100625 - TREVLIG MIDSOMMAR!!!

Glad midsommar på er kära vänner!!
Hur ska ni fira idag?? Jag ska till Timmie och Linda och käka och mysa och det ska bli mycket trevligt. Det blir nog inte jättehärjigt eftersom vi ska på bröllop imorgon, men god mat och gott att dricka blir det iaf.



Nu hoppas vi bara på fint väder under dagen idag. Jag var inne på klart.se där de nästan alltid har rätt och det såg mycket lovande ut, både idag och imorgon. Då tänkte jag: Fan vad skönt att det inte blev regn dessa 2 dagar. Ungefär samtidigt som jag tänkte så kom vädret på tv4 igång och visade en helt annan bild av helgens väder. Så vilken ska man tro på?? Den som lovar sol eller den som lovar regn??


Bildkälla

Jag hoppas att ni får en super trevlig dag idag och fira försiktigt =)

Puss


Sitter och smakar på bröllopschokladen... ...

dsc02451 (MMS)

Sitter och smakar på bröllopschokladen... Smakar riktigt bra men jag köpte den mest för att man bara måste gå den.


100621 - Paniken har bytits mot lugn....

Hej på er!

Nu börjar pulsen äntligen gå ner igen men fy fan vad jobbigt det var imorse. Jag satt framför datorn och fick bara för mig att jag skulle gå in på studera.nu för att se hur det gick med min anmälan. Varför jag kände på mig att jag behövde det vet jag inte men det gjorde jag iaf. Väl inne på sidan ser jag att behörighet saknas för det jag har sökt för att jag saknar steg 3 i ett modernt språk.....VAAA??? Jag som har läst både spanska och tyska liksom. Om de inte har dessa kurser kommer jag inte in i höst...(jag försökte maila dem men jag kände att det skulle ta för lång tid innan jag fick svar)

Dessa kurser låg på ett samlat dokument som jag hade skickat in i april. Tror ni att det hade kommit in?? NEPP. PANIIIIK.... Börjar leta i hela lägenheten efter pappret så jag kunde skicka in det igen. Jag rev ut ALLT minst 4 gånger. Hela golven var fulla med saker till slut som jag hade flyttat på för att hitta dokumentet... Tror ni att jag hittar det??? NEPP

Så till jobbet med paniken sprutande omkring mig och börja leta igenom hela skåpet för att se om det möjligtvis fanns där... NEPP
Mamma föreslog att jag skulle ringa till Rinman och be dem om ett nytt dokument. Så den stackars kvinnan som tog emot mitt samtal måste ha trott att jag var helt galen men hon var trevlig och sa att hon skulle skicka hem det till mig. Skitbra tänkte jag...ända tills jag hade lagt på. Faan då blir det ju jättesent innan det kommer in igen ju...
Så jag ringde upp henne igen och frågade om jag kunde komma på en gång och hämta det istället. Så iväg in till stan igen, hämta kuveret och vidare. På väg tillbaka till jobbet kom jag på att jag nog behöver lägga på kuvertet inne i stan. Så då ringde jag min kära svärmor och frågade lite fin om hon var på jobbet och om hon hade en kopiator där som jag fick låna. Absolut sa hon så jag svände bilen dit istället. Kopierade, letade på adressen och la på kuvetet på väg till jobbet. Phuuuh nu kunde jag andas ut. (trodde jag ja)

Lagom till rasten kom jag på att det kanske vore bättre att faxa pappret så jag var säker på att det verkligen kom in i dag som det skulle. Ringde dit och fick prata med ytterligare en trevlig kvinna som sa att om jag kunde faxa in pappret idag så var det lugnt. Skitbra tänkte jag och började faxa... Där kom stressen igen för faxet kom inte fram. Jag försökte igen och igen och igen.... Efter den 10:de gången hade paniken slagit rot ordentligt igen och jag kände att jag snart inte skulle orka mera. Ringde antagningen ytterligare en gång och som jag misstänkte så försökte alla faxa idag eftersom det var sista dagen att kompletera från komvux och så. Hon sa iaf att det var helt galet där men att de nu hade öppnat ett nummer till som man kunde faxa till men att det bara var att fortsätta försöka. Så efter första gången på det nya numret kan dokumentet ÄNTLIGEN fram och min lycka var total =)

Nu hoppas jag bara på att allt går vägen så jag verkligen kommer in i höst...


