2010.10.31 - Sista Oktober...

Hej halloj!
Jag vet inte om jag ska säga gogmorgon eller god eftermiddag eller godkväll. Min tidsuppfattning är heelt uppåt väggaran just nu och jag har verkligen ingen koll alls på vad som är vad. Jag kanske måste förklara mig lite...

Ifredags så var sambon ledig från jobbet vilket gjorde att jag fick för mig att det var lördag, trots att jag stack till plugget och skrev en tenta. Så i fredags när vi sen skulle gå och lägga oss yänkte jag för mig själv, Fan jag har ingen lust att gå upp och tvätta imorgon. Var på väg att ställa klockan till och med men kom på i sista sekund att det faktiskt bara var fredagkväll. Skön överraskning =)

Igår var vi och firade min svärmor som har fyllt år, med god mat och fika. När vi kom hem igen satte jag mig och läste och sambon spelade NHL 11. Vi satt så rätt länge innan vi kände att det var dags att sticka iväg och träffa lite vänner. Jag tyckte egentligen att det kändes lite sent att dra iväg för jag var helt övertygad om att klockan var minst 22... Tittade på klockan i bilen och insåg att jag låg 2 timmar före i tiden. Klockan var bara strax efter 20 och dagen kändes väldigt lång.
Vi kom väl hem igen efter 00 någon gång och jag fortsatte att läsa. Jag ville verkligen läsa ut min bok så jag läste och läste, medan sambon sov så gott i soffan bredvid mig. När boken väl var slut upptäckte jag att klockan redan var halv3 (innan omställningen) och jag var inte ens trött.

Idag på morgonen/förmiddagen har det känts som om tiden bara segar sig framåt. Det känns nu som om det borde vara runt 14-15. Jag är helt lost =(

Jag kan dessutom inte fatta att det är sista Oktober redan. Vart har denna månad tagit vägen?? Det känns knapt ens som om den har börjat ju. Imorgon börjar sista hösmånaden för denna gång och det är iof rätt skönt. Hösten är verkligen ingen favorit för mig (egentligen inte vintern heller för jag klarar inte av kyla men då finns hela jul och nyår att se fram emot)...

Nej nu blir det nog till att krypa ner i soffan igen, kanske sova lite till...

Puss


2010.10.29 - Plugg, plugg och åter plugg...

Hej halloj!
Hoppas allt är bra med er. Själv börjar energin återkomma till mig. Synd bara att jag måste plugga då. Det hade varit skönt att bara få var lite ledig men så är det inte när man är student. Man har något att göra hela tiden. Man är egentligen inte ledig alls förutom mellan kurserna om man inte har som vi, en massa inlämningar som ska in EFTER at kursen är slut... Då får man slita vidare över ledigheten... Aja jag har ju valt det själv...

Idag måste jag åka till Uppsala och kompletera (läs:omtenta) på en del från tentan. Lite surt med tanke på att jag missade med 1 poäng och jag verkligen trodde att jag hade klarat den. Var helt säker. Jag borde fått onda aningar då eftersom det oftast är så att om man tycker att det har gått skitbra, då har man gjort asdåligt ifrån sig. Och om man tycker att det har gått rätt illa och man fick kämpa som fan, då har det gått riktigt bra... Det är nästan alltid så. Kan kanske vara för att man blir glatt överraskad när man trot att det har gått dåligt, vad vet jag.

Så nu är det sista tokpluggandet och sen hoppas jag på att det går bra.

Puss


Det knackade just på dörren och där stod m...

dsc02506 (MMS)

Det knackade just på dörren och där stod min snälla mamma med dessa underbara blommor :)


2010.10.28 - Medan jag pluggar...

Hej på er!
Jg tänkte bjuda på en av mina favoriter medan jag försöker samla kraft till att plugga. Det är rätt surt att inte ha någon energi även om jag nu äntligen får äta igen. Men halva dagen ar jag varit helt död ändå så nu börjar det kännas lite bättre. Jag önskar att sambon kom hem snart så han kan ta internetkabeln och TV:n så jag måste stänga in mig i sovrummet och tokplugga. Det funkar inte så bra att försöka plugga med TV:n på och ännu sämre när man även har datorn på =)

Aja ni ska få se en av mina absoluta favoritreklamer just nu medan jag pluggar vidare =)


 
Den är bara så söt och den kan få mig på gott humör när jag är nere... Så jag hoppas att den har samma effekt på er.

Puss


2010.10.27 - Längtar...

   

 

     

Vet ni vad jag längtar efter just nu?? Mina godispåsar som står på bänken i köket. Jag går hela tiden runt och gör upp planer i huvudet vad jag ska äta, hur och var jag ska äta imorgon... Fy fan att vara utan mat kan verkligen knäcka en. Men jag ska stå ut. Även om jag till och med drömmer om mat för tillfället...hehe kan bara tänka mig hur de har det nere på Robinson-ön, men där får de ju iaf kokosnötter att äta... =)

Ikväll kommer iaf Cicci över för att titta på Grey´s med mig. Ska bli så kul att träffa henne, har inte sett henne på länge...

Nu ska jag återgå till böckerna.

Puss


2010.10.27 - Såå knäckt...

Hej och godkväll!

Det har varit väldigt tyst här idag men jag är inte på topp direkt. Jag är riktigt rikitgt nere och har inte orkat. Jag är konstant hungrig och försöker hälla i mig så mycket dryck som möjligt för att hålla magen på gott humör. Det går skitdåligt... Jag var hos ortopeden idag och han kunde inte hjälpa mig. Bra att det inte var något allvarligt (som alla är snälla att påminna mig om) men det känns ändå skit. Jag får alltså leva med all denna JÄVLA smärta för det finns inget de kan göra. Bara hoppas på att ålderdomens stelhet ska göra skiten bättre. Är tydligen galet överrörlig i alla leder... Fy fan säger jag bara, jag fattar inte hur jag ska orka med det här. Detta besök är typ det ända som hållit mitt humör uppe de senaste månaderna och nu får jag ingen hjälp. Så om min energi åker upp och ner så vet ni varför.
Jätteskönt att det inte var någon elak sjukdom men det känns nästan lika illa att behöva leva så här. Jag är som en gammal tant trots att jag bara är 24...

Aja jag lovar att försöka hålla mig positiv. Jag måste bara få vara knäckt här ett par dagar...

Puss och godnatt


2010.10.26 - Om jag verkar sur och grinig...

Hej på er!

