!
Jag hade tänkt att ta lite sovmorgon imorse så jag hade ställt klockan på 8. Det är faktiskt sovmorgon för att vara jag även om jag vet att de flesta där ute tar sovmorgnar till sent på förmiddagen men jag fixar inte riktigt det. Om jag sover till 10 så är jag sjuk. Jag ken verkligen inte sova så länge. Det är kanske därför som jag blir trött tidigt på kvällarna.
Aja jag hade iaf tänkt att få sova lite längre idag. Tror ni inte att jag får ett mess vid 06.20 där det står "Vaken?". Som svensk jag är svarar jag ja för jag var ju vaken då. Folk är inte vana vid at jag inte jobbar tror jag för nu vill jag iaf kunna få sova till 7 på morgnarna. Icke sa Nicke, sen kunde jag ju omöjligt somna om så det var bara att gå upp, sätta igång datorn och plöja några avsnitt av the Hills.
Igår var ju första dagen i Uppsala och det var mycket spännande. Jag hade GPSen på för att jag hade verkligen ingen aning om hur jag skulle hitta. Jag har ju knapp varit i staden förut. De gångerna kan jag lätt räkna på en hand. Iaf så hade jag kollat på eniro innan OCH hade Gps för säkerhetsskull. Det värsta var bara att GPSen skickade mig en helt annan väg än vad eniro hade visat så jag åkte totalt fel. Det var tur att jag hade gott om tid på mig. Jag kom ändå fram 40 minuter innan vi skulle börja, hittade ganska snabbt en parkeringsplats och hittade fram till salen vi skulle vara i.
Vi var 3 st som var så där tidiga så vi fick gå in i salen. Jag satte mig direkt och tog upp block och pennskrin och kalender, tog upp en penna och började skriva mitt namn på blocket. Sen satt jag bara och lutade ansiktet i handen och tittade på medan salen fylldes upp med klasskamrater. Lagom tills informationen började tog jag ner handen och upptäcker att jag är HELT blå på tre av mina fingrar efter pennan. Då kände jag hur paniken kom. Fan, ska jag börja med att vara blå i hela ansiktet?? Jag visste ju att jag hade suttit med handen i ansiktet. Jag försökte att gömma den delen av ansiktet lite med håret.
Efter all info gick vi vidare in i ett annat rum för att mingla lite och då passade jag på och fråga en tjej där om jag var blå i ansiktet. Jag visade mina fingrar och förklarade att min penna hade läckt. Men jag hade klarat ansiktet som tur var =)
Resten av tiden pratade vi med alla nya människor, gick runt och tittade på skolan och sedan vidare ner på stan för att titta på alla nationerna. Jag skrev in mig på Snerikes-nation.

På vägen hem sen så var jag inte helt hundra på hur jag skulle hitta tillbaka ut ur Uppsala så jag satte igång GPSen igen. Tror ni att det gick bra?? Nepp, den letade upp rutten men den satte aldrig igång och guida mig så jag fick gå på minnet och hitta utan den. Det gick faktiskt riktigt bra så tillslut kom jag ut Uppsala och kunde åka hemmåt =)

Sen var det bara att göra sig iordning igen och sticka ner till Grappa för att möta upp tjejerna. Tyvärr hade Anna blivit sjuk men vi andra 3 hade trevligt iaf. Vi åt god mat ocg drack gott vin och bara passade på att prata med varandra. Snart kommer vi ju att få ännu svårare att ses när både jag och Anna bor i Uppsala. Vi får passa på nu =)

Idag är det tråkigt väder ute så då passar jag på att städa och packa. Jag flyttar ju på söndag och jag har knappt börjat. Som tur är att jag inte behöver packa ihop hela mitt bohag eftersom jag fortfarande kommer att ha det mesta kvar här. Så det blir uppdelning av kläderna, plocka ihop saker som jag kommer att behöva osv. Det blir nog inte jättemycket saker skulle jag tro. Mest möbler faktiskt...