Har jag berättat det förresten att jag ska plugga?? Jag vet inte om jag har sagt det förut rätt ut men det är vad jag satsar på, bara jag kommer in. Jag har alltså tänkt att plugga Språkvetenskapligt program i Uppsala. SNÄLLA HÅLLA ALLA TUMMAR NI HAR FÖR ATT JAG KOMMER IN!!!!!

Nu känns det som om det är dags för sängen. Det har varit en riktigt tuff dag som ni säkert förstår och imorron blir det inte lugnare.

Puss och godnatt


100621 - Har paniiik...

Fan vad trött jag blir på mig själv när jag lyckas lägga bort saker som är sjukt viktiga.... Jag måste bara ha det där pappret nuuuuuuuu. Åhh vad trött jag blir, fan fan fan

Måste åka till jobbet och leta igenom skåpet om jag lyckats lägga det där. Man vet aldrig....

Puss


I went shopping for the wedding to day... ...

dsc02450 (MMS)

I went shopping for the wedding to day... Mums vilka godbitar jag hittade. Ni får se senare vad det blev. Jag behöver smakråd...


En puss utanför kyrkan...

dsc02305 (MMS)

En puss utanför kyrkan...


Här sitter alla söta näbbar och väntar...

dsc02252 (MMS)

Här sitter alla söta näbbar och väntar...


De är riktigt vackra tillsammans...

dsc02199 (MMS)

De är riktigt vackra tillsammans...


Nu skrivs det historia...

dsc02193 (MMS)

Nu skrivs det historia...


Igår blev det bla sniglar till middag... M...

dsc02191 (MMS)

Igår blev det bla sniglar till middag... Mycket trevlig kväll med god mat på Akropolis och bra sällskap...


100619 - SKA VISST PÅ BRÖLLOP...

Tydligen är det stor planering inför ett bröllop och även som bröllopsgäst krävs det stor planering inför klädvalet och bröllopspresenten. Man brukar få inbjudan ett par månader innan för att man ska hinna vika dagen och fixa allt som behöver fixas....

Men vad gör man när man får inbjudan EN VECKA INNAN???? Jag blev heelt paf igår när jag fick inbjudan. Det är min underbara kusin och fästman som äntligen ska gifta sig efter många år tillsammans. Först blev jag skitglad när jag fick inbjudan. Sen såg jag datumet... WHAAAATTTT??? Om en vecka... Haha det är kusinen i ett nötskal =) Aja jag börade direkt komma på vad jag skulle ha på mig. Jag fick ett lättnande sms om att så länge vi hade kläder på oss så fick vi ha vad vi ville. Men vad ska jag då ha??

Jag har väl iof ett par klänningar i garderoben men ingen som jag känner att jag verkligen vill ha då. Dessutom blir det utomhus så det måst vara något jag inte fryser i om det blir kallt. Så imorgon blir det till att gå ner på stan och shoppa. Tydligen ska de ha en jättefin klänning på MQ som jag måste titta på så ni får veta mera imorgon om jag hittat nåt....


Bildkälla

ÅTERIGEN ETT STORT GRATTIS TILL KUSIN LENA OCH HENNES MATS =)


Sitter och laddar...

dsc02192 (MMS)

Sitter och laddar...


100617 - TORKA, ENERGIFALL...

Hej på er!

Jag är verkligen helt orkeslös just nu och har varit det i ett par dagar så jag orkar liksom inte ens läsa bloggar just nu, än mindre blogga själv... Sorry men jar har verkligen ingen lust =)

Jag återkommer när orken kommit tillbaka.

Puss på er så länge...


100615 - Ursäkta...

Okej jag ber om ursäkt för det föregående inlägg men jag är verkligen skitarg. Jag vill inte gå in på vad det gäller men jag kan lova att det är allvarligt. Jag är verkligen inte den som blir riktigt j***a förbannad utan anledning, det vill jag lova.