Nu sitter jag här hemma och ska egentligen plugga. Jag har omtenta på fredag på en av delarna på förra tentan. Känns surt när man missade det med 1 poäng. Den svåraste delen hade jag alla rätt på så det känns ju bra. Kan ha varit för att jag pluggade den mest eftersom den var mest att lära sig på... Aja jag har ju 3 dagar nu som jag kommer att vara hemma på som jag hnner plugga på. Jag hade egentligen tänkt att passa på att läsa ikapp och förbi på de kurserna som jag läser nu men jag får helt enkelt plugga dygnet runt istället =)

Igår köpte jag 2 godispåsar för jag tänkte att jag måste passa på att moffa så här sista dagen, iom att jag från idag och 3 dagar framåt kommer att gå på endast flytande föda. Jag tror att jag åt typ 10 bitar av varje påse, sen mådde jag illa. Så gick det med den moffningen...
Så om jag verkar sur eller grinig de kommande dagarna så är det bara för att jag är hungrig. Jag får alltså bara dricka klara drycker som nyponsoppa, saftsoppa, buljong, kaffe, te, juice UTAN fruktkött... Känns så där måste jag säga men har inget val. Jag har intagit det första glaset nyponsoppa på morgonen och jag blev hungrig medan jag drack =) Fuck... det kommer att bli tuffa dagar för mig och alla runt omkring mig.

   

Detta står nu i min kyl...

Ha en bra dag.

Puss


Jag håller på och skriver ut en massa papp...

dsc02504 (MMS)

Jag håller på och skriver ut en massa papper till skolan... Det blir en del vill jag lova...


2010.10.25 - Tidsinställt...

Hehe jag tror att man numera kan tidsinställa inlägg här på blogg.se. Det har man kunnat göra länge på andra webbhotell men inte här... Fören nu =) Det var en riktigt trevlig överaskning för mig. Inte för att jag kanske kommer att använda det jättemycket eftersom jag kan vara rätt dålig på uppdateringar ibland men det är kul att det finns =)

En liten låt så här mitt i natten medan jag sover vidare...



Jag älskar verkligen den här låten och jag kommer lätt ha den med på vårt bröllop. Jag är precis som tjejen han sjunger om. Min sambo försöker förklara för mig hur fin och bra jag är men kan inte riktigt se det själv... Det är ju bra att han gillar det iaf, det är ju huvudsaken =)

God natt!!!


2010.10.24 - God natt?

Hej på er!
Jag tror att jag ger upp starx och lägger mig i soffan för att slumra till S går och lägger sig. Denna dag har varit såå sköön. Jag älskar verkligen sånna här dagar när man inte behöver ta sig upp ur soffan om man inte vill. Jag har inte ens varit ute idag, bara ner till tvättstugan vid 2 tillfällen, sen har jag bott i soffan =) Riktigt mysigt.

För er som är nattugglor så har jag tidinställt något åt er, för det kan man tydligen göra numera även på blogg.se...



Så njut medan jag sover =)

Puss och godnatt


2010.10.24 - Trött-Söndag...

Hej på er!
Har ni haft en trevlig helg?? Min har varit mycket bra med en lugn och fin fredag, släktmiddag och firande igår och biljard hos Timmie och Linda när vi kom tillbaka till stan. Som sagt mycket trevligt...

Idag var det ingen lyxsöndag som vi hade förra veckan utan idag fick vi minsan gå upp och tvätta själva. Det gick rätt bra att komma upp och sen gick vi och la oss i soffan. Där tvärslocknade jag. Jag märkte inte ens att sambon gick ner till tvättstugan. Vid 12 tyckte S att vi skulle åka och köpa pizza. Inte ens då var jag vaken nog att ta mig iväg. Jag försökte ta mig upp ur soffan men var nog sovandes fortfarande så S stack iväg utan mig och kom sedan tillbaka med en underbar hawaii till mig =) Visst har jag världens bästa sambo!

Nu sover han och jag är vaken så idag "vaktar" vi i omgångar =) Det lär fortsätta vara en lugn och skön dag idag.

Puss


2010.10.23 - Dags att sova??

Hej halloj!
Det har nog aldrig hänt förut att jag har uppdaterat så här dags på dygnet. För det mest sover jag sen länge men inte idag. Konstigt med tanke på att jag gick upp tidigt och inte har sovit middag. Men uppe är jag iaf, eller ja, jag får kämpa för att ögonen ska hålla sig öppna. Det börjar gå tungt.

Vi var iväg till Jimmie och tog en kaffe (eller jag tog en kaffe, resten tog en öl) och hade så trevligt där att vi blev kvar ett bra tag. Väl hemma igen satte sig S framför X-box och NHL 11 medan jag hamnade här. Internet går galet segt så här dags men jag har inte bråttom. Försökte ladda upp sida efter sida som tog längre och längre tid. Så blir det när sambon snor det fasta bredbandet =)

Ska nog egentligen gå och sova nu. Vi ska upp imorgon för att städa och plocka innan vi åker till min farbror i Nykvarn. Han fyller år och det ska självklart firas. Vi brukar få riktigt god mat där och mycket fika bröd =) Mmmums!!!



Nej god natt på er kära vänner. Sov så gott =)

Puss


2010.10.22 - Hästtest...

Det långa hästtestet!
Alla hästtokiga fyller i det! Hittade det här och hade inte så mycket annat att göra...

~ Hästarna  ~
Första hästen du red var: Ingen aning faktiskt
Hur gammal var du när du red för första gången: liten, kanske 2-3 år eller så
Hur många älsklingshästar har du haft: Många kanske 10 st  
Vad hette alla dom hästarna: Tamira, Greta, Parvel, Chessire, Falexander, Cabomba, Triad, m.fl

~ Utrustning ~

Hur många
ridbyxor har du: 3
hjälmar har du:  4
spön har du: 6+
ridvästar har du: 1 säkerhetsväst, 2 vanliga 
ridskor har du: 1 par
ridstövlar har du: 1 par vanliga, 1 par för vintern
grimmor har du: 2
täcken har du? 3
Vilken färg var dina första ridbyxor: svrta
Vilka färger har dina nuvarande ridbyxor: blå, rutiga, bruna
Vilken färg var din första grimma: svart