Nu blir det mera städning.
Puss


Det är jättekul att höra hur regnet öser n...

dsc02477 (MMS)

Det är jättekul att höra hur regnet öser ner när man precis har gjort i ordning håret.... Nu sticker jag till Grappa :)


100825 - STUDENT...

Godmorgon på er!
Från oc med idag så kan jag alltså kalla mig själv student. Det är upprop och registrering idag och det ska bli jättekul. Jag har lite fjärilar i magen och de kommer att bli större under tiden jag åker till Uppsala. Jag ska försöka att hitta dit i en stad jag knappt varit i och det är ju också ett spännande projekt. Har tittat på eniro OCH har GPS i bilen så jag hoppas att det ska gå bra. Man vet ju aldrig =)
Frukosten är nu käkad och väskan snart packad. Sedan återstår bara att åka förbi Timmie och hämta upp antagningsbeskedet som man tydligen behövde ha med sig. Det var lite kul igår när jag skulle skriva ut det här hemma.
"Ursäkta mig grabbar men jag kommer att behöva sträcka lite sladdar över er nu", sa jag till sambon och Timmie som satt i ena soffan.
"Jaha, varför det", undrade Timmie
"Jo för jag måste skriva ut ett papper och skrivaren står där borta",svarade jag och pekade bredvid deras soffa.
"Men varför flyttar du inte skrivaren till dig istället", fick jag som svar tillbaka....
Hmmm, det var jag smart tänkte jag. Sagt och gjort, jag bar skrivaren till min soffa istället och började koppla in den.
"Men funkar verkligen den där", undrade sambon
"JAAADÅ"
"Okej, men har du verkligen något bläck kvar i den", fortsatte han
"JAADÅ, inga problem", upplyste jag honom...
När jag sen började till att skriva ut, fick jag ut ett papper där man såg halva texten. SEN VAR BLÄCKET SLUT. Hahaha
Så då var iaf Timmie snäll och erbjöd sig att skriva ut papperna hemma hos sig så jag ska förbi där och hämta dem nu innan jag åker...


Så här såg jag ut sist jag gick i skolan...Lite har ändrats sedan dess =)

Ikväll blir det dessutom middag på Grappa med brudarna. Eftersom både jag och Anna sticker till Uppsala och pluggar blir det lite "avskedsmiddag". Åh det ska bli så mysigt. Det är inte ofta som vi lyckas ses alla fyra. Det är alltid någon som har något annat planerat. Men ikväll fick vi ihop det...

Nepp. nu måste ag fortsätta göra mig iordning.

Ha en bra dag
Puss


100823 - Hemligheter...

Hej på er!
Jag vet att det var ett par dagar sedan jag bloggade men jag ville passa på att njuta av födelsedagshelgen riktigt ordentligt. Nu är det måndag igen och allt är som vanligt. Eller egentligen inte eftersom jag INTE åkte till jobbet imorse. Det kändes verkligen skitkonstigt att åka mot Enköping vid halv9 imorse istället för att åka till jobbet. Det kommer nog att ta ett tag innan man vänjer sig skulle jag tro. Det kanske börjar sjunka in när skolan börjar, förhoppningsvis.
Idag var jag hos syster och hennes söta döttrar i Enköping och myste istället. Vi var först ute och gick en bra promenad. Riktigt skönt väder, sommerväder =) Sen gick vi hem och åt lite pannkaka och sen blev det mera lek, handlade och åt mera mat =) Elsa är ju bara så himla söt. Hon tyckte att hennes mamma skulle ta med sig hennes lillasyster hem till S så hon fick ha mig för sig själv. Hon himla gullig, tror att man är rätt poppis hos systerdottern ;)

Jag har jättestora och roliga hemligheter att berätta snart men jag kommer att vänta lite till innan jag kan avslöja dem....

Nu blir det mera The Hills...

Puss


Så har fint hade sambon dukat upp imorse n...

dsc02474 (MMS)

Så har fint hade sambon dukat upp imorse när han väckte mig. Kladdkakan och tända ljus... Så gulligt


100821 - Lite klokare...

Godmorgon på er!