Dagen har varit supermysig och vädergudarna har verkligen varit på vår sida. Några stänk kom det precis när vi skulle åka hem, annars har solen lyst. Nu vill jag lova att jag är riktigt trött och jag fick kämpa för att inte somna på bussen hem. Inte sitta för bekvämt eller sluta prata =)

Nu blir det Ugly Betty och sen väntar sängen. Jag har ju varit uppe sedan 10 över 4 så det börjar verkligen kännas.

God natt gott folk

Puss


100615 - FAN VAD JAG ÄR FÖRBANNAD...

Okej det börjar lägga sig lite men jag är verkligen helt förstörd... Vilka jävla människor det finns. Alltså vissa fattar verkligen inte vart gränsen går. Nästa gång ska jag fan anmäla dig om du fortsätter!!! Jävla gubbe!!!!!


100615 - SKANSEN, HERE WE COME...

Godmorgon på er alla ni lyckostar som fortfarande får sova!
Här har vi (läs: jag) varit uppe snart en timme redan för att hinna med allting som ska göras innan det är dags för jobbet. Jag har brett mackor, packat, ska snart leta fram kläder och kollat på väderutsikterna för dagen. Som det ser ut just nu ska ska det vara superfint väder fran till klockan 15. Då skulle det börja regna så smått. Så det bådar ju gott för våran del =)

Uppdatering på tummen då: Jag kan nu röra den men den gör fortfarande skitont så ett bandage får den lugnt vila i idag. Sen blir det nog till att ta med sig stödskenan till den andra handen, bara ifall att...

Nej nu måste jag dra.

Ha en mycket trevlig dag, för det tänker jag ha.

Puss


100614 - SOM OM JAG INTE REDAN HADE ONT...

Hej på er!

Ni fattar inte hur sjuukt irriterad jag är på mig själv. Hur lyckas jag varje gång?? Som ni alla vet så har jag ont i mina handleder, händer osv. Det är illa att jag hela tiden måste tänka på hur jag använder händerna och hur jag belastar dem för att inte få mera ont. Idag på jobbet skulle jag sätta mig ner på golvet och tog stöd med handen bakom ryggen för att komma ner. På något sätt lyckas jag halka till, lägga hela min tyngd på vänstertummen så hela tummen knakar och jag bryter ihop. Det gjorde så himla ont att jag knappt kunde andas, än mindre hålla tårarna borta. Så när Lena kommer in och frågar om vi hade det mysigt så kunde jag inte annat än svara nej och nästan börja gråta igen. Lena undrade om jag kunde röra på tummen. "Ja, det kan jag" svarar jag och rör lite på nageln hehe. Vi kunde inte annat än skratta åt enländet, gå och linda skiten hårt och ta några smärtstillande... Fan vad jag är duktig. Så nu blev jag handikappad igen...

Det känns lite bättre nu och jag hoppas att det blir bättre snabbt eftersom vi åker till Skansen imorgon. Inge vidare kul att gå runt där och ha ont hela tiden. Det blir till att linda och äta smärtstilande imorgon också så ska det nog gå bra.

Det påminde mig om att jag nog måste packa det mesta idag redan eftersom jag börjar redan klockan 6 imorgon. Jag får kanske bre smörgåsarna imorgon men resten behöver förberedas. Så det får nog blir till att skippa Norska Hollywoodfruarna idag annars kommer jag aldrig att komma i säng...

Puss på er


100614 - MÅNDAG IGEN...

Godmorgon!

Så var det måndag igen och sambon har åkt. En tomhetskänsla sänker sig sakta över lägenheten som alltid när han åker iväg. Den här veckan har jag sett till att boka upp mig lite extra mycket så jag slipper vara hemma så mycket...
Just nu sitter jag och tittar på en film och ska starx göra mig iordning för att åka till jobbet.

Hoppas ni får en trevlig dag

Puss


100613 - PARKEN ZOO OCH KAPNING...

Godmorgon godmoorgon!!

Har ni haft en trevlig helg?? Trots det tråkiga vädret har jag haft en mycket mysig och trevlig helg.