~ Vad har du gjort inom ridningen ~
Hoppat [x]
Ridit dressyr [x]
Skänkelvikning/sidvärts [x]
Galopperat [x]
Piaff []
Passage [ ]
Tölt [ ]
Hoppat utomhus [x]
Badat med häst [x]
Ridit på egen hand [x]
Testat voltige [x]
Suttit på en häst som skenat [x]
Tappat kontrollen över hästen helt [ ]
Ramlat av [x]
Bakdelsvändning [x]
Framdelsvänding [x]
Ridit dressyrprogram [x]
Tävlat i hoppning [x]
Tävlat i dressyr [x]
Tävlat i fälttävlan [ ]
Tävlat i någon annan kategori [ ]

~ Hästraser ~
Jag har ridit...
en fjording [x]
ett arabiskt fullblod [x]
en blandras [x]
en welsh [x]
en tinker [ ]
en shire [ ]
ett engelskt fullblod [x] 
en connemara [x]
en dartmoor [ ]
en islandshäst [x] 
en shetlandsponny [x]

~ Din ridning ~
Rider du på ridskola: nej
Isåfall, hur många gånger i veckan: -
Har du medryttarhäst/ponny: ja, 2 kan man säga
Isåfall, hur många gånger i veckan: ca 1 gång i veckan
Har du häst/ponny på foder: nej
Hur ofta rider du honom/henne isåfall: -
Har du medryttare på honom/henne: -
Har du egen häst: nej
Hur ofta rider du honom/henne: -
Har du medryttare på honom/henne: -
Har du tävlat med någon av dessa hästar: ja, med den ena medryttarhästen

~ Dina avramlingar ~
Hur många gånger har du ramlat av: Är nog uppe i ganska mycket vid det här laget...
När och på vilken häst ramlade du av på första gången: Greta tror jag
Har du ramlat av och skadat dig allvarligt: Hyfsat, inte så jag åkt ambulans men har fått uppsöka sjukhuset ett par gånger. Hjärnskakning är nog det värsta...
Brukar du skratta eller gråta när du ramlar av? Konstigt nog så skrattar jag nog oftare än gråter när jag ramlar av men blir mest arg faktiskt

~ Upplevelser till häst ~

Har du ridit långritt med övernattning: nej
Har du ridit långritt med fika: ja
Har du ridit islandshästar på turridning: nej
Har du gått på ridläger: nej
Har du ridit utomlands: nej
Isåfall, vart någonstans: -
Och hur var dom hästarna/hästen, och hur var stället: -

2010.10.22 - NY HEADER =)



Så vad tycker ni?? Jag är skitnöjd över att jag ens har lyckats göra en =) Det blir väl en ny sen när jag fått lite mera kött på benen men det känns bra än så länge =)

Ja syster, jag kan hjälpa dig att göra en till dig också ;)


2010.10.22 - SNÖKAOS

Alltså har ni tittat ut?? Vi blev väckta imorse av ett sms där det stod "Gud jul". Först fattade vi ingenting sen tittade vi ut. Det var vitt överallt. Fan tänkte jag som skulle till Uppsala. Det är alltid kaos när första snön kommer. Hur kan folk bli förvånade?? Det kommer ALLTID snö när vi närmar oss kallare årstider...

Aja jag åkte iaf 07.15 istället för 8 (som också är ganska väl tilltaget) och första biten var inte så farlig. Det gick att köra 110 på motorvägen (inte hela tiden)... Ända tills man kom till Strängnäs kommun. Där hade de missat att det började bli vinter och det läg massor med snö på vägen. Dessutom var det stopp på avfarten mot Enköping/Uppsala så man fick fortsätta till nästa avfart ett par mil bort och därifrån åka tillbaka mot stan och sedan till rätt avfart. Det var inget roligt alls när det låg bilar i diket överallt, man hör på radion att det har skett massor med olyckor längs den vägen man ska åka och det är is överallt, dessutom väntas det snöstorm... När jag väl kom till rätt avfart hade det tagit mig en timme drygt istället för 25 minuter som det brukar göra. Då gav jag upp. Jag vill inte märka att jag inte kommer hem från Uppsala om jag väl har tagit mig dit och dessutom vet att det redan är fullt med köer hela vägen dit och hem... Så nej, jag åkte förbi avfarten och fortsatte hem istället.

Om ni tror att det var kul så tror ni fel. Som sagt, Strängnäs kommun hade glömt bort att man måste ploga på motorvägen så det var modd på hela vägen. Ta det och blanda det med lastbilar och parsonbilar i mängder. Jag hamnade bakom 2 lastbilar som körde ganska långsamt och eftersom de blåser upp mycket modd när då åker + att det var fullt med modd i andra filen så vågade jag inte köra om. Bakom mig kommer så en bil som tycker att vi kör för långsamt och ska promt köra om. Eftersom det var mycket modd så ville han inte köra ut helt i den andra filen utan la sig en halvmeter utanför mig. Detta gör att han blåser upp massor med modd på min framruta så jag förlorar all syn framåt. Innan jag fått igång vindrutetorkarna så var jag tvungen att tvärbromsa för att inte köra in i bilen som försöker köra om mig. HUR JÄVLA DUM FÅR MN BLI??? Det fanns en andledning till att vi andra inte kör fortare än vad vi gjorde och varför jag inte körde om lastbilarna. Lite framförhållning för man faktiskt ha när man kör på vintern... Fy fan vad läskigt det var. Den andra bilen vågade inte fortsätta köra om lastbilarna sen utan la sig framför mig istället tills vägbanan blev bättre. Undrar hur rädd han blev...Hehe tur för honom att jag inte kraschade för då hade han fått det på sitt samvete.


bildkälla


Mums... Gräddsås, kåldolmar, potatis och l...

dsc02502 (MMS)

Mums... Gräddsås, kåldolmar, potatis och lingonsylt... Riktig lyxmiddag :)


En söt kärlekspotatis... Håller på och lag...

dsc02501 (MMS)

En söt kärlekspotatis... Håller på och lagar något för första gången. Om ni lovar att inte skratta så berättar jag snart vad det är...


2010.10.21 - Ny design??

Hallå där!!
Visst känns det som om det är dags för lite nya design här på bloggen?? Lite mera jag... Skulle egentligen vilja ha en ny header men vet inte hur man gör. Får väl se om jag kan lyckas fixa ihop något. Finns det någon där ute som kan hjälpa till???

Det vore dessutom kul med lite nya kort så om det finns någon som håller på några bra kort på mig, maila dem till mig. [email protected]

Puss


2010.10.21 - Torsdag...