Jag hoppas iaf att man blir lite klokare över natten. Egentligen är det konstigt för jag är bara en dag äldre än igår när jag gick och lade mig, ändå säger man att man är ett helt år äldre... Aja gammal börjar man bli iaf =) Men jag väljer nog att se det som lite klokare istället. Med åren kommer visheten. Den är en tung börda som sliter på kroppen. Det är därför kroppen sakta men säkert bit för bit faller ihop. Du blir rynkigare, lite mera gråa hårstrån me allt detta för att folk ska se hur jobbigt du har det för att du är så vis och klok =) Så se det inte som att du blivit äldre, utan se det istället som att du bara blir smartare =)

Lite pepptalk även för mig.

Ikväll blir det kräftskiva för hela slanten. Vi blir inte jättemånga men det kommer att bli mysigt. Lite att fira mig blir det också så det är väl bäst att man lägger champagnen på kylning. Detta ska bli en födelsedag att minnas ;)

Just nu laddar jag upp med "the Hills säsong 1"

Puss


Blogg Detta väntade mig när jag kom hem. S...

dsc02473 (MMS)

Blogg Detta väntade mig när jag kom hem. Sambon ville önska mig lycka till...


100819 - Bakar tårta...

Hej på er!
Idag är jag riktigt huslig kan jag lova. Jag står nämligen i köket och bakar en tårta, även tårtbottnarna bakar jag själv. Annars räknas det ju inte =) Imorgon är ju sista dagen på jobbet och dessutom fyller jag år på lördag så det blir till att bjuda arbetskamraterna på lite tårta imorgon. Jag tror att den kommer att bli supergod för smeten var mumsig =) Sen blir det nog lite hallon och vaniljkräm imellan. Eller bara hallon för det kan bli ganska sött med vaniljkrämen till marängerna. Ja just det, sa jag att bottnarna blir en blandning mellan sockerkaka och maräng. Supergott....

Som sagt så är det sista dagen på jobbet imorgon och idag mitt under samlingen kom de in med presenter som avtackning. Det var vi verkligen inte beredda på varken Helene eller jag. Trodde att det skulle bli imorron men så blev det inte. Fan det gick verkligen inte att hålla tårarna tillbaka (det går inte ens nu när jag bara skriver om det...). Det var verkligen världens bästa present. Jag ska ta ett kort på det sen ska ni får se. Det var en överlevnads-väska med mat, skolsaker och gottis-saker =) Supernice. Tack så jättemycket. Men fy fan vad jag kommer att sakna det där stället med alla underbara barn och vuxna!!!

Nu måste jag sätta fart med nästa botten...

Puss


100817 - Snart fattig...

Hej på er!
Hoppas ni haft en bra dag. Det måste jag nog säga att jag har haft trots att det har regnat lite. Jag håller på och fixar lite saker inför studierna. Jag har ansökt till CSN (det är nu jag hade önskat att jag haft en megastor blogg som jag tjänade massor på hehe) och jag har beställt böckerna som jag behöver ha till första kursen. Fy fan vad det blev dyrt. Även här hade jag önskat att jag hade haft en megastor blogg som jag tjänade massor på. Det var iof bara 3 böcker men en av dem kostade öven 1000:-. Kul att lägga ut för en bok som jag bara behöver i typ 2 månader... Aja det är bara att bita i det sura äpplet och betala. Till nästa kurs är jag ju på plats så då är det lättare att få tag på begagnade böcker. Nu vill jag börja läsa innan föreläsningarna börjar och då får man stå sitt kast...

Nu blir det snart mat. Sambon vill ha pizza idag också. Tur att jag börjar plugga snart så jag inte har råd att äta pizza och andra onyttigheter varje dag för annars kommer jag snart att rulla fram...

Puss


100817 - Upp igen...

Godmorgon på er!!
Någon som är vaken vid denna okristligt tidiga timme?? Jag är, för det var dags att gå upp igen lagom tills man hade somnat. Känns inte som om jag har sovit alls, har bara legat och tänkt en massa inatt. Jag hade jättesvårt att somna också (för att vara jag) för att allting bara snurrar i huvudet hela tiden.
Men men, nu är det iaf dags att göra sig iordning och sticka iväg.