Fredagen blev en kort kväll (som alltid på fredagar för jag är alltid skittrött). Vi käkade middag på Innovation och nu börjar det märkas att min magsäck har krympt för jag orkade knappt äta hälften av maten som jag i vanliga fall brukar äta allt och lite till av. Så jag fick faktiskt be om att få en dog-bag med mig hem. Det blir nog till frukost idag istället...

Igår var jag på Parken Zoo med syster, svåger, systerdöttrarna (den minsta sov iof hela tiden), mamma och pappa. Det var lite mulet och kom lite regn då och då men vi hade det trevligt iaf. Vi busade massor med Elsa och hon NJÖÖT av att få vara i 5 vuxnas centrum =) Hon är verkligen världens gulligaste unge =D
När jag kommit hem och värmt mig en stund var det bara att byta om och hjälpa Rauken och sambon att såga ved. Det garaget som "vi" rev förra helgen skulle nu kapas upp och läggas på kärra så Rauken har något att elda med i vinter. Det var ingen liten hög vill jag lova och grabbarna hade hållit på sedan 9-tiden så de tyckte att det var skönt att jag kom och hjälpte till. Det går så mycket fortare om man är en som drar fram plankorna, en sågar och en lastar. Det gick oerhört smidigt men det var fruktansvärt kallt vill jag lova. Vi höll på mitt i regn och blåst. Därför fick det bli en varm pizza till middag så jag skulle få upp värmen igen. Även här blev hälften över så det finns också att äta till frukost =)
På kvällen stack vi ut till Rauken och umgicks och tog ett glas vin. Mycket trevligt även det =)


Idag fick sambon sovmorgon. Han orkade inte gå upp och eftersom jag fick sova mig igenom hela tvättningen förra veckan så är det inte mer än rätt att han får sova idag. Så nu sitter jag här och tittar på Pippi Långstrump på Canal+ SF. Det finns inte så mycket att se så här dags på söndagar. Det är snart dags att gå ner i tvättstugan och sen få upp sambon så vi kan äta lite frukost. Jag kan kanske dela med mig lite av min överblivna mat från helgen...
Vädret verkar vara lite finare idag så vi är kanske ute och njuter av det senare.

Ha en bra söndag

Puss


En tapir på nära håll... Det gick tom att ...

dsc02167 (MMS)

En tapir på nära håll... Det gick tom att klappa den :)


100611 - DRIPP DROPP DRIPP DROPP...

Tjena mittbena!!

Kommer ni ihåg när alla skrev så i sina brev?? Det var ett bra tag sen och jag känner mig jättegammal när jag skriver så men jag fick ett infall =)

Idag har det bara varit mulet, regnigt och ruggit ute att man egentligen hade velat tillbringa dagen framför en brasa med en kopp varm choklad och bara mysa. Det tyckte även några på jobbet. Ögonen har liksom känts sömniga och torra idag.

Ikväll blir det middag någonstans, vart har vi inte bestämt ännu men jag börjar bli riktigt hungrig. Kanske Innovation?? Det var länge sedan =)

Ha en bra kväll

Puss


100611 - Varför känns datumet bekant???

Hej och godmorgon!

Visst är det synd att det regnar idag. Fast det kunde behövas för det är riktigt torrt i markerna nu. Men men det är ju alltid trevligare med sol =)

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade planerat. När jag var på väg hem från Martell (vi slet riktigt hårt kan jag lova, svetten rann om oss båda) så ringer jag sambon för att berätta att jag är på väg hem och är hungrig. Då säger han att Robban hade bjudit med oss ut och käka. Först kände jag shit, hur ska jag hinna det? Men sen kände jag magen kurra så okej då. När jag väl kom hem frågar sambon om jag kunde vara klar och nere på Papas till halv7. Öööööö, klockan var då 5 i 6 och jag stog svettig och stinkande i ridkläderna i hallen....

Jag kastade mig in i duschen, på med smink, blåste håret till hälften och slängde på mig lite kläder... Jag var klar 5 i halv7. Hehe

Sen blev det en mycket trevlig kväll på Papas med mycket god mat och trevligt sällskap.