Hej på er!
Om ni skulle ha missat det så äår det faktiskt torsdag idag. Jag vet knappt var denna vecka har tagit vägen men jag gillar den. Likosm jag på ett sätt kommer att gilla nästa vecka. Det är så skönt att få täffa sin älskade varje dag. Det har inte hänt på väldigt länge. Ni som har det så varje dag, NJUT av att få pussas och kramas med den du älskar mest. Ta det inte för givet utan passa på att visa varandra upskattning varje dag. Det går faktiskt även om man är trött, stressad eller nåt annat...

Jag är iag i Uppsala nu och jobbar med grupparbeterna. Det har gått riktigt bra men nu har jag gett upp. Kanske för att vi är färdiga med det första och inte kan göra så mycket mera med de andra. Så jag hamnade framför datorn istället... Tror att jag ska ta och gbege mig hemåt snart. Handla lite på vägen och sen börja fundera på mat för kvällen. Kanske kåldolmar, sås och potatis =) Vi fick 2 paket av mamma och pappa igår när vi vr där och åt middag. Så gott =)

Ni är många som undrar hur jag mår egentligen och så. Jag har bara ett svar på det: Det går upp och ner hela tiden. Det är väl mest oron som gör det mesta, ibland är allt på topp och ibland hamnar jag på botten. Jag försöker intala mig att det inte är någon fara och att allt kommer att bli bra. Det är den ramsan som jag intalar mig hela tiden, varje dag när hoppet börjar tryta...
Tack för att ni håller på mig och för allt stöd. Det betyder så sjuktmycket för mig. Det är skönt att veta att ni finns där när det är jobbigt =)

Puss


101020 - Hemmadag och hockey...

Hej på er!
Eller godmorgon kanske, har inte rikitgt koll på klockan... Jag har varit uppe en bra stund och kommer idag att ha en hemma-pluggdag. Jag har lite som behöver fixas så jag kan inte åka till Uppsala idag. Det är iof hanska skönt att kunna ha en dag hemma och bara plugga på även om det hade varit bättre med en annan dag. Men men man kan inte alltid styra över sånt.

Jag fick precis frågan från sambon om jag ville gå på hockey imorgon. Jag har aldrig varit på en hockeymatch förut så det ska blir superkul. Det är synd att jag inte får se Färjestad spela, men Södertälje- AIK är väl också rätt okej. Sambon hejar ju på AIK så då måste jag ju hålla på Södertälje under matchen. SÅ är det bara, vi måste heja på motståndarlagen. Hade vi sett Södertälje - Färjestad så hade han hållit på Södertälje. Det är vi funkar, förutom vid landskamper där Sverige spelar...

Nu blir det lite mat.

Puss


101019 - Lite bättre...

Godmorgon på er!
Det är bättre idag. Jag passade på att åka hem igår så jag fick mysa lite med min sambo. Nu känns det lite bättre men fan vad jag börjar bli nervös eller egentligen rädd. För att de ska hitta nåt eller för att de INTE ska hitta nåt... Eh jag vet inte vad som är värst just nu.
Nej jag ska inte börja gräva ner mig igen. Jag mår bättre just nu och tänkte hålla mig så. Jag får se om jag tar mig råd att åka hem idag också. Det är så skönt att passa på när sambon väl är hemma. Ah vi får se, har inte bestämt mig än...

Idag ska jag iaf åter till Uppsala. Vi har så himla många olika grupparbeten just nu att man knappt vet var man ska börja...

Eh, jag har inte så mycket att säga just nu. Eller det har jag men jag har lovat att jag inte ska gräva ner mig eller nåt sånt så ni får stå ut med att det är lite torftigt här.

Puss


101018 - Suck...

Hej och godmorgon!
Har ni sovit gott?? Jag vet inte riktigt vad jag ska svara på det. Jag har nog inte sovit så himla mycket egentligen. Nej fy fan jag känner mig bara skitdeppad just nu. Orkar inte ens skriva om det. Det känns verkligen skit att behöva åka till Uppsala den här veckan när jag vet att sambon troligtvis kommer att befinna sig på hemmaplan. Det är då man har lust att pendla varje dag. Synd bara att det kostar för mycket...

Eh jag pallar inte mera just nu. Jag återkommer när jag är lite gladare. Nu måste jag samla energi för att ta mig iväg.

Puss


101017 - Ojdå...

Hej hej!
Såg att det var ett tag sen jag uppdaterade. Jag har knappt suttit vid datorn på hela helgen. När jag kom hem i fredags så mådde jag så himla konstigt. Jag var på fruktansvärt dåligt humör och ville knappt att sambon skulle röra vid mig. Jag hade ont i varenda led man kan ha och frös något fruktansvärt. Jag var hungrig men var inte sugen på mat, jag var rastlös men orkade inte göra något. Tur att man har världens bästa sambo som bäddade ner mig i soffan med tjock tröja, 2 filtar och mitt mega tjocka täcke. Sen gick han och handlade kokkorv och bröd och hyrde en film till oss. Så gott, jag åt massor =) Det var så skönt att ha någon som tog hand om en fast att jag egentligen inte ville det. Jag har verkligen världens underbaraste fästman =) Blev inte mycket gjort den kvällen. tittade på film och sen gå och sova.

Igår gick vi upp hyfsat tidigt för att möta upp svärmor på hennes jobb och fixa med min bil. Den blev städad på insidan, tvättade säterna, skurade mattorna och putsade och fejade. Dessutom tvättade jag hela bilen på utsidan, körde med polich och vaxade den. Nu är den riktigt fin vill jag lova! Skönt att man fick hjälp av sambon för det går så mycket snabbare då. Dessutom är ju inte min bil så stor så man är ju klar på ett par timmar.
Jag ska försöka sälja min bil. Vi använder den inte längre för vi behöver inte 2 bilar och det är så synd att den bara blir stående. Ska ta och besikta den och sen lägga ut den på blocket eller nåt.

Vi brukar ju alltid behöva gå upp tidigt på Söndagar för att tvätta, men svärmor passade på att tvätta åt oss på hennes jobb medan vi ändå höll på med bilen så allting blev tvättat, struket och pressat redan igår. Så himla skönt =) Då kunde vi sova imorse och slippa springa upp och ner till tvättstugan hela förmiddagen.