Hörs senare och ha en mycket bra dag.

Kram


100816 - Klumpen växer...

Hej på er!
Har ni haft en bra dag?? Rätt okej väder har det varit, men min klantighet slår alla rekord. Jag är och kommer alltid att vara klantig och varje vecka gör jag mig illa på något nytt irriterande sätt. Idag blev jag skitarg på mig själv. Jag var klantigare än en kalv på grönbete... Först gick jag rätt in i en gren så jag skrapade mig i ansiktet och fick barr ner i byxorna. INTE SKÖNT!! Sen skulle jag bara kliva över repen in till gungorna och glömmer att lyfta på fötterna och störtar verkligen rätt ner på marken... Inte ett dugg pinsamt och jag blir skitirriterad på mig själv. När jag äntligen tagit mig upp på fötterna igen och börjar inspektera skadorna ser jag att jag skrapat bort hud på halva högra skenbenet + fått fast smågrus i skinnet som jag sedan fick rycka ut, skrapat mig på båda knäna OCH tagit emot mig med högerhanden i fallet så jag knappt kunde hålla i en kopp för att jag hade så ont. Jag som inte redan har ont i handleden och den har varit ganska okej ett tag nu. Det är det slut med nu för nu smärtar den värre än någonsin tidigare... Fan också, jag blir så arg när jag gör sånt. Jag kommer snart slå ihjäl mig bara för att jag inte kan lyfta på fötterna ordentligt. Jag tror att jag är den ända människan som kan snubbla på ett plant golv bara för att foten fastnar i ingenting....



Nu är det bara 4 dagar kvar på jobbet och för var dag som går växer klumpen i magen på mig. Jag tycker att det är skitjobbigt, börjar nästan gråta så fort jag pratar om det och fjärilarna i magen är stora som dinosaurier snart. Jag fick dessutom hem fler papper och brochyrer från universitetet idag och det gjorde inte det hela lättare. Det är nästan så att man börjar ångra sig fast ändå inte om ni förstår vad jag menar.
 Jag fick dessutom veta idag att jag tydligen ska bort på fredag. Vad jag ska göra eller ha på mig vet jag inte. Det ända vi fick veta var att vi ska bort kl.19 på fredag. That´s it!! Vi får väl försöka att snoka lite till så man iaf vet vad man ska ha på sig. Känns inget bra att komma dit i balklänning om vi ska mocka koskit typ eller tvärtom...



Nej nu måste jag gå och sova. Jag ska snart upp igen och jag behöver all sömn jag kan få.

Sov gott
Puss


100816 - Sista veckan...

Hej på er!
Nu går vi då in i min sista vecka på jobbet. Det känns verkligen helt overkligt. Kommer nog inte att fatta det fören jag vaknar på måndag om en vecka och inser att jag INTE ska åka till jobbet.
Helgen har varit riktigt bra. I fredags var jag skittrött så då blev det riktigt lugnt. Vi var nog hemma innan 12 men det var rätt skönt faktiskt. I lördags var vi till Hälleforsnäs för sambons brorson fyllde 20. Där hade vi en supertrevlig kväll. Tyvärr hade jag knappt ätit på hela dagen (klassiskt misstag) så igår mådde jag väl som jag förtjänade =) Jag sov typ hela dagen och var jättetrött...

Nu är det snart dags för jobb och möte efter det så jag kommer hem sent ikväll. Vill bara gå och sova igen....hehe

Ni får ha en bra dag

Puss


Äntligen är han tillbaka så jag får avnjut...

dsc02468 (MMS)

Äntligen är han tillbaka så jag får avnjuta Eskilstunas godaste pizza...


100811 - 8 dagar kvar...

Godmorgon på er!
Har ni sovit gott?? Själv har jag kommit in i en mardrömsfas där jag drömmer om massmördare/seriemördare som är efter mig och min sambo. Senaste drömmen var imorse. Den var riktigt riktigt jobbig för sambon blev skjuten vid ett tillfälle. Tur att mamma messade mig när det var som värst så jag vaknde till. Efter det blev det inte lika läskigt längre.