Jag har gått och funderat på varför den 11 juni har känts så bekant. Har jag bokat in något då eller varför känns datumet så speciellt?? Jag har verkligen våndats över att jag ska glömma något bara för att jag inte kan komma på varför datumet är så viktigt...
Igår kom jag på det...
Exakt för 5 år sedan idag satt jag i parken och hade champagnefrukost med mina älskade klasskompisar. Vi hade myskläder och ALLA hade sina studentunderkläder på sig, för det hade vi bestämt det. Det var ganska kallt och molnigt men vi hade trevligt och mysigt iaf. Sista morgonen med gänget...




Vi var ju tvungna att visa våra snygga trosor/kalsonger...


Möss-skrivning


Hela klassen uppställda... (jag står som nummer 2 från vänster längst bak)

Vi var ett helt gäng som var hemma hos oss och gjorde sig iordning eftersom vi var nog de ända som hade egen lägenhet i stan. Det var också jättemysigt =)


Utspring...




Min studentskylt som min duktiga faster har gjort


Jag och Cic...


Vårt fina flak...


Denna dag var även speciell för mig för denna dag förlovade jag och min sambo oss...


NA3A, KAN NI FATTA ATT DET REDAN ÄR 5 ÅR SEDAN??? JAG SAKNAR VÅRA HÄNG VID SKÅPEN OCH I ÖVERGÅNGEN...


Dags för arbete... Nu börjar min härliga b...

dsc02165 (MMS)

Dags för arbete... Nu börjar min härliga bränna synas ordentligt...


100610 - Fy faan vad jag har gråtit...

...och jag tror jag skakar än. Hela jag är so messed up och jag vet inte vad jag heter knappt....

Jag har nu ÄNTLIGEN sett sista avsnittet av Gray´s anatomy. Efter att ha försökt bra länge igår var det bara att ge upp för att gå upp extra tidigt idag istället. Jag tror inte att det var så många som försökte titta på det vid 05.30 för det gick snabbt att ladda upp sidan idag. Jag kan lova att jag har suttit på nålar i en timmes tid, tårarna har runnit och hjärtat har tagit några extra slag. Nej jag lovar att inte säga nånting om vad som hände för dem som är duktiga nog att vänta till på Onsdag (jag hade inte riktigt de karraktären idag tyvärr). Nu vet jag bara inte huur jag ska orka vänta till i höst när nästa säsong sätter igång. Men men nu har jag ju liksom inget val...

Jag ska försöka ta mig samman och göra mig iordning för arbete om en liten stund. Jag skulle nog egentligen behöva tvätta håret, men jag vet inte om jag hinner det nu. Vi får se.

Ha en bra dag allihopa.

Puss


Efter försök att öppna sidan i en halvt...

Efter försök att öppna sidan i en halvtimme ger jag upp. Nätet är totalt överbelastat så jag försöker imorron istället. Det blir till att ställa klockan en timme tidigare så jag hinner titta innan jobbet... Sov gott puss


Faan att internet ska strula bara för att ...

Faan att internet ska strula bara för att jag måste se Grays...


100609 - DAGEN SOM BARA FÖRSVANN....

Tjena tjena!!

Vart tog denna dag vägen?? Jag fattar bara inte. Först tyckte jag att den gick jättelångsamt, så långsamt att jag tom passade på att somna om en stund imorse för jag hade massor av tid till det. jag hann tom stanna på Ica Maxi för att köpa spolarvätska till bilen. Sen hamnade jag i en blåskontroll precis utanför jobbet. När jag blivit stannad upptäckte jag att det var en gammal klasskompis som var polisen.Skitkul att ses, Haha hade liksom inte tänkt mig att träffa honom där en onsdagsmorgon. Så vi stod och pratade en bra stund innan jag var tvungen att fortsätta de sista 50 metrarna till jobbet så jag inte skulle bli sen. Även nu hade jag massor med tid öven och hann sitta ner och prata med jobbarkompisen innan det var dags att börja.
Resten av dagen fortsatte likadant där en minut kändes som 2 minuter. Ibland har man sånna dagar.

Sen hände det något. Det kan ha varit i samband med att jag kom till stallet eller nåt. Fast, nej inte där heller för där kändes det som om jag hademassor av tid även där.