Nej just nu håller min kropp verkligen på att ge upp. Jag har mått skit hela helgen så det har börjat sätta sig i huvudet också. Tror att det är en massa frustration över att alltid ha ont och inte kunna göra något som börjar sätta spår. Dessutom är jag så trött hela tiden av att jämt ha ont och det är också irriterande. Tur att det bara är 10 dagar kvar tills jag ska till doktorn. Jag hoppas verkligen att de hittar något för annars kommer jag att bli så knäckt. Just nu oroar jag mig inte för om de ska hitta något utan snarare för om de inte skulle hitta något. Det känns nästan värre, för jag vet hur jag mår och jag vill inte behöva må så här jämt. Jag vill att de hittar något och att de då kan bota mig istället. Jag är liksom redo att kämpa, allt för att slippa denna smärta... Det låter kanske hemskt men jag lovar er, att leva så här är inte heller nåt liv. Jag är bara 24 år men känner mig som en skruttig 80 åring...

Nu orkar jag inte skriva mera... Vill bara gosa i famnen på min älskade den sista stunde vi har kvar av helgen tillsammans. Nu väntar återigen en vecka i Uppsala för mig.

Puss på er =)


101015 - Snö och suriga gubbar...

Hej på er!
Som ni läste i förra inlägget så snöade det faktiskt idag. Jag blev helt chockad när jag tittade ut genom fönstret och såg hur det öste ner. Lite glad blev jag faktiskt. Sen hoppades jag på att det inte skulle vara halt på vägen eftersom jag skulle köra hem och bilen inte har vinterdäck. Men det var lugnt för det var 6 grader ute så allt smälte bot på en gång...

Nu är jag äntligen hemma efter att ha haft en massa suriga gubbar efter mig (trots att jag åker precis lagligt) och kö ner på motorvägen. Jag smet bakvägen då istället och åkte gamla vägen mellan Strängnäs och Eskilstuna. Trodde att det skulle gå fortare men hamnade då bakom en gubbe som körde 70 på 90-vägen. Sååå irriterande när man längtar hem och inte kan köra om. Sen hade han mage att börja gasa järnet när jag fick tillfälle att köra om bara för att jag inte ska kunna komma om... Haha han har visst aldrig blivit omkörd av en Aero förut =) Lite kul faktiskt när han skulle försöka "racea" med sin gamla 940... hehe

Aja nu är jag hemma iaf och tappade lite energin när jag kom hem. Orkar inte riktigt göra någonting men vill ändå hitta på något. Inte sitta hemma hela kvällen. Sen måste man ju äta nåt också och då försvann orken ännu mera. Min kropp är inte på topp just nu. Tur att jag snart ska iväg till doktorn då...

Nej jag orkar inte skriva mera nu.
Ni får ha en bra fredag.
Puss


Jag ser det snöar, jag ser det snöar.

dsc02498 (MMS)

Jag ser det snöar, jag ser det snöar. Det var ju roligt hurra... Synd att det inte syns bättre på bilden men det öste verkligen ner i Uppsala idag. Man blir så glad så här första gången man ser snön för denna omgång...


101014 - Sovmorgon my as...

Hej eller godmorgon!
Detta var tänkt som en sovmorgon men så blev det då inte... Jag har redan hunnit med att titta klart på söndagens Gossip girl och gårdagens Grey´s anatomy. Dessutom har jag hunnit läsa alla bloggar som jag följer OCH surfat runt på facebook. Varför det inte blev någon sovmorgon?? Jo så här var det...

Jag hade iof ställt klockan på 08.00 bara för att jag skulle kunna stänga av den. Jag älskar när man kan göra så. Titta på klockan och känna att "Nej fan, jag sover ett par timmar till...". 07.32 ringer min mobil och jag ser att det är från jobbet. Jag får först panik och tror att jag har försovit mig (glömde bort att jag hade slutat hehe) och fattar sen inte varför de skulle ringa till mig för. Jag svarar och hör att det är mamsen i telefon. Hon ville bara kolla om det verkligen var så att jag inte kunde jobba imorron. Japp för jag är i skolan mellan 10 och 16. Det var inte mer med det, utan jag gick på toa och sen la mig för att sova igen... Mmm så skönt att få somna om.

Det tyckte jag ända tills grannen började spika i väggen precis vid min säng 07.58. Sen höll han på och spikade som en galning i typ en kvart. Det borde faktiskt vara förbjudet att hålla på så där tidigt. Jag är lite sugen på att skälla på honom men jag ska vara snäll den här gången. Upprepas det så får han med mig att göra.

Så då var det bara att ta sig upp istället. Sitter nu med datorn i knät och funderar på att kanske laga lite mat. Det är ju ingen idé tt äta frukost utan det får bli en tidig lunch istället. Ska dessutom hinna titta igenom en del artiklar som vi ska skriva ett arbete i Data och textbehandlings kursen. Jag och Karin ska ses vid 2 och bestämma vilken vi ska arbeta med och så. Sen måste vi börja med vårt grupparbete i Världens språkkursen också om språkdrag. Synd bara att vi saknar en person till det arbetet. Vi behöver nämligen vara 3 stycken där för jag kommer att missa redovisningen. Jag har tid hos ortopeden då, så klrt att det ska krocka. Det hade kunnat vara ilken annan föreläsning som helst men inte redovisningsdagen... Aja därför behöver vi en till så de två kan redovisa på den dagen och jag får redovisa senare... Just nu ser det mörkt ut för alla har redan hittat sina grupper så jag ska försöka byta tid hos doktorn om de har någon i närheten. Annars får vi lösa det ändå...

Hoppas ni får en bra dag.

Puss


101013 - Ensamt...

Hej på er allihopa!!
Hur har ni det?? Just nu längtar jag bara hem. Vet inte om jag har en dipp i energin just nu men jag längtar bara hem. Hem till sambon och tryggheten där hemma i lägenheten, hem till den goda energin som är så härlig att insupas av. Jag ska egentligen inte klaga för jag har det bra, det är bara lite tufft just nu. Den första glädjen över att få göra något nytt har lagt sig och en vardag börjar infinna sig. Dessutom har vi föreläsningar och sånt varje dag så man kan inte smita hem för ett dygn eller så heller som man kunde under förra kursen. Det är väl därför som denna vecka känns så himla lång.

Dessutom saknar jag umgänget som jag har hemma. Får man tråkigt så finns det alltid en mysig människa ett samtal bort. Det finns det inte rikitgt här. Jag känner ju inte så himla många ännu och det känns som om alla har så mycket planerat där inte jag riktigt blir inkluderad. Jag vet att man kanske måste bjuda in sig själv ibland men jag är inte alltid sån, speciellt inte bland nya människor. Det var kanske inte så bra att vara borta från den här stan under nästan 2 veckor, alla andra hann hitta sina människor under den tiden känns det som. Men så är det väl när man vill ha 2 boenden. Man vill spendera så mycket tid som möjligt på i båda städerna...