Idag har jag 8 dagar kvar att jobba, fortfarande med blandade känslor. Fick iaf veta att jg får flytta in i mitt rum den 29:e så det känns bra. Jag kommer att ha en vecka ledigt innan allvaret börjar. Ja tänkte att jag ska passa på att packa och läsa in mig i litteraturen under den veckan. Det är alltid bra att vara väl förberedd innan föreläsningarna...

Igår var det säsongspremiär för ridningen igen. Det var riktigt kul att komma igång igen. Jag tror till och med att Chessire tyckte att de var kul att jag var där även om han fick jobba ordentligt. Idag är det dags igen, fast denna gång är det Martells tur. Jag har inte ridit honom på hela sommaren heller så det ska bli mycket kul. Jag lär ha en grym träningsvärk imorgon eller på fredag. Den brukar komma ett par dagar efter första passet =)

Nahepp nu var det dags att göra sig iordning.
Ha en superbra dag.

Puss


100810 - Dags att jobba...

Godmorgon!
Är det någon som är vaken?? Själv har jag varit uppe en bra stund nu och måste börja göra mig iordning typ nu. Varför är det alltid så att jag är jättebra på at gå upp tidigt så jag ska ha gott om tid på mig och göra mig ordning och så. Ändå hamnar jag alltid här först och måste sen stressa iaf... Det slår aldrig fel vill jag lova. Jag måste åka om en kvart ungefär och jag siter fortfarande i morgonrock. Tur att jag har blivit så snabb på morgnarna nu jämfört för 3 år sedan när jag började jobba på mitt jobb. Då tog det minst en timme för mig att bli klar...

Idag blir det ridpremiär efter sommaren. Får väl se hur bra jag mår imorgon, man brukar få rätt bra med träningsvärk första gången på länge men jag hoppas att det ska gå bra.

Nej nu måste jag verkligen göra mig iordning. Ska komma ihåg att stlla klockan till sambon också så han kommer upp sen (han ska jobba här i stan i 1½-2 veckor framåt, JIIPPII)

Ha en ba dag

Puss


100809 - Ensamheten slår till...

Godmorgon på er!
Så börjar jag idag min nästsista vecka på jobbet. Nu börjar de kännas att det snart är slut och det kommer att vara så sjuuk jobbigt...Aja mer om det sen.

Idag var det riktigt jobbigt att gå upp. Klockan ringde första gången vid 4 för sambon skulle upp. Hans semester är slut och jag kommer att sakna honom något fruktansvärt här hemma. Mer än vanligt skulle jag tro för nu har jag ju återigen vant mig vid att han är hemma. Det är väl bara att bita i det sura äpplet en gång till och göra det bästa av situationen =)
Min klocka ringde inte förän vid 6 och då kände jag mig ganska pigg. Sen snoozade jag ett par gånger för jag inte hade någon lust att gå upp och sen var jag helt död. Nu sitter jag här och bara längtar tillbaka till sängen medan jag vet att jag måste hoppa in i duschen.

Nehepp nu måste jag sätta lite fart.
Ha en bra dag

Puss


100807 - LL...

Hej på er!
Idag är det en riktig LL, Ledig Lördag. Jag har ingenting planerat och inga måsten och det känns ganska bra faktskt. Om 10 minuter ska jag ringa och beställa mat och efter det vet man aldrig vad som händer... Någon som har några förslag??

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu. Hela mitt liv känns som en snurrande karusell och jag vet varken ut eller in. Jag har 2 veckor kvar på ett jobb som jag älskar och som jag absolut ine vill sluta på men samtidigt ser jag jättemycket fram emot att få börja skolan igen och bli en liten plugghäst med pennskrin, anteckningsblock och glasögonen på näsan. (jag önskar att jag hade behövt glasögon för jag tyckar att det är så himla snyggt och man ser så sjukt smart ut i dem) Så om mina ilägg är konstiga eller obefintliga just nu så vet ni varför. Jag slits mellan så otroligt mång olika känslor att jag knappt vet jag heter =)

Som jag sa tidigare så har jag inte planerat längre än att jag nu ska ringa och beställa lite mat. Sen är det ett oskrivet blad =)

Puss


100805 - JAG KOM IN!!!!!