Jag hann tom tvätta bilen på vägen från stallet. Den blev mycket fin =) Det var välbehövligt kan jag säga för alla träd fäller sitt pollen samtidigt och alla har siktat in sig på just MIN bil... Den var gul och kladdig, men nu är den röd och blank igen.

Sen åkte jag förbi affären och hämtade ut mitt paket från Bubbelroom (bilder kommer sen) och sen åkte jag hem. Sen sa det SVISH.... och klockan var 21. Vart tog all tiden vägen?? Klockan var ju ingenting nyss och helt plötsligt 21...

All den "extra"tiden som jag hade imorse, blev det minus på tidkontot så den tiden skulle tas från kvällen???


Jag fastnade precis i Gray´s anatomy och jag måste bara titta på nästa avsnitt redan nu på kanal5play. Jag skakar hela jag. Jag kan bara inte vänta...

Puss


En härlig dag som bara försvann....

dsc02162 (MMS)

En härlig dag som bara försvann....


Bytte lampor på bilen idag... Fan, dagens ...

dsc02159 (MMS)

Bytte lampor på bilen idag... Fan, dagens bilar är inte gjorda för att man ska klara det själv. Ena sidan var lätt att komma åt men andra sidan var hemsk. Tur att man inte har allt för stora händer så man kom ner i hålet...


Jag är supertrött redan och funderar på at...

Jag är supertrött redan och funderar på att gå och lägga mig... Jag hade velat se klart Ugly Betty men det går nog inte. Godnatt på er. Puss


100608 - Ledig eftermiddag...

Hej hej!

Hur har eran dag varit? Jag har ju som sagt varit hos tandläkarnen idag och det känns riktigt bra. Det är alltid nervöst när man ska dit även om man försöker sköta tänderna ordentligt. De kan ju hitta en massa hål som jag inte har känt av ännu. Men icke idag, full pott fick jag. Känns bra till nästa år då...

Jag skulle egentligen bara hem och äta lite innan det var dags att åka tillbaka till jobbet för möte. Men precis när jag kom hem fick jag veta att mötet blivit uppskjutet så jag fick helt plötsligt en massa ledig tid. Hehe vad ska man göra med all denna tid då?? Alltid något, läsa lite kanske...

Nej nu måste jag åka och hjälpa min faster.

Puss


Jag gick igenom besiktningen av tänderna.....

dsc02158 (MMS)

Jag gick igenom besiktningen av tänderna... Alltid lika nervöst för hur dyrt det ska bli när man är där, men denna gången känns det bra :)


100607 - Sommar = dåligt bloggande...

Hej på er!

Sorry att det är så dåligt med inlägg på bloggen just nu men just nu har jag ingen lust att blogga. Eller inte ens sitta vid datorn. Det ända jag har lust med är att sitta i solen eller soffan med en bra bok och bara njuta av livet. Sån blir jag när det nalkas ledighet, sommar och sol. På en sommar kan jag sluka säkert 6-7 böcker på 4 veckor. Det är verkligen inga problem... Detta medför då att jag är rätt tråkig och dåliga uppdateringar blir det här. Jag hoppas att ni förstår. Om ni lovar att vara förstående så lovar jag att försöka komma ihåg att mobilblogga bättre =)

Tack för att just du följer mitt liv....


100606 - GRATTIS SVERIGE!!!!

Trevlig nationaldag på er allihopa!



Visst har vi fått ett underbart väder att fira i. Det är härligt =) Igår hamnade vi i rivningsbranchen. i åkte förbi hos Happe och då höll de på att riva hans garage (det sk bli ett nytt) så vi stannade där och sambon gav sig direkt in i rivningen. Eftersom jag har ont så vågade jag inte riskera några na skador så jag passade Manne istället. Det var mycket mysigt det också. Vi satt på gården och lekta med gruset =) Kastade gruset i en hink, la det på ett par byxor och i en plastmugg som man kunde skaka...hehe

Lite god grillad mat blev det också där. Tack så mycket Linda för att du hade köpt så mycket att vi också fick smaka =) Grillat kött och potatissallad...