Nej nu ska jag sluta deppa. Berätta något kul för mig istället...

   

 

             

Puss puss


101012 - Tänk er 25år...

Vad gjorde ni för 25 år sedan?? Själv var jag inte född ännu men jag kan tänka 25 år framåt. Då skulle jag vara 49 år och är förhoppningsvis gift sedan 23 år tillbaka och har nog ett jobb jag gillar och troligtvis barn. Jag hoppas att vi bor i ett fint hus (förhoppningsvis inte i Eskilstuna) osv osv... Vet ni vad som hände för 25 år sedan?? Min mamma och pappa gifte sig!!! Det är helt sjukt att tänka på egentligen. Jag önskar verkligen att jag också får vara lyckligt gift efter 25 år...

Förhoppningvis kan jag och sambon gifta oss inom 2 år om vi får ihop pengar till det. Vi ska väl inte ha något jätteextravaganza egentligen men det är skönt att slippa göra allting på ens bröllopsdag och att slippa sätta familjen i arbete. Detta är en dag där jag vill kunna bli lite bortskämd och kunna slappna av och bara njuta av upplevelsen. Det tror inte jag att man får göra om man envisas med att laga maten själv. Visst det blir bra mycket billagare men är det riktigt lika roligt?? Man gifter sig bara en gång i livet, vill man inte lägga lite extra på den dagen då?? Så ser JAG på det och då får vi vänta ett år extra för att kunna ha råd med det.


Jag hade tänkt att få in lite fina bilder på vad jag hade tänkt till vårt bröllop men det vill inte fungera...

Puss


101011 - [msd="V.*"][msd="QS"]??

Hej på er!

Ni trodde kanske att jag pluggade språk, så vad är då detta?? Har hon bytt till kemi eller fysik kanske ni tänker... Nepp jag läser just nu datorlingvistik och då är det massor med formler man ska sätta ihop för att kunna söka efter saker i olika korpora (textsamlingar) på datorerna. Fy fan vad kämpigt ämne. Jag hoppas att det blir roligare ju mer man lär sig för annars kommer det att bli tufft. Tur att vi inte har någon tenta på just denna kurs med tanke på att den är så galet tråkig och vi läser en annan kurs samtidigt. Att försöka läsa till en sån här tenta hade nog gjort att jag hade hamnat på psyket eller nåt sånt. Nu är det "bara" arbeten som ska lämnas in och redovisas...

Efter föreläsningen och laborationen så åkte jag och handlade lite mat. Eftersom jag inte varit här nästan någonting på ungefär 2 veckor så behövdes det. Tack syster med familj för presentkortet. Nu kan jag äta mat ett par veckor till =) Det blev mest basvaror och lite frukt. Tur att man är van vid att leva på pasta för det lär jag få göra ett par år till. Sen kommer jag nog bara att äta potatis, ris eller något annat liknande.

Nu blir det lite godis och Halv8 hos mig =)

Puss


101011 - Grattis pappa =)

Godmorgon på er!

Uch vad jag är trött idag. Jag är helt slut i hela kroppen och jag orkar knappt ta mig upp ur soffan. Snart ska jag ta mig iväg till Uppsala för en intensiv vecka med mycket föreläsningar och plugg, men det lär bli tidigt i säng ikväll iaf. Det var skönt med lite sovmorgon idag iaf för både mig och sambon. Vi fick äta frukost tillsammans och mysa lite i soffan innan han blev hämtad. Det hör verkligen inte till vanligheterna, inte ens på helgerna knappt.

Idag fyller min lilla pappa år, så grattis till dig. Just nu är päronen i Barcelona för att fira 25 årig bröllopsdag (helt sjukt bra gjort) som är imorgon. De har tydligen över 20 grader varmt och sol sist jag hörde från dem och det är ju rätt skönt om man jämnför med här hemma där det är minusgrader på nätterna och kyla och regn...

Nehepp nu blir det lite packning och klä på mig så ska jag åka strax...

Puss puss


101010 - Myshelg...

Hej på er!
Det har varit dåligt med uppdatering här på bloggen men helgen har faktiskt varit fullbokad...med mys =)
I fredags när jag kom hem från häst nummer 2 vid 20-tiden på kvällen (jag red den första på morgonen innan jobbet) så var jag helt slut. Jag hann duscha och sätta mig framför datorn innan jag slocknade med datorn på magen... Jag kunde inte förstå hur datorn kunde bli så konstig hela tiden och ändrade saker på skärmen av sig själv och så. Varje gång jag somnade till ramlade mitt finger ner på "musplattan" och klickade på första bästa sak som kom i vägen hehe. Där var det mysteriet löst =)

Igår kom syster med flickor hit och hämtade upp mig och sen åkte vi till badhuset. Jag har inte varit där sedan jag slutade gymnasiet (vi hade simning var tredje gympalektion) så det var kul. Jag hade mest den lilla tjejen och syster hade mest den stora tjejen, ibland bytte vi barn =) Det var riktigt mysigt och alla var vi rätt slut när vi gick därifrån. Till Sylvias för lite lunch där stora tjejen höll låda med dem vid bordet brevid. Hehe tur att hon är söt för hon kan smöra in sig överallt då =)

När familjen åkt hem igen stack sambon och jag över till Timmie och Linda dör det blev en mycket trevlig parmiddag med kräftsoppa till förrätt, grillspett och pommes och sås till vamrätt och melon och annat tilltugg till efterrätt. Levandeljus och vitt vin också, kan det bli bättre?? Sen blev det bastu och biljard under kvällen innan vi åkte hem och sov.

Dagen idag har varit ganska lugn, började med tvättning imorse. Det var tröttsamt kan jag lova efter väldigt lite sömn. Sen var det bara mys under dagen innan jag åkte till stallet och red Martell. Sara är utomlands så jag kunde passa på att rida några dagar extra nu när jag ändå har varit på hemmaplan.
Sen har kvällen fortsatt i lugnet och mysets tecken och nu blir det packning inför veckan i Uppsala. Skönt att man inte måste går upp jättetidigt imorgon iaf. Jag behöver inte åka fören vid 9 tror jag. Skönt skönt...

Nu blir det lite mys i soffan och sova sen.