Hej på er!

Idag fick jag äntligen det efterlängtade antagningsbesked 2 som visade att jag kom in på Språkvetarprogrammet i Uppsala. Jiippii!!!! Åh jag längtar verkligen tills det är dags för första dagen. Jag kan tänka mig att det blir så där pirrigt och nervöst som det var när man var liten och började i en ny klass där man inte kände någon. Man trodde att man aldrig skulle hitta någon att prata med eller sitta bredvid och att man alltid skulle vara ensam. Lite av den känslan börjar så smått infinna sig eftersom jag dessutom ska "flytta" till en helt ny stad som jag verkligen inte hittar i. Det kommer abslout att bli spännande och jag vet att det kommer att bli skitroligt. Hittar jag bara en kompis som är hälften så störttskön som Camilla var i Örebro så vet jag att jag kommer att få det bra. Roligare och mysigare människa får man leta efter =)
Kan ni fatta att jag hade kunnat varit färdig rättsvetare vid det här laget om jag hade gått kvar. Om jag bara hade gått in lite mindre i väggen så hade det nog gått. Denna gång satsar jag fullt ut, inge extrajobb som tar överhanden, inget massa pendlande varje dag på ett tåg som aldrig var i tid.

Aja mera framtid snart. Jag vågar inte rikitgt titta framåt för mycket för då måste jag ta itu med att jag faktiskt inte ska jobba kvar på mitt jobb något mera och det kommer att bli skitjobbigt. Vi tar inte det nu, vi sparar det till senare.

Nu blir det the Spy next door.

Puss


100803 - Arbete igen...

Godmorgon på er!
Så här tidigt har jag inte varit uppe mycket under de 4 härliga semesterveckorna, det kan jag lova. Enda gången var när vi skulle till Kreta men annars har jag lyckats sova en aningen längre. Nu är det iaf slut på sovmorgnar och sena kvällar för idag börjar allvaret igen. Jag tycker att det ska bli kul för jag gillar mitt jobb men jag vet många andra som bara fasar för att behöva gå tillbaka efter semestern. De får ångest dagarna innan och vill gärna komma på undanflykter för att slippa. Det kan inte vara kul att ha det så...

Jag gillar som sagt mitt jobb och nu har jag endast 3 veckor kvar att jobba innan det är dags att börja i skolan. Det känns jättekonstigt att tänka att jag INTE ska åka till jobbet något mera utan dessutom bosätta mig i en annan stad. Jag tror inte att jag riktigt har fattat det ännu eftersom allting är som vanligt ett par eckor till men snart så måste jag börja förstå det. Att jag dessutom måste börja offra fritiden igen känns ju också så där, nu när man har vant sig vid att vara ledig när man kommer hem efter en dags arbete. Nu måste jag istället boka pluggtid på kvällarna....

Aja det får bli ett senare problem, jag skjuter på de tankarna ett tag till. Nu måste jag försöka tänka på vart jag har alla mina saker, nycklar och kalender för jag måste åka till jobbet nu. Nedräkningen har alltså börjat....

Puss


100801 - Första Augusti/näst sista semesterdagen...

Hej på er!

Inga bilder från semestern ännu, jag har verkligen inte orkat. Min kropp gör så fruktansvärt ont just nu att det bara inte finns någon lust att sitta vid datorn. Nu var jag inne och skickade lite mail så jag passade på att blogga lite. Jag hoppas att ni har överseende med det.

Idag är det första augusti redan och jag fattar knappt att det är sant. Var tog juli vägen och vart tog semestern vägen?? Imorgon har jag min sista semesterdag på typ 3-4 år. Sen lär jag behöva sommarjobba för att få ihop ekonomin när jag blivit student...

Nej nu ska vi iväg och kasta sopor och hämta hem min bil som har varit på semester ute hos päronen =)

Puss


RSS 2.0