Idag skulle vi upp och tvätta som vanligt. När jag äntligen lyckats få upp både mig och sambon ur sängen kom jag på att tvättmedlet tog slut förra veckan och vi hade inte köpt något nytt så det var bara att slå oss ner i soffan tills Ica öppnade vid 8. Jag lyckades somna om och vaknade inte när sambon kom tillbaka, när han gick ner i tvättstugan eller när han lagade frukost. Jag var verkligen helt borta och orkade inte ta mig upp ur sömnen längre än kortare stunder. Tillslut vaknade jag till igen och försökte få i mig lite frukost som inte smakade något (jag har tappat matlusten helt tror jag) innan jag hamnade här. Jag ska iväg till Happe idag igen och vi ska fixa rutan på sambons bil som inte sitter fast som den ska. Sen får i väl se vad som händer. Gärna lite tid i solen skulle vara mysigt...

Ha en trevlig dag
Puss


Jag sitter jag tittar på när grabbarna riv...

dsc02148 (MMS)

Jag sitter jag tittar på när grabbarna river garage...


Nyss hemkommen från grappa. Har haft en my...

dsc02147 (MMS)

Nyss hemkommen från grappa. Har haft en mycket trevlig kväll. Kolla in burret efter en hel dag i fläta...


Sitter nu på grappa och inväntar folket. G...

Sitter nu på grappa och inväntar folket. Gissa vem som sitter här och smörjer kråset? Magnus Uggla...


100604 - GRAPPA...

Hej på er!

Idag har det verkligen inte varit min dag. Jag har mått skit både fysiskt och psykisk och jag har inte pallat med någoning alls. Skitjobbigt och folk i min närhet har säkert tyck att jag var skitjobbig också men jag kan liksom inte hjälpa det. Det är som om en ridå släpps ner famför mig och jag klarar ingenting. Jag kan knappt stå upp, för det känns som ett alldeles för jobbigt projekt. Fuck, varför kan jag inte bara få må bra?? Varför kan jag inte få känna mig normal, som alla andra??

Idag ska vi ner på Grappa och sitta på uteserveringen och bara ha det mysigt. Det känns som om jag verkligen behöver det just nu. Att bara få vara bland nära och kära. Härligt att det är så himla fint väder också. Tydligen ska det fortsätta vara så här fint hela helgen och det gillar vi. Ibland känns det som om det alltid regnar så fort man är ledig.

Nu tänker jag äta lite pannkakor som blev över från igår.

Ha en trevlig kväll =)

Puss


Detta är när jag håller Elsa för första gången. På söndag är det dags att träffa den senaste nykomlingen i familjen =)


100603 - Sleeping beauty...

Hej på er!

Tror ni jag är något rastlös eller? Jag kom hem för 2 timmar sedan och hittade sambon sovandes i sängen. Jag försökte väcka honom för det är en hel del vi skulle hinna med nu under kvällen, handla, planera lördagens bravader hos Timmie osv osv. Men jag fick nästan liv i honom men så fort jag gick därirån somnade han om och sover fortarande. Och jag kan inte väcka honom.... Vad ska jag göra?? Nu känns det nästan dumt att väcka honom för han kommer aldrig att kunna sova ikväll. Är det då bättre att han får sova till imorgon då?? Men tänk om jag låter honom sova och han vaknar vid 9 och inte kan somna om... Iof så spelar det ingen större roll för han är ledig imorgon (eller ska jobba 1 timme ungefär). Åhh jag börjar bli jättehungrig...

Nepp det blir till att väcka honom nu!!!

Njut av solen gott folk =)

Puss


Haha jag glömde totalt att skriva på min e...

Haha jag glömde totalt att skriva på min egen blogg idag... Är det någon som vet vad MAT-KVARG är får något? Puss


100602 - Godmorgon...

Godmorgon!

Jag vaknade för en stund sen men har surfat runt en stund innan jag hamnade här. Jag har min lilla ritual varje gång jag sitter vid datorn. Först är det alltid mailen och sen hemnet. Efter det brukar jag gå in på systers blogg, innan jag fortsätter till facebook. Där kan jag fastna en bra stund för jag har många appar att ta hand om. Jag letar skatter, tar hand om min hund, håller koll på mitt hotell, skördar lite i min trädgård och sätter igång min restaurang. Numera har jag även ett romersk imperium...hehe så ni kan ju förstå att det tar lite tid.
Efter det läser jag ALLA bloggar(15-20 st) som jag följer och sen....kommer jag till min egen blogg. Jag vet att det är en dålig vana för egentligen ska jag ju börja med min egen blogg, men jag är så nyfiken på vad alla har haft för sig under dagen så det bara blir så. Ibland försöker jag börja med min blogg men då vet jag aldrig vad jag ska skriva. Jag blir så uppe i varv när jag läser om alla andras liv att jag bara blir positiv till att berätta om mitt.