Puss och godnatt


101008 - Uppe med tuppen...

Godmorgon!
Hoppas ni har sovit gott. Själv gick jag upp för en timma sen ungefär och hamnade här framför datorn en stund. Jag har även hunnit packa ner allt som jag ska ha med mig idag. Jag är jättetrött nu så det lär inte bli bättre under dagen...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Jag känner mig lite tom i huvudet just nu. Hoppas att det kommer igång snart för annars kommer det bli en jobbig dag. Iof brukar jag vara vimsig men det blir alltid värre när jag känner mig tom redan nu...hehe

Nej nu måste jag göra mig iordning.

Ha en bra fredag.
Puss


101007 - Mera jobb =)

Hej på er!

Denna vecka har ju absolut inte blivit som jag hade planerat men jag har haft det superroligt iaf. Det har varit riktigt kul att få komma tillbaka och jobba lite, dessutom ganska skönt att dryga ut kassan lite. Kan verkligen behövas om jag säger så...Ni skulle bara veta =(

Idag trodde jag att det skulle bli ytterligare en vilodag fast jag hade tänkt att åka och handla lite mat (tom skafferiet och frysen börjar eka tomma nu vilket aldrig någonsin har hänt förut) och städa ordentligt. Så blev det inte riktigt för vid kvart i 7 ringde de från jobbet och frågade om jag kunde komma dit och jobba idag också. Absolut så jag och stack iväg. 20 över 7 var jag på jobbet =) Tur att man inte behöver göra sig iordning direkt när man ska dit. Det är nästan bara att gå upp och klä på sig eftersom man äter på jobbet och behöver inte se direkt tillpiffad ut när man ändå ska ut i regnet och leka och så.

Imorgon blir det mera jobb, då 11-18 och jag ska dessutom hinna rida 2 hästar så jag tänkte klämma in en innan jag börjar jobba och en efter. Det blir en sen fredags kväll, men det är det värt =) Detta liv älskar jag, att få plugga, jobba ibland och kunna rida när jag hinner. Man får liksom det bästa av alla världar...

Nu sitter jag och slappar och lyssnar på en playlist på Windows Media Player som jag hittade. Så mycket bra låtar kan jag lova. De flesta är från Peter Jöback, Martin Stenmark, Tommy Nilsson, Linda Bengtzing och Brolle. Sen är det en massa andra som jag har tagit för låtarnas skull, de flesta lugna och inlevelsefulla. Jag kände för sådana låtar idag, har ganska mycket längtan efter sambon trots att jag träffade honom i går. Jag börjar längta tills jag alltid får träffa honom varje dag. För det mesta går det ganska bra att vara borta från honom under veckorna, men för tillfället är det jobbigare än någonsin tidigare. Jag vet inte om det är för att jag också är borta på veckorna och jag saknar vårt liv tillsammans eller vad det är som gör det. Den här vardagliga livet som alla andra "normala" får ha, vår vardag är ju att vara i sär hela veckorna och bara ses på helgerna. Men vill man få det att fungera så kan man göra det. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt. Sambon måste ju jobba och jag behöver få plugga nu så jag kan få ett intressant jobb så småningom... NOG MED DEPP!!!

Martin Stenmarck - Nästa dans



Peter Jöback - En sång om oss



Kent - Columbus


101006 - Premiärenas dag!!!!

Detta är dagen som jag liksom många andra har väntat på. OCH dessutom har jag väntat på denna dag x2 för idag är det säsongstart på två av mina favoritprogram.

Klockan 20.00 i TV4 börjar årets säsong av Bonde söker fru...


 


Tydligen med fler intriger än någonsin... Mycket spännande =)


Men mitt absoluta favoritprogram som jag alltid sitter klistrad framför (jag tjuvkikade tom på förra säsongens sista avsnitt för 25kr på kanal5Play) och i framtiden kommer jag att få se detta program på nätet eller repriser eftersom jag är i Uppsala på onsdagar och har inte 5:an där men jag är glad att jag får vara hemma och titta på säsongsstarten iaf =)

Programmet är så klart Gray´s anatomy och jag har älskat det sedan första avsnittet...






Jag kommer att sitta klistrad klockan 21.00 på Kanal 5 ikväll.... Kommer du??


101006 - Inget Uppsala...

Hej igen!
Nej, det blev inget Uppsala denna vecka. Jag råkade titta fel på klockan så jag hann inte åka så det blev några dagar extra ledigt här hemma då. Tur att jag redan har boken så jag kan börja läsa in mig redan nu eftersom jag missar dagens föreläsning...

Aja då hinner jag ju städa lite mera innan sambon eventuellt kommer hem ikväll =)

Puss


101006 - Uppsala...

Hej hej!

Först vill jag bara tacka alla som inte ringde imorse. Jag fick sova ända till 10 i 10 och det var behövligt kan jag lova. Det var riktigt skönt att vakna upp helt utsövd. Nu är jag redo för nya utmaningar =)

Idag blir det lite städ och plock här hemma innan det är dags att åka till Uppsala. Det är dags för nya kursen och dess första föreläsning. Imorgon är det seminariegrupp och sedan är det ledigt igen. Jobbigt jobbigt ;) Men nästa vecka kommer allting igång igen och då kommer jag att längta tillbaka till dessa dagar...

Nu blir det lite frukost och sedan städ.

Puss


101005 - Så ont...

Hej på er!
Jag sitter nästan sovandes här i soffan efter en dag som har känts ganska lång. Dessto längre kommer den att kännas eftersom det blir en tom säng i natt. Om den fylls till hälften har jag inte bestämt ännu eller om jag ska sova på soffan. Men skulle jag lyssna på min kropp så är sängen ett hett tips. Idag har jag riktigt ont i min kropp. Jag har ont i leder och rygg, troligtvis för att jag har jobbat och ridit de senaste dagarna. Fy fan vad kul att kroppen ger upp efter att ha jobbat två dagar (NOT), hur ska jag orka sen när jag har pluggat färdigt och ska jobba varje dag igen?? Är det meningen att jag ska må ganska bra så länge jag inte gör något ansträngande överhuvudtaget?? Jag trodde att jag hade blivit mycket bättre och kände att det kanske skulle vara onödigt att gå till kallelsen till ortopeden, men då var det bara ett önsketänkande då...

Det har iaf varit jättemysigt att få jobba i två dagar och få träffa allihopa igen. Jag tror aytt vi alla har tyckt att det har varit trevligt att tanka på lite igen, vi sågs ju varje dag förut. Efter jobbet åkte jag till stallet och red Martell. Det gick så himla bra. Det var superkul, inga hyfs alls hittade han på utan jobbade skitbra =) Riktigt kul med tanke på att det var ganska många veckor sedan som jag red ordentligt på honom.

Nepp, nu blir det till att sova och imorgon en efterlängtad sovmorgon =) Så ring inte och väck mig, SNÄLLA!!!!! ;)

Puss och godnatt


101004 - Inte så lediga dagar...

Hej halloj!
Som ni vet hade jag planerat dessa två dagar in i minsta detalj... Nämligen att vara bara helt ledig. Så igår ställde jag klockan på 07.00, bara för att jag skulle kunna ställa om den till 09.00 i fall jag hade lust =) Jag hade tänkt att åka ut till stallet och titta på när en tjej red i Ostra.
Sambon gick upp TIDIGT och var va glad att jag fick somna om. När det var 7 minuter kvar innan klockan skulle ringa, ringde telefonen. Jag såg att det stod mamma i displayen och fattade verkligen inte vad hon skulle vilja vid denna tidiga timme. När hon började prata fattade jag att hon ringde från jobbet och undrade om jag kunde komma och jobba hos dem idag och eventuellt imorgon. Då jag var nyvaknen och hade fått för mig att det var fredag (är inte van att vara ledig på måndagar) så fattade jag inte varför jag skulle komma och jobba på en lördag...hehe

Aja jag gick upp och började göra mig iordning för att åka till jobbet. Jag började äta frukost under tiden som jag gjorde iordning matsäck och när jag hade ätit hälften kom jag på att jag ju skulle äta på jobbet =) Hehe bara att packa ner resten i matsäcken och sticka iväg. Jag hann bli klar och framme på jobbet på mindre än en timme. Bra jobbat =)

Det var riktigt kul att vara tillbaka för en hel dag. Innan har jag ju bara varit där typ 2 timmar och det är ju inte riktigt samma sak. Men nu fick jag alltså vara där hela dagen ch det märktes att barnen tyckte att det var kul. Både de och jag passade på att suga i oss så mycket som möjligt. Det är väl så när man vet att man inte kommer att träffa någon man verkligen tycker mycket om på länge, då passar man på att spara varje liten sekund inom sig så man kan leva på den energin vid ett senare tillfälle när livet känns lite hårdare. Så är det ju för mig varje vecka när jag och sambon skiljs åt. Tyvärr sover jag nästan alltid när han åker vilket är synd (eller kanske tur för då hade det nog varit ännu svårare).

Det var mysigt iaf och jag ska tillbaka dit imorgon, så mina lediga dagar blev inte så lediga som jag hade tänkt... Men det gör ingenting. Det var så kul att få jobba igen att jag gärna spenderar mina dagar på jobbet =)

Nu blir det lite mera tv innan jag slocknar.

Puss och godnatt


101004 - ANTM 14

Jag kan verkligen inte fatta att det redan har gått 13 säsonger och nu är det dags för den nya säsongen!!!! Det här är verkligen ett program som jag älskar och jag sitter gärna klistrad framför TVn när det väl är dags. Mitt favoritinslag är absolut MAKEOVERN som brukar vara i program 3. Där får man tjejernas egentliga personligheter, för beroende på hur de ska göras om så bryter de antingen ihop, skäller på frisören eller lever upp med sin nya frisyr =)



Njut av den nya säsongen... För det kommer jag att göra =)


101003 - Lediga dagar...

Hej på er!
Okej det blev ingen förbättring från igår men just nu njuter jag bara av att ha lediga dagar och passar på att mysa med min sambo innan han börjar jobba igen imorgon. Ush vad jag kommer att sakna att inte träffa honom varje dag igen, även om vi kanske bara har setts typ 5 minuter vissa dagar. Bara just det att han ändå har funnits så nära mig har varit uppiggande. Men nu ska han iväg på nya arbeten så jag får klara mig själv i Uppsala from now on. Det har varit en oerhört slapp helg och det har varit så skönt. Igår var vi och firade mamma och pappa (mamma fyller idag och pappa nästa helg), åt god mat och njöt av trevligt sällskap.

Idag skulle jag ha ridit men när jag kom till stallet upptäckte vi att Martell hade en lös sko så det fick bli uppskjutet till på tisdag istället. Tur att jag har några dagar ledigt så jag hinner med det under veckan.

Nu blir det till att göra sig iordning och kanske hitta på något.

Puss


101001 - Firar med ett glas vin =)

Hej på er!

Nu har jag landat här hemma, hunnit äta lite mat, hällt upp ett glas vin och öppnat påsen med sura nappar. Jag börjar andas ut nu och börjar inse att hetsen är över för denna gång. Det känns så himla skönt. Jag räknade ut förut att under bara måndag-torsdag har jag lagt ner ca 33 timmar på tentaplugg. När man räknar ihop det känner man sig duktig, för även om jag pluggade rätt "dåligt" i onsdags så hann jag ändå med 5-6 timmar och det är bra. Det märktes på tentan kan jag lova...

Så hur gick det nu då kanske ni undrar... Jo det gick bra. Väldigt bra (hoppas jag). Jag hade väntat mig något ännu värre och på helt andra saker, så det kändes skönt när man väl fick tentan och man kände att det här kan jag. Sen var tentan nästan likadan som exempeltentan, alltås med andra exempel och uppgifter och så men uppbyggnaden var exakt likadan. Det var bra att vi hade fått ut den innan och kunde se hur de skulle lägga upp tentan för då var man ju förberedd på ett helt annat sätt.

Aja nu är det iaf över för denna gång. Om 5 veckor ungefär är det väl dags för nästa, men hellre många små tentor än en stor. Det är mycket enklare att plugga till de små än de stora.
Resten av mina kursare är nu på väg hem till Lovisa för "Efter tenta-förfest" och sen party hela natten skulle jag tro. Själv är jag fortfarande inte bra och har hållit mig uppe på ren ilja de senaste dagarna. Därför blir det en lugn kväll här i soffan med lite vin (eller mycket, har inte bestämt mig ännu hehe), lite dator, en bra bok och titta på när sambon spelar NHL 11.

 
Bildkälla

 
Bildkälla

Fr o m imorgon ska jag bli bättre på att blogga. Nu blir det till att njuta av kvällen. Hoppas ni får en trevlig fredagskväll.

Puss puss


RSS 2.0