Efter jag skrivit min blogg blir det alltid aftonbladet/expressen och sen ridklubbens hemsida. Sen brukar jag alltid sitta och känna mig lite tom för att jag inte har något mer att göra på nätet (kanske därför jag skaffat så mycket att göra på facebook). Då måste jag ju BARA titta på tv ju... =)

Nej nu blir det lite frukost och sen ska jag till doktorn.


Jag förra sommaren

Ha en mycket trevlig dag.
Puss


100601 - STYRKETRÄNING...

Det blev inte mycket cykling idag. Min kropp hade verkligen ingen energi alls för det så istället blev det ett ordentligt styrketräningspass. Så gott jag kunde iaf. Jag tränade lår, nedre och övre magmuskler, rygg, vader, armar osv. Det kändes riktigt bra faktiskt och det är skönt att jag har kommit igång så mycket nu.
Jag tänker även på vad jag äter. Jag lagar mat med mindre salt (vilket är ett STOORT steg för mig), jag har nästintill halverat storleken på mina måltider (jag åt mer än en karl förut så det är ingen fara), äter mycket mera grönsaker och inget onödigt sött... Jag känner mig riktigt duktig faktiskt och jag är inte ens sugen på att byta tillbaka vanorna igen.

Nu blir det nog en dusch och sen lite läsning innan jag ska sova. Jag måste ju vara utvilad inför imorgon. Wish me luck =)

Puss


100601- Sommar...

Jaha, då var vi redan inne i sommaren. Idag är det redan 1 Juni och jag kan fortfarande inte fatta vart Maj tog vägen. Jag tycker att den precis började och nu är den redan borta. Vad har jag då hunnit med under maj... Öhh, inte mycket eller massor, det beror på hur man ser det. Det har inte varit mycket tid över för vila i veckorna men jag har tagit det desto lugnare på helgerna. Jag har faktiskt valt att inte boka upp mina helger allt för mycket just för att jag ska hinna med att vila och bara göra sådana saker som jag faktisk vill och orkar göra för tillfället... Det handlar om prioritering från min sida.

Idag var det fruktansvärt svårt att ta sig upp ur sängen. Varför vet jag inte men energin är bara totalt bortblåst. Som tur är (eller vad man nu ska säga) så är vi många som känner oss så här just nu. Jag tror att det beror på att vi faktiskt behöver ha semester snart för det börjar kännas att det är ett helt år sedan sist. Vi ska bara hinna med allt som juni har att erbjuda innan det är ledighet som gäller...

Jag har faktiskt inte så där jättemycket planerat för semestern men jag fick en bok av min faster igår (eller egentligen var de två) som tack för hjälpen. Den heter "Gå ner i vikt och rena kroppen med DETOX".
Bildkälla

Det går ut på att man under 14 dagar bara äter saker som får slaggprodukterna att försvinna från kroppen och renar alla inre organ. Det är mycket frukt och grönsker som gäller och en del andra livsmedel som komplement. Det man ska undvika är bla:

processad mat
härdade fetter
alkohol
kaffe
svart te
salt
socker
komjölksprodukter
vete
nötkött
fläskkött.

Inget konstigt egentligen för en hel del ska du ju försöka att undvika annars också. Det kommer att bli en hel del nya produkter för mig som jag faktiskt aldrig har smakat förut, men det ska bli spännande.
Så jag tänkte faktiskt köra en detox i början av min semester så jag kan briljera med några extrakilon borta innan invägningen =) Hehe Dessutom tror jag att det kan vara bra för min kropp med en nystart...

Nu ska jag laga lite mat. Magen börjar skrika här så det är nog dags att lyssna på den.

Hörs sen

Puss


RSS 2.0